Heeft een totaal van 761 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Positief sentiment96%
De reviews benadrukken een vriendelijk en professioneel team met duidelijke communicatie en stipte afspraken. Klanten waarderen de zorg waarmee spullen worden behandeld en de soepele coördinatie van het hele traject. De service komt over als betrouwbaar en klantgericht, met oog voor oplossingen waar nodig.
Sterke punten
Vriendelijk personeel
Professioneel en zorgzaam
Goede communicatie en afspraken
Gebaseerd op 101 reviews
Vlekkeloos verlopen verhuizing
De verhuizers waren hulpvaardig en behandelden onze goederen met zorg. Het werk ging vlot maar zonder gehaast. Kortom een prettige ervaring.
Hoe beoordeelt u de voorbereiding van de verhuizing (advies, planning en afspraken vooraf)?
Hoe beoordeelt u de uitvoering van de verhuizing (vakmanschap, zorgvuldigheid en klantvriendelijkheid van het team)?
In hoeverre heeft het verhuisbedrijf de gemaakte afspraken nagekomen?
Hoe beoordeelt u de flexibiliteit van het verhuisbedrijf bij wijzigingen of onvoorziene omstandigheden?
Hoe beoordeelt u de afhandeling van vragen, klachten en eventuele schade na afloop van de verhuizing?
N.v.t.
Hoe beoordeelt u de duidelijkheid van de factuur en de aansluiting bij de vooraf gemaakte financiële afspraken?
Hoe beoordeelt u de communicatie met het verhuisbedrijf (bereikbaarheid, duidelijkheid en informatievoorziening)?
Dit niveau behouden
17 September 2026
Dirk
In één woord GEWEDIG
Een groot compliment voor de verhuisbeweging Bandsma Bultje te Leeuwarden!!!!
Een dergelijke verhuizing brengt toch wel enigszins spanning met zich mee.
Nou alle betrokken medewerkers van Bandsma Bultje hebben er voor gezorgd dat die spanning er bij mij niet was.
Uiterst relaxed heb ik 02-09-2026 een verhuizing van Harlingen naar Amsterdam beleefd, verzorgd door medewerkers van Bandsma Bultje te Leeuwarden. Met name door de uitvoering van Douwe en Jordi, twee zeer bekwame, beleefde maar ook gezellige en humoristische relatief jonge mannen. Niets was hun teveel. Super!!!!!
neen
9 September 2026
Marjan
Amsterdam
Vlotte en vriendelijke verhuizers
Van te voren waren de afspraken duidelijk. Bij vragen hoefde ik maar te bellen en werden deze beantwoord. De verhuizers waren stipt op de afgesproken tijd aanwezig. Zij hebben alles zorgvuldig verhuisd. Bij aankomst in de nieuwe woning hebben zij de meubels waar nodig weer in elkaar gezet en de dozen op de juiste plek gezet. Ik ben erg tevreden over hoe de verhuisdag verlopen is.
Geen verbeterpunten
5 September 2026
F.
Zwolle
Verhuizing liep op een prettige en professionele manier; in vertrouwde handen.
Verhuisdozen werden snel gebracht en na de verhuizing ook weer snel opgehaald.
Heel prettig contact met de medewerkers op kantoor en in de loods.
4 September 2026
A. Boonstra
Alles goed opgelost!
Het was onze tweede verhuizing met Bandsma Bultje.
Het contact was aangenaam, de offerte kwam snel binnen nadat een medewerker onze situatie had beoordeeld.
De verhuizers waren er op tijd en heel professioneel ook.
Alleen de lift was laat. Omdat dit anders vertraging voor ons had veroorzaakt, werd de volgorde van laden en lossen aangepast zodat er uiteindelijk zelfs een tijdswinst voor ons te behalen viel.
Ziet u nog verbeterpunten in de dienstverlening van het verhuisbedrijf?
De plaats van lossen had beter wat van tevoren in oogschijn mogen zijn genomen.
3 September 2026
R.
Geweldig!!!!
Wat een vakkundige mannen, super snel, mega aardig en grappig. Hele fijne ervaring met het eerste gedeelte van onze verhuizing. Nu alles veilig in de opslag en hopen dat de mannen onze inboedel gauw in een nieuwe woning op Terschelling mogen zetten. Top team!!!!
Nee, perfect
2 September 2026
Antoinette
Top verhuizers!!!
Zeer klantvriendelijk bedrijf. De communicatie vooraf en na de verhuizing duidelijk. De verhuizing vlot en zorgvuldig uitgevoerd. De verhuizers zijn vakmensen met een goed humeur en een dosis humor. Ik ben blij dat Bandsma Bultje mijn verhuizing heeft verzorgd!
28 August 2026
G.H.
Drachten
Helemaal ontzorgd en snel gedaan.
De heren kwamen stipt opt tijd en contact was zo gelegd; zeer sociaal en inlevend.
De wensen van de klant stond die dag hoog in het vaandel; overigens een van de pijlers van Bandsma Bultje ( al bij het intakegesprek ! )
Zonder enige beschadiging of wat dan ook is alles vlot en snel verhuisd; zorgvuldigheid stond voorop.
En de sfeer was prettig; verhuizen is al spannend zat.
nvt
19 August 2026
B.C.L. Witteveen
Superverhuizers
Aanpakkers en sterke gasten. Om 0800 begonnen in Stiens en om 11:15 zat ik met het hele spul in me nieuwe huis in Zwolle. Super bedankt voor de vlotte service!
18 August 2026
J.
Zwolle
Zeer klantgericht, persoonlijk, flexibel en deskundig!
Heel fijn om mee samen te werken. Niets is te gek of te complex, er wordt elke keer een oplossing aangeboden. Mijn piano werd zeer deskundig in de verhuiswagen gezet, de onderlinge samenwerking tussen de mannen was erg goed en met veel humor. En dat spullen, ook de piano, in opslag kunnen staan is erg handig.
Ziet u nog verbeterpunten in de dienstverlening van het verhuisbedrijf?
Ik zou na afloop geen factuur geven, maar die mailen. En in plaats daarvan iets kleins geven zoals ik bijv van de notaris een sleutelhanger kreeg.
13 August 2026
Marie-Louise
Akkrum
Fijne en deskundige mensen die in oplossingen denken
Alles was uitstekend geregeld. De mannen vormden een goed team met een fijne werksfeer!
Ga zo door
11 August 2026
A.
Leeuwarden
Betrokken verhuizers die meer dan alleen verhuizen
Onze moeder met een zorgvraag moest verhuisd worden.
Veel spullen en een beladen situatie werd door de verhuizers goed aangevoeld. Ze sprongen in op de situatie en dachten in mogelijkheden.
Onze moeder werd geheel ontzorgd. De verhuizers zorgde ervoor dat onze moeder niet bij de verhuizing hoefde te zijn en na een dagje weg kon ze zo naar haar gerichte appartement waarin ze zich meteen thuis voelde. Alles werd door de verhuizers opgehangen en aangesloten. Voor ons een pak van ons hart…
Ziet u nog verbeterpunten in de dienstverlening van het verhuisbedrijf?
Geen verbeterpunten. Ze zijn niet het geodkoopste maar je weet wel waar je aan toe bent. In onze beleving is het zeker het geld waard omdat de service een dikke plus is
6 August 2026
Bijl
Workum
Teleurgesteld
Helaas hebben wij een niet zo prettige ervaring met Bandsma Bultje.
Er zijn beschadigingen gemaakt aan vloer en muur en we hebben betaald voor het monteren van de meubels terwijl deze niet allemaal goed in elkaar zijn gezet. We kunnen dit zelf gaan herstellen.
Wat jammer is, is dat wanneer je je klacht mailt, een hele vervelende, niet helpende reactie terug krijgt (van één bepaalde medewerker), met als dreiging dat er in het openbaar gereageerd gaat worden wanneer wij een negatieve review zullen gaan delen.
Ook hebben we foto's gestuurd van de beschadigingen en de meubels maar hier hebben we geen reactie op gekregen.
Al met al teleurgesteld voor het bedrag wat we hebben neergelegd.
Voor ons niet voor herhaling vatbaar.
Zorgvuldiger en vriendelijker
Beveelt niet aan
4 August 2026
C
Buitenpost
Top verhuizers!
De verhuizing is heel goed verlopen. Zeer creatief met hun middelen om alles op de goede plek te krijgen.
2 August 2026
T.
Ervaren vriendelijke verhuizers.
Al het contact met bandsma bultje zowel voor als tijdens de verhuizing verliep heel soepel. Alle medewerkers waren zeer vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Tijdens het verhuizen wordt er overlegd en op een respectvolle manier met spullen omgegaan. We zijn zeer tevreden en hebben de verhuizing als “zeer relaxed” ervaren.
Nee, ga zo door
Met recht top verhuizers
31 July 2026
D.
Sneek
Voor de 4e maal in alle opzichten uitstekend.
Communicatief doeltreffend en klantgericht. Qua service prima: dozen tijdig geleverd, 2 verhuisdata en tussendoor een opslag geen probleem. Etc. Etc. Helaas zal ik in mijn huidige woonplaats [Harderwijk] geen gebruik meer kunnen maken van dit bedrijf.
29 July 2026
Hans
Super!
Vakkundig en vriendelijk personeel, een aanrader!
Ziet u nog verbeterpunten in de dienstverlening van het verhuisbedrijf?
Zie geen verbeterpunten, was allemaal prima.
29 July 2026
Anneke Woudstra
Harlingen
Verhuizen was leuk
Meedenken, doorpakkers, voorzichtig en gezellig
Ziet u nog verbeterpunten in de dienstverlening van het verhuisbedrijf?
Scope keuring in het pand ;-)
28 July 2026
J.
Geweldig!
Fantastisch werk geleverd.
Prima verhuizers.
Heel behulpzaam.
Ziet u nog verbeterpunten in de dienstverlening van het verhuisbedrijf?
Er valt niets op of aan te merken.
27 July 2026
S.J.H.
Buitenpost
Top verhuizers
Alles geweldig gegaan. Bedankt heren.
16 July 2026
Frans
Ureterp
Vakkundig, vertrouwd en klantvriendelijk
Onze verhuizing verliep op rolletjes dankzij de medewerkers van Bandsma Bultje.
9 July 2026
Simon
Grou
Zeer tevreden.
Hoe het team samenwerkt en de juiste aanpak en correct werkt, petje af.
23 06 1926
Eerste keer klant
Website
Verhuizing, De- en montage meubelstukken
30 June 2026
Pim
Leeuwarden
Ondanks de hitte (wamste dag van het jaar) bleven ze vrolijk, bleven ze vriendelijk, was niets te veel.
Ook het contact vooraf en achteraf was perfect.
We hebben (helaas) het perfecte plekje gevonden dus verhuizen we nooit meer. Maar anders zouden we het zeker via Bandsma Bultje doen.
19-06-2026
Ja
26 June 2026
Jan
Ontzettend tevreden!
Wat ben ik ontzettend tevreden over dit verhuisbedrijf. Drie vriendelijke en sterke mannen hebben mijn verhuizing binnen de stad verzorgd en ik kan niet anders zeggen dan dat ze fantastisch werk hebben geleverd. Ze werkten rustig door, heel netjes en met veel respect voor mijn spullen.
Alles is zonder schade over gekomen, zelfs de breekbare dingen zijn helemaal heel gebleven. Dat gaf mij veel rust.
Tot mijn verbazing was alles halverwege de middag klaar. ik had van tevoren gedacht dat het veel langer zou duren, maar deze mannen werkten echt hard door en wisten precies wat ze deden.
Ik ben op mijn leeftijd extra dankbaar voor zulke betrouwbare hulp. Een dikke pluim voor deze drie toppers, ik zou dit verhuisbedrijf aan iedereen aanbevelen!
15 juni 2026
Review overzicht
Positief sentiment96%
Heeft een totaal van 761 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Over Bandsma Bultje Verhuizingen
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen.