Professionele en zeer aardige verhuizers. Ook het voortraject was goed verlopen.
De verhuizing van Drenthe naar Haarlem ging fantastisch. Wat een lieve aardige mensen. Alles werd met zoveel zorg en respect behandeld. Een heel fijne ervaring!
De werkvoorbereider is deskundig en behulpzaam, de verhuizers ook en die zijn gelukkig ook nog eens snel, alles is conform afspraak uitgevoerd, top.
Ik ging voor het eerst in 67 jaar verhuizen, dus ik zag er (mede vanwege alle stress verhalen) tegenop. Maar de 4 mannen kwamen stipt op tijd, raasden door mijn huis en hadden alles met een paar uur geladen. Ze waren vriendelijk, hadden lol, werkten keihard en op de plaats van bestemming gold hetzelfde verhaal. Alles stond op de juiste plek, er was niets beschadigd, noch aan de spullen, noch aan het huis. Kortom iedere cent dubbel en dwars waard!
van eerste tot laatste moment alles super geregeld
Wij zijn weer opnieuw snel en prima verhuisd door AA / Aad de Wit / Mondial!
Vanaf 1e moment, duidelijk merkbaar vakkundige personen, die net en correct over kwamen. Deden zelfs melding van het breken van een planten potje.
Prachtig op tijd begonnen. Goed op elkaar ingespeeld. Harde werkers. Heetste dag van het jaar, bij uitladen kwam extra versterking
Efficiënte online inventarisatie van de hoeveelheid te verhuizen spullen, gevolgd door een offerte met een prima prijs. Dozen, stickers en inpakpapier conform afspraak gebracht. Ook zonder meerkosten een nabestelling. Verhuizing verliep razendsnel, en ook zeer zorgvuldig en zonder enige schade. Het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam.
Wij zijn al 3x eerder klant geweest bij dit verhuisbedrijf. Aardige medewerkers en makkelijk in communicatie.
Super aardige en nette medewerkers. Meubilair werd keurig ingepakt opgehaald en weer teruggebracht. Snel en vakkundig!
Ik heb de verhuizing als erg prettig ervaren door de snelheid, kundigheid en het inzicht van de vriendelijke verhuizers, die wel van een uitdaging houden en er plezier aan beleven. Ik had gewoon nog een dagdeel over om uit te gaan pakken, waar ik niet op had gerekend. Top!
Aardig mannen die snel te werk gingen. Alles ks vlekkeloos verlopen.
Nvt
Echte vakmannen die alles uit handen namen. Binnen 7 uur (inclusief rijtijd) was alles over en op zijn plek gezet. Ronduit top! Wij hebben gekozen voor de verhuizing en De- en montage meubelstukken service. Dit raad ik iedereen aan. Wij hadden zelf alles ingepakt, kwamen toch dozen te kort maar ze hadden extra mee. Erg fijn. Vriendelijk personeel, erg meedenkend en ik kan het iedereen aanraden.
Dank je wel voor de top service! De jongens hebben alles geregeld voor me. Snel en gewoon perfect verhuizing.
Voldoende krachten aanwezig. Duidelijk aangestuurd. Snelle demontage van de nodige zaken en correcte montage. Bereid tot een stapje meer. Beleefd.
Rustige, fijne mensen die als team goed samenwerkten
Vlekkeloze en zorgvuldige verhuizing. De straat voor het huis was opgebroken, maar dat is flexibel door Aad de Wit opgevangen. Prettige mensen die alles vakkundig hebben ingepakt en op het nieuwe adres weer afgeleverd. Vaste prijs vooraf bekend en geen enkele onaangename verrassing achteraf. In een woord: uitstekend!
Wij hebben de verhuizing als zeer prettig ervaren, de verhuizers waren een prettig gezelschap. Het ging heel soepel en snel om 14.00 uur was de verhuizing een feit.
Ik ben uiterst tevreden vanaf de inventarisatie van inboedel naar opslag, vervolgacties en het verhuizen naar opslag. De verhuizers waren ook heel professioneel, productief en vriendelijk. Ook was er ruimte om ons gerust te stellen bij enige spanning bij ons vanwege die dag. Kortom een zeer goede ervaring van begin tot eind.
Alles prima verlopen en volgens afspraak. Zeker aan te raden.
Duidelijk communicatie, netjes op tijd, aardige jongens, alles prima gelopen
We waren rond 2 uur in de middag al over. Vooral op de eerste plek waar ze een kamer moesten leeg maken waren ze voor 8 uur 's ochtends al klaar om verder te gaan naar het tweede adres wat ze leeg moesten halen. Ook gingen ze heel goed om met het feit dat de straat open lag bij het nieuwe huis. In de voorbereidingen werd er goed meegedacht en goed geluisterd.
Haarlemmerstraatweg 167 a
1165 MK Halfweg