Prettige verhuizers, harde werkers, meedenkers, Prima planning, overleg en bereikbaarheid van medewerkers op kantoor.
Vriendelijke heren, werken zorgvuldig en erg netjes. Maken een praatje en tijd voor koffie tussen door. Dat voelt betrokken en belangstellend.
De verhuizers waren er op tijd, ze werkten hard, ze waren vriendelijk en beleefd. Toen ze klaar waren, vroegen ze of ze nog iets moesten verzetten van tafels, of bedden of kasten, want nu waren ze er nog. En daar hebben we nog even gebruik van gemaakt.
Zie boven
Zie boven
Perfecte verhuizing, strak georganiseerd, gaan professioneel, zorgvuldig en snel te werk. Aanrader voor als je echt ontzorgt wil worden
De mannen hebben zeer correct, profesioneel en vriendelijk hun werk uitgevoerd. Een echte aanrader!
AA verhuizers heeft een goed team dat snel en efficiënt werkt, bovendien met een glimlach. Ze bewaren de rust
Na mijn eerdere ervaring, liep ook deze verhuizing weer als een zonnetje. Leuk team en hele goede service, ik ben weer zeer tevreden!
We hadden zelf alles ingepakt, zoals afgesproken. Op de geplande datum/tijd stond de auto voor de deur en 3 uur later was de boel leeg. Zonder drukte werd er stevig in- en doorgepakt, met aandacht voor onze spullen. Over 'n paar maanden gaan we alles weer terug zien, 'n hele zorg minder
De mannen kwamen optijd, pakte alles goed en zorgvuldig in, waren deskundig Hadden nog nuttige adviezen De verhuizing naar de opslag ging heel soepel Beschikken over goed materiaal en zeker milieu vriendelijk , beschikken over elektrische vracht/bestel wagen Top
Prima zoals verwacht, goede en vriendelijke mensen.
Snel, goed, zorgvuldig. Al 3x met AA verhuizers verhuisd en het gaat altijd volgens plan en op een prettige manier.
Voor de derde keer gebruik gemaakt van de service van AA verhuizers. Goed bedrijf, goede communicatie en uitstekende service. Fijne mensen om mee samen te werken.
Zowel op kantoor als op de verhuisdag een heel fijn contact en samenwerking gehad. Hoop als professional organizer nog veel vaker met Monidal Aad de Wit Verhuizingen & AA Verhuizers te mogen werken.
Blij verrast met hoe de verhuizing werd aangepakt. Zaken die niet zelf ingepakt konden worden werden alsnog ingepakt. Hiervan had ik vooraf graag van geweten. Dat alles wat niet past alsnog in een passend gemaakte doos kan is een hele opluchting. Wij hebben onze inboedel met vertrouwen in bewaring gegeven. Alle vertrouwen dat de 2e verhuizing naar onze definitieve plek net zo soepel zal verlopen.
We hebben heel erg met het team van Martin en Peter geboft. Gezellig, vakkundig, betrokken, geen moeite teveel. Nogmaals dank!
Mondial Aad de Wit Verhuizingen werkt conform alle gemaakte afspraken, netjes en accuraat! Voor ons was het een feestje deze dag. Alles werd uit handen genomen.
Vakkundig ingepakt, behoedzaam verhuist en waar nodig kundig in elkaar gezet.
De verhuizing ging van een leien dakje! De heren werkte in teamverband en werkte perfect samen!
Altijd weer een verhuizing waarop je kunt rekenen oo vakmanschap, kwaliteit en service. Alles perfect geregeld. Zelf met een internationale verhuizing alles tot in de puntjes verzorgd en geregeld
Het inpakken duurde het langst, 7 uur. De verhuizing zelf was een fluitje van een cent, in 3 uur tijd was de container voor de opslag gevuld. Precies de juiste hoeveelheid. In de extra auto ging alleen het bed dat kon worden afgevoerd. De verhuizers waren heel prettige mannen, ze gingen op een leuke manier met elkaar om. Ik kijk nu al uit naar de dag dat de container naar mijn huis gebracht wordt!
Modial Aad de Wit heeft ons op de de dag van de verhuizing helemaal ontzorgd. Vriendelijke en doortastende medewerkers hadden onze spullen snel en netjes ingeladen. Ook het uitladen op de bestemming ging, ondanks een aantal logistieke uitdagingen ter plaatse, snel en netjes. Kortom: helemaal tevreden en we bevelen dit bedrag dan ook van harte aan.
Fantastisch geholpen door de verhuizers van Mondial Aad de Wit. Donderdag kwam iemand inpakken, vrijdag middag was ik over, alles keurig geregeld (inclusief vergunning voor het parkeren in hartje Amsterdam), vriendelijke verhuizers, geen schade en ik kan ook nog eens makkelijk mijn spullen terug vinden.
Ik heb heel prettig contact gehad met Aad de Wit en zij hebben heel snel en kundig alles afgehandeld
Haarlemmerstraatweg 167 a
1165 MK Halfweg