Ik heb nu een aantal keren met uw bedrijf gewerkt. Natuurlijk ben je over het ene punt meer tevreden dan over het andere, dat is normaal. Ik denk dat u ook tevreden kunt zijn, als wij het zijn. Aan losse beoordelingen heb ik verder geen behoefte en wil die ook niet geven. Ik vond het niet goedkoop, maar ik kan dat niet goed beoordelen. Het verplaatsen van een vleugel is heel zwaar werk. Dat werd heel zorgvuldig gedaan en daar zijn we heel blij mee. Sommige medewerkers zijn super vriendelijk, vrolijk en gezellig, geweldig! Anderen zijn meer correct en soms wat minder goed gemutst, maar dat is iedereen wel eens. Ik wil daar niemand op afrekenen. Bovendien praat ik nu ook over ervaringen in 't verleden
Goede offerte, kundige mensen
Goede afspraken, snel offerte met uitstekende prijs-kwaliteit. Stevige schone verhuisdozen. Voorzichtig met al je spullen, goed ingewerkt verhuisteam.
Verhuizing is volgens verwachting verlopen. Zowel taxateur en verhuisteam hebben goed advies gegeven en hierdoor is de verhuis goed verlopen.
Alles keurig verhuisd! Vriendelijke mensen die erg klantvriendelijk zijn.
Mochten we nog eens verhuizen dan weten we jullie weer te vinden.
De mannen zijn beleefd, voorzichtig met de spullen en zijn handig
In nog time verhuisd, snel en netjes, super gedaan mannen.
uitstekend
Een soepel verlopen verhuizing met veel inzet van de verhuizers
Zeer goede ervaring. UTS doet wat het zegt te doen. Goede service (ook van de handy man) en keurige mannen die zorgvuldig omgaan met je spullen. De mannen zijn beleefd en communiceren goed. Was elke euro waard voor een stressvrije verhuizing.
Alles top geregeld
Prima werk geleverd.
Een goed team, zeker Emiel en Fabian deze waren top!!!
de mannen hebben erg hard gewerkt om alles op tijd af te krijgen
Uitstekende verhuizer met prima kwaliteit-prijs verhouding. Vriendelijke medewerkers.
Na een bezoek thuis werd een goede prijs geoffreerd. Aardige mannen die goed geïnstrueerd waren. Afspraken nagekomen. Snel en vakkundig. Goede prijs/kwaliteit. Erg aan te bevelen!
Alles is perfect en volgens afspraak verlopen. Ook ruim voldoende dozen en goede inpakmaterialen. Verhuizers dachten ook tijdens verhuizing nog mee en gaven nuttige tips, hele aardige en nette mensen. Top,top, top!
Snelle service, en wij vonden de prijs redelijk dus ik kan ze zeker aanbevelen
Heel vriendelijke mannen en zeer behulpzaam.
Met name de demontage en montage van kasten door de handyman verliep uitstekend.
komt gemaakte afspraken na. zeer vriendelijk en bekwaam personeel
Goede, duidelijke offerte en communicatie vooraf. Vier sterke mannen die binnen een mum van tijd het huis leeg hadden en we konden gaan! Ook weer op een goede, snelle manier de spullen weer op z’n plek in het nieuwe huis! Bedankt voor de goede service.
Wij hebben het als prima ervaren om met uts zaken te doen. Wij hebben Uts al gelijk aangeraden voor de bewoners die naar de Kilsdonk in Oosterhout verhuisden op 1 september. Zij hebben er ook gebruik van gemaakt.
De heren kwamen op tijd en hadden in ruim 3 uur alles in de vrachtwagen geladen Ook op het nieuwe adres verliep het soepel en doordacht De heren waren vriendelijk en degene die de kast en het bed uit-en in elkaar zette was kundig en vlot Wij hebben dus geen enkel nadelige opmerking ten aanzien van de 4 heren van u bedrijf Dank en groet Els Brouwers en Willem van Baal Graaf Hendrik3 plein 108 Breda