We waren zeer tevreden met dit verhuisbedrijf, maar er was toch 1 puntje van aandacht: we kregen nieuwe dozen, welke door de verhuizers strak tegen de wand aan waren gezet. Na het oppakken van de dozen bleek dat de dozen behoorlijk af hadden gegeven aan het behang, hierdoor zaten er allemaal grote blauwe vlekken op. Gelukkig was dit behang waar je de vlekken met een vochtige doek goed kon afnemen, maar het was in 1e instantie wel even schrikken! Uiteindelijk waren we heel content, er was verder nergens schade veroorzaakt en dat was absoluut een topprestatie. De mannen moesten de inboedel via een verhuislift naar de 4e etage manouvreren en via het balkon door een smalle keukendeur naar de woonvertrekken loodsen. Absoluut een aanrader dit verhuisbedrijf!
Van het eerste telefoontje tot het, al zwaaiend, wegrijden van de verhuizers was alles geweldig. Vriendelijk, dienstverlenend, grappig en zeer vakkundig. Aanrader!
Van intake tot en met het ophalen van de dozen: uitstekende ervaring. Vriendelijke mensen, heel flexibel, niets is te veel en alles kan. Mocht ik ooit weer verhuizen, dan zeker met dit bedrijf.
Prima mensen
Aanpakkers, doorpakkers, geen geouwehoer, maar resultaat. Geweldig team, niet alleen maar verhuizers, maar ook meedenkers.
Nette mensen, afspraak is afspraak, zorgvuldig
Vanaf begin tot eind liep alles gesmeerd. Het was de tweede keer in anderhalf jaar dat we gebruik maakten van Brandsma Bultje Verhuizingen. Vriendelijke mannen, zelfs met elkaar geluncht op het balkon.
Very good services, 2 very friendly and efficient guy's. Thank you very much for the services provided.
Prettige opname van onze inboedel, goede inschatting van de hoeveelheid (veel!). Dozen vlot bijgeleverd. Dag van de verhuizing zelf verliep vlot. Mannen behulpzaam en voorzichtig met spullen.
Prima mensen
Met behulp van mobiele lift en twee medewerkers van Bandsma Bultje de woning vlot leeg!!
Al vaak overgehoord, maar Super goed, in prijs en kwaliteit,...
WOORDEN ZEGGEN GENOEG
Goede duidelijke afspraken, welke nagekomen worden. Vriendelijke medewerkers die netjes werken. Spullen een jaar opgeslagen en kwamen "fris" uit de container.
Omdat een eerdere verhuizing door uw bedrijf tot volle tevredenheid is uitgevoerd, was dit de reden om nu weer voor jullie te kiezen.
Vakkundig personeel welke zorgzaam met je spullen omgaan. Communicatie gaat goed en geen haast waardoor spullen beschadigd raken.
Klantvriendelijk, goede communicatie en secure, ervaren verhuizers
top
Er waren duidelijke afspraken, medewerkers allemaal zeer vriendelijk en professioneel, de verhuizing verliep zorgeloos. Geen slecht woord te zeggen, zeer tevreden over de hele ervaring.
Alles liep heel soepel en het ging erg vlot. Goed advies voor aansluiten vaatwasser en droger in de nieuwe woning. Bij een volgende verhuizing ben ik hier weer klant.
De heren zijn vriendelijke en beleefd. Ze denken met je mee met betrekking tot de indeling woning en het plaatsen van meubels.
Originele beoordeling
Ik ben de pennen van de eethoek tafel kwijt. Hopelijk vind ik ze weer terug.
Ontzettend leuke vriendelijke verhuizers. Alle zorg werd uit handen genomen. Fantastisch!
Bij onvoorziene omstandigheden wordt echt gekeken naar een oplossing. De kast bleek te hoog en deze werd ter plekke aangepast. Bank paste niet door trappengat en hiervoor werd de lift opnieuw opgehaald om deze toch boven te krijgen. Super vriendelijk personeel met humor :), maken een verhuizing zo relaxed als mogelijk.
De mannen van Bandsma zijn oersterk en werken nauwkeurig en voorzichtig! De tijdelijke opslag van onze meubels, ten behoeve van het schuren van onze parketvloer en het schilderwerk aan onze woonkamer, is zeer praktisch!
Er wordt snel en efficiënt gewerkt. Mensen zijn prettig in de omgang.
Polluxweg 22
8938AZ Leeuwarden
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen.