Aanpassen afspraken (in ons geval eerder starten verhuistijd) goed communiceren met verhuisteam. Is in ons geval niet gebeurd.
ondanks slechtweer, storm en regen, is alles keurig en snel verhuisd. Ook zonder verhuislift. Demontage en montage bepaalde stukken ging heel goed, evenals de inpakservice voor kwetsbare zaken.
conform afspraak alles in 2 fasen verhuisd. vriendelijke en nette medewerkers. snel en netjes gewerkt
De eerste keer was van Jan van Kuikweg naar Haarlem - 2 top verhuizers - werkten snel en efficiënt.
afspraak nagekomen
betrouwbaarheid; goed verhuisteam
Geweldig zoals men met het huisraad om gaat. Bij de verhuizing was het slecht weer. Het werd zorgvuldig ingepakt. Groot compliment.
snel en vakkundig
Snel, prettig, flexibel
Van eerste tot laatste contact perfect. Iedereen binnen dit bedrijf is supervriendelijk, ze gaan respectvol om met je spullen en stralen simpelweg uit dat ze de klus klaren. Verhuizen wordt minder stressvol door hen. Er was een kleine schade aan een kastje ontstaan. Dat werd door de verhuizers zelf gemeld en afhandeling was perfect. Wat een topervaring!
De jongens die onze spullen hebben verhuisd krijgen een 10! Ze waren zo voorzichtig en beheerst met onze meubelen. Wij zijn zeer tevreden.
Deskundigheid goede communicatie
Zeer hoge snelheid van werken, vriendelijk personeel
Kanaalweg 51
1948PL Beverwijk