Helaas kon ik zelf heel weinig. Daarom blij met inpakservice op dag 1. Inladen op dag 2. Op wat kleinigheden na goed verlopen. Op dag 3 uitladen aan nieuwe adres. Ondanks enige hobbels goed verlopen. Wat kleine kanttekeningen, maar die heb ik persoonlijk gemeld. Ik durf het bedrijf met een gerust hart aan te bevelen aan anderen!
een kwetsbare antieke kast en een zware tafel moesten via een moeilijk weg het huis uit worden getild. Dat is zeer netjes gedaan en alles staat nu strak op z’n plek in ons nieuwe huis. Mooi werk!
In de ochtend was de stemming direct al optimistisch, veel energie. Laatste prullen werden efficiënt ingepakt. Eenmaal op de nieuwe bestemming wederom energiek uitgepakt en geplaatst. Was erg prettig en ze waren niet te beroerd voor een grapje of om je te woord te staan
Het verliep allemaal goed
Een internationale verhuizing vanuit Zwitserland is niet eenvoudig. Maar samen met dit verhuisbedrijf is alles in goed onderling overleg gepland en op rolletjes verlopen. De prijs was ook nog eens concurrerend. Eigenlijk zouden ze voor deze dienstverlening meer mogen vragen. Top!
Deskundig, vriendelijk en ontspannen verhuizing naar de opslag.
Super Geweldig 4 prima jongens uiterst beleefd en zorgzaam en met prima ervaring en super geduld om eea weer in eljaar te zetten. Al met al een welverdiende 10 sterren. Met veel dank.
Onze spullen zijn verhuisd van Schiedam naar Heusden. In het algemeen mijn opmerkingen: - Ik moest zelf één dag voor de verhuizing bellen met Van Buuren om te horen dat de verhuizers er pas om 10.00 uur zouden zijn. Dat vond ik laat omdat er veel dozen zijn en zware meubels die vanaf eerste verdieping naar begane grond gebracht moesten worden. - Ondanks schriftelijke en mondelinge bevestiging, werden de benodigde liften niet meegebracht. Hier moest nog een verhuizer voor naar Delft om deze op te halen. Dat kostte zeker een uur. - Verder waren het professionele en hulpvaardige heren! - Dag 2: Aankomst Heusden goed op tijd! - Twee nieuwe verhuizers van Mondial Den Bosch. Die vroegen waar we naartoe gingen verhuizen (?). Waren blijkbaar niet op de hoogte dat ze moesten uitladen i.p.v. inladen - Het uitladen ging verder vlot, meubels werden op juiste plek gezet. - Al met al een positief resultaat, maar ik heb de indruk dat de communicatie intern en extern naar een hoger niveau mag. - We hadden dit nooit zo snel zelf kunnen doen!
Komen afspraken goed na, vrachtwagen was eigenlijk te groot voor in de binnenstad, maar hebben het toch voor elkaar gekregen. Alles zeer vlot gedaan en verhuisd.
Het beheer van de parkeerplaats in Brussel heeft uiteindelijk niet het noodzakelijke resultaat opgeleverd voor het laden van de objecten. Parkeerplaatsreserveringsplaten werden niet geplaatst en twee voertuigen bezetten de theoretisch gereserveerde ruimte. U moet van de gemeente deze kosten ontvangen omdat de platen niet waren geplaatst en om mij alle kosten van dit beheer te re-integreren omdat het niet beschikbaar was. Feit is dat U op de foto's kunt zien die de teamleden ter plaatse hebben gemaakt, evenals getuigen die de situatie hebben waargenomen en tussenbeide zijn gekomen om een alternatieve parkeerplaats te vergemakkelijken (voor het oudere centrum dat het dichtst bij het laadvenster ligt). Een ernstige situatie toen een handelaar uit het gebied de arbeiders confronteerde. Deze persoon verwijderde de scheidingskegels die de arbeiders hadden geplaatst, installeerde met zijn voertuig achter de kraan en dreigde ernstig maatregelen te nemen omdat hij geen toegang had tot zijn garage toen de weg volledig werd afgesloten. Hij heeft een periode doorgebracht met telefoontjes die ernstige problemen hadden kunnen veroorzaken door de politie. Voor dit alles en de schade veroorzaakt door deze situatie vraag ik u om dat bedrag aan parkeerbeheer in Brussel terug te betalen
De verhuizing was goed, zorgvuldig en snel. Medewerkers waren buitengewoon vriendelijk en behulpzaam.
We hebben een goede ervaring met Mondial Joh. Van Buuren. Het demonteren en monteren van de meubelen ging goed. Ze werken snel en efficient en ook zeer netjes. Wel zijn er drie dingen licht beschadigd. Een klein gat in zijkant kantoorkastje. Dit werd netjes opgelost met een vergoeding. En onderkant van twee ophangkastjes zaten met krassen, door het schuiven. Dit is niet mooi als ze ophangen. Verder was alles top. Alleen jammer dat ze de dozen niet op de afgesproken dag en tijd kwamen ophalen.
Prettige samenwerking
Goede verhuizers, vooral Rob.
Heel vriendelijke mannen die alles netjes en vlot hebben ingepakt, opgeslagen en 3 dagen later weer hebben binnen gebracht.
Hardwerkend en vakkundig Wat ook niet onbelangrijk is een goed humeur Op zo'n stressvolle dag zeer welkom
Verhuizers zijn zeer betrouwbare nette mensen.
De verhuizers waren stipt, vriendelijk en hebben heel hard gewerkt om ons te verhuizen. De temperatuur was ruim 30 graden dus het was een pittige klus, maar wij heben niets te klagen gehad!
Afspraken netjes na gekomen Gaan zeer zorgvuldig om met je spullen Professionele mensen die bun vak verstaan
Prima ervaring met dit verhuisbedrijf. Een verhuizing is altijd een stressvolle gebeurtenis. Hoe fijn is het dan als er professionals komen om het meeste van het werk uit handen te nemen. Een prima ploeg harde werkers kwam om de klus te klaren. Vriendelijk en niet te beroerd een stapje extra te zetten. Heel fijn!
Aardige verhuizers en goede service! Alle spullen waarbij dat nodig was, waren goed ingepakt en werden keurig en snel op hun plek gezet.
Meedenkende verhuizers zijn fijn om in de hektiek van een verhuizing om je heen te hebben
Het was erg fijn dat de zorg voor de huizing uit handen konden geven het ging allemaal voor ons gevoel erg soepel, netjes en toch ook gezellig. Vriendelijke groet John en Laura Kooij
Moved within 3 hours.
De verhuizers hebben ons prima door een moeilijke fase heen geholpen. Zeer vriendelijk en oplossingsgericht. Mocht ik weer verhuizen, ik zou direct opnieuw met Van Buuren in zee gaan.