Wat hebben deze mannen ons perfect ontzorgt. Alles netjes en schadeloos verhuisd, niets was teveel. Keurig nette mannen, harde werkers en professionals
Prima verhuisd door jullie. Top personeel en sociaal. Met name Bop en Dave. Helaas waren er te weinig garderobe kasten mee genomen.
De verhuizers werkten vlot en dachten in oplossingen. Ook toen er iets niet door het trapgat paste, hebben de verhuizers zelf wat gedemonteerd zodat het wel ging.
Na een intake met huisbezoek zijn er duidelijke afspraken gemaakt en die zijn ook nagekomen. Een goede club mensen die onze verhuizing in 2 dagen hebben gerealiseerd. Er zat een goede leider op de wagen die alles prima in de gaten heeft gehouden en bijstuurde waar nodig was. Al met al een aanbevelenswaardige exercitie.
De hele opdracht is naar volledige tevredenheid uitgevoerd. Communicatie met van der Ent was prettig, de heren die kwamen werken professioneel en adequaat. Hebben onze spullen keurig over gebracht naar de andere woning, zonder dat ze een lift konden gebruiken(lift in onderhoud). Dus alles moest via het trappenhuis gebracht worden. Echt keurig gedaan
De verhuizers waren erg vriendelijk en ze gingen netjes en voorzichtig met de spullen om. Ze hebben hard gewerkt en de sfeer was ontspannen. Ze waren altijd bereid om met iets te helpen of om mee te denken.
Bijzonder goed.
Goed bezorg fijne werkers
Van offerte tot en met uitvoering zeer goede dienstsverlening. Vriendelijke mensen en doorpakkers!
`Verhuizing was goed geregeld. Ging bij het inpakken langzaam van gang er daarna ging het snel. Uitladen ging veel te snel. Inladen waren ze 7 uur mee bezig en in 2 uur stond het binnen. Het ging zo snel dat er vanuit ons geen bij houden bij was. Alles was binnen en hadden geen tijd om dingen meteen een juiste plek te geven, Ze hebben het wel allemaal heel netjes gedaan. Een paar kleine dingen die beschadigd waren maar word hopelijk goed op gelost.
Alles volgens afspraak!
Ons verhuisproces is vanaf de aanvraag offerte tot en met het inladen van onze inboedel prima en tot volle tevredenheid verlopen. Momenteel kunnen we nog geen eindoordeel plaatsen omdat de lading nog niet is vertrokken vanuit hun vestiging in Nederland. Omdat we naar het buitenland verhuizen komt der wagen pas eind oktober. Hierover hebben contact gehad en een compensatie ontvangen. Na levering schrijven nog een eind verdict.
Snelle reactie op onze vragen tijdens de voorbereiding, professioneel geregeld en een goed team tijdens de verhuizing zelf.
Ik moest de verhuizers helpen herinneren dat het wellicht handig zou zijn om op de een of andere manier de kastdeurtjes dicht te houden bij het vervoer. Of ik toevallig plakband had. Dat gebruikten ze. Toen de spullen terugkwamen met andere verhuizers vroegen die zich af waarom hun collega's niet zelf verhuizerstape bij zich hadden of gebruikt hadden, want bij het verwijderen van de tape trokken ze de lak van de meubels af! Op andere plaatsen bleef de lijmlaag van de tape op de laklaag van de meubels achter en komt er niet meer af zonder de lak ernstig te beschadigen. Dus een tip; zorg dat je verhuizers ZELF hun eigen speciale tape ofzo bij zich hebben en gebruiken. Wij gaan intussen een schadeformulier voor 3 kasten invullen.
Helemaal top geregeld, de heren werkte heel netjes en we waren binnen 4 uur helemaal over. Heel erg bedankt!
3 heren, rustig, snel, veel kennis, behulpzaam en denken goed mee qua indeling van het weer inruimen van de ruimte waar de spullen naartoe moeten. Super fijn, en heel tevreden.
Tevreden over de gang van zaken tijdens de verhuizing. Er werd vooraf vrij snel gereageerd op vragen via de mail. Afspraken werden stipt nagekomen. De verhuisdag zelf verliep vlekkeloos. De verhuizers waren erg vriendelijk en werkten rustig en nauwkeurig.
De verhuizers: Zeer ervaren, rustige, vriendelijke mensen, die in goed overleg alles regelden. Super tevreden. Het de- montageteam begon te miepen over hoe lastig het meubel was. Er moest van een bed-ombouw een deel mee. De heren vonden het duidelijk te veel werk... omdat ik mijn hoofd vol had verzuchtte ik dat ze het dan naar moesten laten, terwijl ik juist voor dát meubel toch monteurs wilde. Ik heb er de hele dag een rotgevoel van gehad. Zo was het niet afgesproken.
Goed werk geleverd en een team dat goed samenwerkt
Ik ben al een aantal keren verhuisd, maar nog nooit met zo'n fijn verhuizers bedrijf als Van der Ent Group! Vanaf de eerste afspraak, de offerte, de verhuizing en de financiele afhandeling loopt alles soepel. De 'sjouwers' die mij hebben verhuisd waren snel, hadden de juiste materialen bij zich en waren ontzettend voorzichtig met alle spullen. In een paar uur was de klus geklaard en dan te bedenken dat de helft naar een tijdelijke opslag moest en de andere helft naar het nieuwe huis. Echt geweldig gedaan!
Goed verpakt en zeer snel. Ook redelijk snel aangekomen in Curaçao.
Van der Ent is meedenkend, behulpzaam, toffe mannen bij de verhuizing maar ook fijne dames bij telefonisch contact. We zijn nog nooit verhuisd maar indien nodig zou ik het weer door van der Ent laten verzorgen.
Goede mensen, goede afspraken en goede prijs.
Goede ervaring, snel verhuisteam, leuke en benaderbare werknemers.
Blij met de verhuizers, die lekker kordaat en gezellig aan de slag waren