Vriendelijke en deskundige verhuizers, werken snel maar ook zorgvuldig. Goede communicatie met klant . Stelt klant gerust in alle hectiek die een verhuizing met zich meebrengt. Het verhuisteam was heel goed op elkaar ingespeeld, als een geoliede machine gingen ze door het huis.
Door waterschade vloer opslag meubels nodig. Enigste tip: geef informatie over op welk tijdstip je de verhuiswagen kunt verwachten ( bijv. Email dag van te voren ) hier moest ik nu zelf achteraan om dit te weten te komen. Verder alles prima verlopen.
Met 4 man de verhuizing in 7 uurtjes geklaard. Ze hadden een goede taakverdeling waardoor alles efficiënt verliep.
Heel relaxed verhuisd dankzij geweldig team! Zéér tevreden over de instelling van de mannen. In één woord fantastisch.
Met totaal 4 verhuizers begon alles op de afgesproken tijd. Aardige mensen die weten wat ze doen en alles efficiënt uitvoeren met zorg. Na 2.5 uur waren we klaar om te verhuizen. Bij de nieuwe woning werd alles afgeleverd en geplaatst op de aangegeven plaats en waar nodig in elkaar gezet. Ook hier na 2.5 uur alles klaar. Heel erg tevreden over en dus aanbevolen.
Super fijn en kundige verhuizers. Wel was duidelijk dat twee verhuizers super veel inzicht en kwaliteit hadden en dat de andere twee inzicht miste en veel sturing nodig hadden waardoor niet alles even soepel en gesmeerd liep. Diep respect dat met die hitte de jongens door werkte want het was echt niet te doen met 30+ graden. Uit de informatie was mij niet duidelijk dat jullie alle verhuisdozen mee zouden nemen misschien wel mondeling gezegd ? Dus nu praktisch alleen een verhuizing van meubels en spullen uit de schuur de dozen had ik zelf allemaal gedaan.
Keurig op tijd, vriendelijk, deskundig. De mannen stralen rust uit, maar werken keihard en hebben alles onder controle. Ze gaan voorzichtig met de spullen om, demonteren en monteren alles netjes. Zou ze volgende keer weer bellen.
's Morgens erg op tijd begonnen, en hard doorgewerkt om alle huisraad zorgvuldig in de juiste verpakking in te pakken in een container. s'Middags om half 4 was alles perfekt ingepakt en reed de vrachtwag n met container weg.
Super gedaan
Vanaf de eerste afspraak, om een offerte uit te brengen, en de verhuizing om onze spullen op te slaan verliepen duidelijk en professioneel! Meer dan lof voor de verhuizers, die de spullen vanuit ons appartement hebben verhuisd en opgeslagen hebben in de container. Deze staat nu minimaal twee maanden in de opslag en dan kijken wij er naar uit om onze spullen in ons nieuwe huis te mogen begroeten.
De verhuizing is door Boudesteijn/Top Movers zeer goed uitgevoerd. Uitermate correct personeel. Alles zeer zorgvuldig verpakt/ingeladen en geplaatst in de nieuwe woning. Top geregeld!
Alle zorg uit handen. Top bedrijf. Vanaf het leveren van de verhuisdozen tot het weer ophalen ervan. Keurig, netjes en vriendelijk personeel die je aan alle kanten helpen.
Alles goed geregeld, nette jongens , harde werkers , zeer plezierig
Hel hulpvaardig, snel, netjes , voorzichtig met onze spullen. Zeer inventief en oplossingen denkend.
Het verhuizen van onze 3 vestigingen naar een nieuwe locatie verliep soepel en op tijd. Voldoende verhuismaterialen waren vooraf geleverd met inpakinstructies en etiketten. Uitgevoerd in 2 werkdagen met 3 wagens. Behulpzame personeel die ook de- en montage werk van het kantoor meubilair verzorgden. Ik zou zeker dit bedrijf aanraden met een goede prijs/ kwaliteitverhouding en het doen nakomen van afspraken .
Prima werk geleverd, zowel bij het ophalen op 2 adressen en afleveren via de verhuislift op het eind adres, ook behulpzaam bij het verdelen van de vele verhuisdozen en wat klein meubilair. Kortom, een aanrader!! Namens Mv Helene Spoor
Prima gewerkt
leuke mensen die hun vak verstaan, snel en goed hun werk doen
Komen afspraken goed na, denken mee met inpakken. Je alles aan hen overlaten. Werken vlot door zijn vriendelijk en gezellig. Dit is de tweede keer dat zij ons verhuisd hebben, hopelijk de laatste keer maar als het toch nog een keer moet gebeuren dan weer kiezen voor Boudesteijn.
De 1-ste order heel correct uitgevoerd.! d.d.: 26-05-2025 Nu de 2-de nog d.d. 26-06-2025 nog, afwachten dus.
7.30 stonden zij voor de deur, nadat ik de mannen eerst van een bakkie had voorzien ging het los. In een mum van een tijd was mijn woning leed en om 10 uur reed de verhuiswagen weg en 2 en half uur later stond alles op zijn plek in mijn nieuwe woning. Dank aan deze bijzonder vriendelijke mannen
Heel professionele personeel
Vanaf het eerste contact een goed gevoel gehad. De taxateur was zeer fijn en kwam met een goede offerte. Het verhuisteam heeft het goede gevoel waar gemaakt, zeer vakkundig en vriendelijk.
Kanaalweg 51
1948PL Beverwijk