Meedenkende verhuizers zijn fijn om in de hektiek van een verhuizing om je heen te hebben
Het was erg fijn dat de zorg voor de huizing uit handen konden geven het ging allemaal voor ons gevoel erg soepel, netjes en toch ook gezellig. Vriendelijke groet John en Laura Kooij
Moved within 3 hours.
De verhuizers hebben ons prima door een moeilijke fase heen geholpen. Zeer vriendelijk en oplossingsgericht. Mocht ik weer verhuizen, ik zou direct opnieuw met Van Buuren in zee gaan.
Verhuizing in 2 dagen. 4 uiterst bekwame verhuizers die in goed overleg en volgens afspraken alles zorgvuldig ingeladen en de volgende dag weer uitgeladen hebben. Hele ervaring was meer dan prima en zeker ontzorgend. Dank jullie wel.
Vriendelijke en vakbekwame mensen, werkten snel en alles in goed overleg.
De verhuizers waren op tijd. Vrolijk. De inschatting van spullen (vrachtwagenruimte) was heel goed. Geen gezeur, ze doen vrolijk met een lach hun werk. Alles gaat keurig in overleg. Al met al een zeer aangename verhuizing.
Mannen dachten mee en waren zeer behulpzaam Kast hoekje uit en bed echter beschadigd. Gaven aan foto’s te maken en erop terug te komen. Echter niet gebeurd
Fijne verhuiservaring. Hoog tempo, zorgvuldige omgang met spullen. Beleefde en vriendelijke verhuizers.
goede gasten gezellig en aardig en ook goed alles ingepakt netjes alles op zijn plek gezet ja wat kan ik toevoegen het was gewoon helemaal super gegaan bedankt voor deze goede service
Een verhuizing wordt met behulp van de medewerkers van Joh. van Buuren bijna een prettige bezigheid. Mannen die van aanpakken weten, goed communiceren, over de juiste ervaring beschikken, netjes met je spullen omgaan en bijzonder prettig in de omgang zijn. Bij een eventuele volgende verhuizing graag weer. Zeer aan te raden!
Professioneel gedaan, klantvriendelijke mannen, geen onnodig gehaast en wél efficiënt !
Alles is keurig verlopen.
Zodra de verhuizers voor de deur stonden viel er een last van mijn schouders. Alles goed geregeld en de heren hebben echt hun best gedaan om alles netjes te vervoeren en op te slaan.
Geen klachten
Er was een cdkast uit de woonkamer vergeten en ook de bestekladen waren vergeten, niet allemaal maar wel 2 . Deze zaten in de laden en moesten met een handgreep uitgetrokken worden. Verder de lampen prima opgehangen. De dozen goed geplaatst en ook behulpzaam en bereid om iets extra’s te doen
Goede informatie, nette communicatie. De verhuizing werd met zorg uitgevoerd.
Prima werk geleverd!
De verhuizers van van Buuren hebben prima werk geleverd. Zij zijn zorgvuldig met onze spullen omgegaan. Stemmen veel af en proberen het voor de klant goed te laten verlopen. Goed snelle service als het gaat om brengen en wat ophalen van de dozen. Op de dag van de verhuizing een prima team verhuizers die relaxed en weloverwogen te werk gaan. We zijn prima geholpen. Kan deze verhuizer aan iedereen aanraden.
Op tijd, vantevoren gebeld, vriendelijk verhuisers, alles netjes verhuisd zonder problemen, had alles bij zich, snel gebeurd. Wat wil je nog meer?
De offerte viel ons reuze mee en het verhuizen van de complete inboedel vonden wij zeer betaalbaar. Alle verhuisdozen plus inpakpapier werden ruim van te voren langs gebracht. De verhuizing zelf verliep zeer vlot en netjes. Wat extra bescherming nodig had werd door de verhuizers nog keurig ingepakt. Al met al goede ervaring!
De dag van mijn verhuizing was het bijna 30 graden. De jongens hebben met die warmte fantastisch werk geleverd! Rond 8 uur 's morgens begonnen en rond 16.15 uur was alles in ons nieuwe huis. Respect voor de soms zware spullen die ze gesjouwd hebben. Top werk!
ze hebben hard gewerkt, maar ik mis een nieuwe 5 treden altrextrap,die hebben ze laten liggen,dit is nog niet opgelost ze hebben een deurmat laten liggen er stond nog een krat vol met zakken waxinelichten een tere engelencarousell lag los in een doos en is kapot,had voor mij grote emotionele waarde helemaal tevreden ben ik dus niet, heb eerder van hun diensten gebruik gemaakt en dat ging een stuk proffesioneler!!!
Uitstekende verhuisservice. Zowel het offerte-proces, de voorbereiding op de verhuizing en de verhuizing zelf verliepen vlekkeloos. Uiterst bekwame verhuizers met jaren ervaring in het vak die zorgvuldig met onze spullen omgaan. Zeker de investering waard.
Prima service. Heel vriendelijk