Goede ervaring met de behulpzame verhuizers.
Al meerdere keren verhuisd met Bandsma Bultje . Zo behulpzaam en voorzichtig . Oplossingsgericht en vriendelijk en meedenkend. Ik hoop voorlopig niet meer te verhuizen maar mocht het ooit weer nodig zijn dan schakel ik deze verhuisorganisatie weer in!
De mannen die de verhuizing verzorgden waren snel en accuraat. Ook gezellig een babbeltje kunnen voeren met de mannen.
We hadden uit het verleden al ervaring met de goede service van Bandsma- Bultje. Ook deze keer hebben de mannen van Bandsma Bultje weer aan onze verwachtingen voldaan.
Helaas deze keer 1 veel minder capabele medewerker, waardoor 2 mannen het werk van 3 op hun nek kregen. Overigens ook deze keer lof voor de plezierige ( heel hard) werksfeer! Nu nog etiketten die verwijderd kunnen worden en dan is de 10 weer bereikt!!
De mannen zijn zorgvuldig en goed op elkaar ingespeeld. Vriendelijk en vlotte werkers.
Vanwege een een verhuizing naar een dorp twee uur verderop dit keer voor het eerst gebruik gemaakt van een verhuisbedrijf. Wat een goede keuze! Tijdens de intake zijn al onze vragen beantwoord en kwam er direct rust toen we hoorde hoeveel ons uit handen werd genomen. Via de mail kregen we altijd snel reactie. De medewerkers waren erg vriendelijk en dachten met ons mee. Ze gingen heel netjes te werk en alles stond op de juiste plek.
Ontzettend blij dat we ervoor hebben gekozen om Bandsma Bultje in te huren als verhuisbedrijf. Het heeft ons veel zorgen uit handen genomen, in een al stressvolle periode. De verhuizers waren vriendelijk en vol humor! Meubilair werden netjes ingepakt en met zorg behandeld tijdens verplaatsen en vervoeren. Bij een volgende verhuizing zeker weer! Bedankt!
Fijne mensen om je heen tijdens een verhuizing... netjes en vriendelijk
Zeer goede ervaring, prettig en informatief contact en deskundige afhandeling.
Vriendelijk en leuk verhuisteam.
Uit bovenstaande zin blijkt dat deze verhuizers persoonlijk vriendelijk, vakkundig en professioneel zijn.
alles prima en snel verlopen
De mensen zijn erg klantvriendelijk en gaan netjes met de spullen om
We hadden een super team verhuizers die alles met de nodige zorg, aandacht en precisie voor ons hebben opgeslagen in een container voor de komende 7 weken. Niets was te gek en alles werd met een glimlach en vriendelijkheid uitgevoerd. Kortom voor ons waren ze een 10.
Op een een vakkundige en snelle, maar relaxte manier, is onze inboedel heel compact in een verhuiswagen geplaatst!
Voor de derde keer verhuisd met dit geweldige team. Contactmomenten van te voren waren heel prettig. In tegenstelling tot andere bedrijven die niet eens meer langskomen voor de inventarisatie doet BB dat wel. Dat is het begin van een goede klantrelatie. Vervolgens het "Hoofd Doos" die met zoveel plezier de verhuisdozen kwam brengen (precies genoeg), en daarna het verhuisteam dat super-professioneel tijdens die super-hete dag in juli, zonder gepuf of gesteun keihard werkte. In 2 uurtjes het ene huis leeg, en drie uren later stond alles op de juiste plek in het nieuwe huis waarbij alles per verhuislift omhoog kwam! BB kunnen we met een gerust hart aanbevelen.
Ontzettend goed en professioneel bedrijf, klantvriendelijk en alles wordt geregeld!! Echt een aanrader...!!
De vier manen van Bandsma-Bultje gingen uiterst zorgvuldig en professioneel te werk. Klokslag 8 uur in de ochtend stond de vrachtwagen op de stoep. Nog voor elf uur was het oude huis leeg. En iets voor een uur in de middag stond alles op de juiste kamers in het nieuwe huis. Ook ruim voor tijd voorzien van veel en stevige verhuisdozen. Snel, efficiënt en zorgvuldig. Kan niet beter.
Alles prima geregeld, zowel in de voorbereiding als ook de verhuisdag zelf.
Verhuizing is soepel gegaan dankzij de professionele verhuizers!
We verhuisden van de Randstad terug naar Friesland en onze keuze viel op Bandsma-Bultje. Hier hebben we geen moment spijt van gehad. We zijn uitstekend geholpen en werden volledig ontzorgd, zowel in de voorbereiding als op de verhuisdag zelf. Zeker een aanrader!
komen op tijd. kundig in wat ze doen. vriendelijke mensen.
Wij zagen er als een berg tegen op maar om 15:00 was alles over en dat met 30 graden, was vergeten om hun iets kado te doen, kan dat als nog. Ze zijn 1 lampje vergeten op de overloop maar als ze komende woensdag even langs komen dan heb ik voor deze 3 mannen een extratje. Gr Roland van der Marel
Verhuizing verliep perfect dankzij de kundige en hardwerkende mannen
Polluxweg 22
8938AZ Leeuwarden
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen.