Alle spulletjes van klein tot groot zeer zorgzaam ingepakt. Het was een lange dag, maar de verhuizers bleven goedgehumeurd, waren beleefd en hun werk tot het einde goed doen. De jongere medewerkers, werden goed begeleid door de oudere heren.
Het ophalen van de huisraad de ene dag en het brengen de volgende dag aan de andere kant van het land ging fantastisch. Leuke en ervaren en zorgzame vaklui.
Uitvoering gedisciplineerd.
Zeer prettige verhuizing met prima vakmensen. De prijsstelling was scherp en met een gerust hart gebruik gemaakt van de mogelijkheid tot opslag. De lijntjes bij passies zijn prettig kort!
Professioneel, vriendelijk en super snel! 100% de investering waard
Vanaf het moment van intake, afleveren van alle dozen en materialen tot aan de daadwerkelijke verhuizing. Alles werd tot in de puntjes verzorgd.
Passies heeft ons ontzorgd door de verhuizing vanVijfhuizen naar Nieuwkoop op zich te nemen. Ruim voldoende verpakkings materiaal, geweldige mensen dat niets hen te veel was. Het was heel hard werken voor de mannen van Passies, daarom een heel groot compliment voor de geweldige samen werking. Allen die onze verhuizing mogelijk hebben gemaakt, heel hartelijk bedankt. Hartelijke groeten, Hans en Marja Hijstek.
Van begin tot eind prima gewerkt!!!
Super leuke mannen en deden het fantastisch goed en zeer nauwkeurig
De verhuizers (4 man), waren stuk voor stuk fantastisch. Zeer ervaren Dachten met ons mee om het e.e.a. op te slaan in de box, voor het grof vuil wat nog komen gaat. Dit hebben ze ook netjes opgelost. Verder nog kleine aanpassingen aan het meubilair, werd ook nog verricht. Passies een aanrader voor uw verhuizing.
Fijn contact met Passies, uitvoerend erg professioneel en kundig. Ook last-minute verhuizingen zijn makkelijk te realiseren.
Contact was erg plezierig, afspraken worden nagekomen en inboedel is erg professioneel verhuisd.
Na eerdere ervaring 23 jaar geleden nu opnieuw gekozen voor Passies voor mijn verhuizing. Ruim van te voren is een taxatie gemaakt en een offerte uitgebracht. Hoewel het niet goedkoop was is de service en de verhuizing zeer goed verlopen.
Alles liep op rolletjes, ondanks de warmste dag van het jaar
We moved from Hoofddorp to Leiden mid-July. Had a lot of furniture so I was a bit worried about the process but all worked great. The guys were very helpful, offered a protection cover for the floors and moved a lot of our heavy stuff very quickly!! Would use them again!
De taken bij de verhuizing zijn vooraf door- enafgesproken. Passies heeft de vinger aan de pols gehouden en alles precies, snel en professioneel uitgevoerd. Er werd voirzichtig met de spulken omgegaan. Prima uitgevoerd en vriendelijk personeel.
Nadat Erik Passies onze woning had bezocht ging alles heel soepel. Keurig netjes de verhuisdozen en benodigdheden afgeleverd. Op de dag van verhuizing vakbekwame medewerkers die met zorg onze inboedel in de vrachtwagen plaatsen. Alles staat nu in de opslag bij Passies te Hoofddorp. Retourdatum vanuit opslag staat vast. Krijg vervolg.
Zij kunnen voor mij denken.
Voor vele mensen een stressvolle dag. Wij hebben dit heel anders ervaren. Wat een professionele ervaring. In alles hebben de mannen van Passies onze verhuizing tot een succes gemaakt. Mvg R van Hoorn R Jacobs
Professioneel, vakkundig, behulpzaam, vriendelijk personeel zowel op kantoor als de verhuizers. Kortom zeer tevreden.
Erg fijn dat alle spullen vakkundig en snel worden ingepakt. Ook erg fijn dat de matrassen netjes worden ingepakt.
Bekwaam personeels niet veel uitleg nodig en alles netjes bezorgd
Fijn verhuisbedrijf en prettige mensen
Reageerd snel correct betaalbaar Verhuizers zeer vriendelijk werk netjes niets te veel en goed
Broekermeerstraat 136
2131 AT HOOFDDORP