Goed advies en prima service Vriendelijke medewerkers.
We zijn al meerdere keren verhuisd met Van Buuren Verhuizingen en heel tevreden met de service. Ditmaal hadden we het weer niet mee, sneeuw e.d. maar de verhuizing verliep uitstekend.
De medewerkers waren zeer relaxed en vriendelijk. Ze wekten netjes en zorgvuldig.
Doordat de verbouwing van ons nieuwe huis uitliep en wij niet zelf al dozen konden verhuizen, heb ik aan jullie gevraagd de dozen mee te verhuizen. Ik heb omdat wij natuurlijk zelf de dozen niet hebben kunnen leegmaken en nogmaals gebruiken zoals we gedaan zouden hebben als we ze zelf hadden verhuisd, nogmaals om 70 dozen gevraagd. Dit is bij jullie intern niet verwerkt, waardoor er maar 1 verhuiswagen met 4 man kwam ipv nog een busje en een extra man erbij. Dat leidde tot een behoorlijke chaos. Ook met het plaatsen van de dozen in de goede kamers. Ik heb daarover contact gehad met Joshua en hij heeft een acceptabel voorstel gedaan om eea te compenseren. Uiteindelijk is het naar tevredenheid opgelost.
Professioneel, hoe zij mijn antieke kast uit elkaar en in het nieuwe huis weer met beleid weer in elkaar zetten. Vriendelijke mannen.
Alle kwetsbare meubels werden zorgvuldig ingepakt en voorzichtig verhuisd en ook netjes op z'n plek gezet. De medewerkers waren zeer positief, meedenkend en vriendelijk en bleven dit tot eind van de verhuisdag.
Toch spannend om te verhuizen, maar met 5 verhuizers erbij was het zo geregeld. Er werd snel en netjes gewerkt, maar ook vooral goed meegedacht. Al met al zeer tevreden en blij dat de verhuizing zo soepel is verlopen!
Met 4 mensen sterk komen op maandag de boel sjouwen inpakken waar nodig en in 3 uur was het gefixt
Vanaf het eerste contact met verhuizer is alles prima verlopen. We gingen verhuizen van Simonshaven naar een flat in Spijkenisse. Wij waren afhankelijk van de oplevering van ons nieuwe huis en deze is later opgeleverd als we verwacht hadden. 1 telefoontje en de verhuisdatum werd aangepast. Op afgesproken datum keurig op tijd aanwezig met 4 kanjers die beleeft waren en niets teveel vonden. Alles is heel overgekomen in ons nieuwe huis. niets kapot of beschadigd. als we ooit nog eens gaan verhuizen (hoop het niet) dan weet ik jullie te vinden. Namens mijn vrouw en ondergetekende: Heel erg bedankt!! Vriendelijke groeten, Dorothea en Chris Botermans
Positieve ervaring. Vriendelijke en professionele verhuizers.
Voor de derde keer hebben wij gebruik gemaakt van jullie service. Vakmanschap, duidelijke communicatie en afspraken die worden na gekomen. De verhuizers zijn harde werkers en fijne plezierige mensen. Dank voor al jullie hulp!
Erg blij met de crew. Verhuizen is altijd stressvol, maar jullie nemen veel zorgen weg.
Ik ben geholpen door Mondial Joh. van Buuren Verhuizingen. Contact opnemen en een taxatie krijgen ging eenvoudig. De algemene voorwaarden werden duidelijk uitgelegd en waren goed leesbaar en te volgen. Alles is eerlijk en professioneel verlopen. Ik ben zeer tevreden over de verhuizing en de demontage van de meubels. Verhuizen met een Erkende Verhuizer geeft zekerheid dat alles goed verloopt en dat je spullen veilig zijn. In de toekomst zal ik opnieuw kiezen voor Mondial Joh. van Buuren Verhuizingen. Dank!
De verhuizing van mijn moeder van zelfstandig wonen naar een woonzorgcentrum ging buitengewoon soepel. Eerder dit jaar deed Van Buuren onze eigen verhuizing, daarom koos ik voor mijn moeder voor dezelfde verhuizer. Met z'n allen vergaten we de hangkleding in de kledingkast die achterbleef (daar moesten we eigenlijk wel om lachen), en Van Buuren reed naderhand speciaal om om die alsnog op te halen. Gewoon een erg prettig bedrijf.
Contact van te voren was prima, opgemeten, plan overlegd. Echter, toen het uitgevoerd werd, was het moeilijk, wij kunnen dit risico niet nemen, wat wilt u op uw risico dat we doen... Erg onprettig. Uiteindelijk op onze verantwoordelijkheid doorgezet, en bleek het prima uitvoerbaar.
De hele verhuizing was prima geregeld van begin to eind. Iedereen was bijzonder hulpzaam en zeer vriendelijk. Het is allemaal fantastisch verlopen en bevelen jullie bedrijf zeker aan iedereen! Klasse gedaan!
Als boven omschreven, ook begeleiding vanuit vB' management was erg prettig.
Het inpakken door twee personen verliep zeer zorgvuldig en netjes. Wellicht is een derde persoon erbij aan te bevelen. De verhuizing verliep goed, maar in verband met landelijke verkiezingen was het toch ietwat chaotisch qua bezetting en materieel. Wij hebben daar echter weinig last van gehad. Het was meer dat de medewerkers een lange dag hadden. Wij zijn zeer goed te spreken over de kwaliteit van de dienstverlening.
Er is netjes verhuisd. Goede inzet vd verhuizers. Inschatting vh werk viel toch wat tegen. Met name het terugbrengen van 3 kledjngkastdelen naar 2. Gelukkig kwamen er extra hulptroepen. Ik had allerlei etenswaren vd lunch in huis gehaald en drinken ed maar de jeugd (chauffeur uitgezonderd) ging lievet naar de snackbar. De volgende keer zorg ik niet meer voor de lunch.
Van de eerste inspectie tot het einde van de verhuizing zijn wij zeer tevreden met de geleverde diensten van Van Buuren. Het contact was goed, de voorbereiding was uitstekend en al met al hebben we heel veel stress en gedoe kunnen vermijden door Van Buuren in te schakelen voor onze verhuizing.
De verhuizing verliep snel en efficiënt. Na afloop bleek een campingtafel zoek. Niet in het oude huis, niet in het nieuwe huis! Van Buuren heeft er alles aangedaan om het tafeltje boven water te halen, maar zonder succes. Ze waren zonder meer bereid de tafel te vergoeden, ondanks het ontbreken van een aankoopbon. Tenslotte bleek het tafeltje gewoon in het nieuwe huis aanwezig, in de berging achter wat andere spullen verborgen. Excuses van mijn kant werden direct aanvaard! Klasse!!
Prima bedrijf met goede, vriendelijke medewerkers die ook meedenken en voorzichtig omgaan met de inboedel .
heel goed
Fijn team met allemaal vaste krachten. Duidelijk communicatie, rustige uitvoering. Zorgvuldige uitgevoerde verhuizing ! Advies : geef cliënten wat kleine oranje pionnen (met A4 datum en tijd verhuizing) die gebruikt kunnen worden om parkeerplaatsen vrij te houden, dat helpt echt.
flexible and fair all the way