Vriendelijk. Werken snel. Gaan voorzichtig met je spullen om. Prettige sfeer. Denken in oplossingen. Zeer aan te raden!!
Niet duur, betrouwbaar, prettige samenwerking met de medewerkers en goed advies door de taxateur
Vriendelijkheid, kundigheid, flexibiliteit,materiaal, efficiënt werken, rust in handelen, goed humeur
goed contact met planning. Afspraken goed nagekomen. Zeer vriendelijk personeel. Wordt goed meegedacht om wensen waar te maken
Top verhuizers
alles was prima .heel te vreden.
Harde werkers Ervaren team Flexibel Oplossingsgericht
fijne team en als er gewerkt werd was het goed. de 3e externe verhuizer speciaal ingehuurd was goed evenals de uitzendkracht.
Behalve klein puntje m.b.t. informatievoorziening (zie hieronder) niets dan lof.
Het ging in ons geval niet om een grote verhuizing. Alles is prima en zorgvuldig verlopen.
Goede voorlichting gekregen en wat beloofd is, is ook nagekomen. Top team verhuizers. Door weer en wind door blijven gaan. En er kwamen zelfs collega's even helpen die in de buurt waren.
Nog een keer teruggekomen om een zwaar ding, wat pas later is geleverd nog even naar binnen te helpen tellen.
Snel en vriendelijk
Vriendelijke taxateur met een duidelijk verhaal. Begreep wat wij wilden en had daardoor snel de opdracht vastgelegd. De offerte werd meteen uitgebracht. Uiteindelijk betaalden we nog minder dan het bedrag van de offerte! De verhuizing zelf verliep erg vlot, veel sneller dan verwacht. De medewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Petje af!
Klantvriendelijk Snel Deskundig Beleefd
Alles is volgens afspraak gedaan. Zowel op dinsdag 3-10 als op woensdag 4-10 is alles prima geregeld. Wij zijn zeer tevreden
Vriendelijke mensen, kundig verhuizen. Goede afhandeling van schade. De stoel is weer gemaakt
Kanaalweg 51
1948PL Beverwijk