Goede service, klantgericht, zoeken naar oplossingen. Al met al zeer tevreden.
Alles verliep soepel en relaxed.
Goed en snel geholpen. Zag helaas tijdens de inspectie op 30.5.25 dat er een kras in het parket zat (plaats vlak voor de kast in woonkamer) Als de nieuwe bewoner het niet zelf kan oplossen, kom ik hierop terug
Wij zijn ontzettend tevreden over de verhuisservice. Vanaf het eerste contactmoment werd er snel en duidelijk gecommuniceerd. Op de dag van de verhuizing stonden de verhuizers keurig op tijd voor de deur, vriendelijk en professioneel. Alles werd met zorg ingepakt, getild en vervoerd — geen krasje of schade, terwijl we best wat kwetsbare spullen hebben. Ze dachten mee, werkten snel door en bleven ondanks de drukte heel ontspannen en behulpzaam. Zelfs bij het uitladen op de nieuwe locatie werd alles netjes op de juiste plek gezet. Een verhuizing is meestal stressvol, maar dankzij dit team verliep alles soepel en ontspannen. Echt een aanrader!
Alle verhuizers hebben stuk voor stuk prima aangepakt. Ik kan niet anders zeggen. Kan er dan iets beter? Nee feitelijk niet. Dat betekent dan eigenlijk een 10. Maar een 10 betekent dat er dan echt niets te verbeteren valt. Dus, ga door zo blijf alert dan volgen de 10en vanzelf.
alles vooruit goed geregeld. dag van verhuizing wordt je bed uit elkaar gehaald met de kasten en alle dozen in de verhuiswagen geladen. En 's avonds staat alles weer op de juiste nieuwe plek in elkaar gezet en wel zodat je na een drukke lange dag weer heerlijk slapen kan. Dus een ontzorgde verhuizing.
Heel prettige ervaring, en fijne hardwerkende beleefde, en meedenkende, medewerkers.
Goede communicatie met het kantoor, zowel in het voortraject als na opdracht. Dag voor verhuizing netjes geïnformeerd over de tijd. Dag zelf, keurige verhuizers die met respect de spullen verhuisd hebben. Open en enthousiaste mannen ondanks het laatste klus van de dag was.
Our move from Amsterdam to Florence went perfectly. The team was professional, prompt and focused on a quality service. Communication was constant and informative. We strongly recommend Van der Ent Group
Vlotte verhuizing.
We zijn wat teleurgesteld in de wijze van verpakking van “kostbare” goederen/meubels in de container voor opslag. Ook is achteraf 1x 20ft achter te klein voor het aantal spullen, achteraf is dit goed opgelost door wat over te plaatsen. 13 jaar geleden hebben we gebruik gemaakt van jullie verhuis/opslag service. Meubels werden toen goed verpakt in dekens, folie en gesealed. Dit is nu helaas niet gebeurd. Ook werden de jongens al na 2 uur gebeld door collega’s dat ze op moesten schieten, omdat ze moeste helpen bij een andere klus, dit heeft waarschijnlijk de druk op hen wat hoog gelegd, waardoor ze de tijd bij ons niet hebben genomen. Verder waren de jongens en mensen op kantoor heel vriendelijk en worden we netjes te woord gestaan.
Weten waar ze mee bezig zijn en geven vertrouwen dat alles zorgvuldig wordt gedaan. Zijn goed op elkaar ingespeeld en vullen elkaar goed aan waar nodig. Fijne en gezellige sfeer tijdens de verhuizing.
Op tijd, aanpakkers, sympathiek! Kortom wij zijn ontzorgd
Het is niet voor niets dat wij 38 jaar terug voor het laatst verhuisden. Het is zeker niet onze hobby. Nu het toch zover was, kozen wij voor van der Ent, een gevestigde naam in de regio. Geen spijt van. Bij aanvang word je door de mannen tot rust gebracht. Niet alleen in woorden, maar je merkt al snel dat ze dagelijks met dit bijltje hakken. De verhuizing is eigenlijk geruisloos verlopen en tegen de middag stond ons bedje weer netjes opgesteld, evenals de kasten die deels door hen gede- en gemonteerd werden. Prettige mensen om mee te werken, dat geldt ook voor de communicatie voor en achteraf. Wellicht niet de voordeligste, maar hé; goedkoop in deze markt blijkt achteraf nogal eens duurkoop!
Vanaf de het inventarisatiebezoek, offerte tot de verhuisdag zelf - verliep alles soepel en met duidelijke communicatie. Recht door zee wat wij erg waarderen. En alles ging conform afspraak, ook was men goed op de hoogte van de laatste aanpassingen die we hadden aangevraagd. Op de dag zelf verliep alles ook heel soepel, de verhuizers waren doortasten en ontzorgde ons compleet. Ook keken ze terplaatse wat het handigste was. Daarnaast waren het hele vriendelijke verhuizers met de nodige humor. Al met al, zouden we zo weer met v.d. Ent verhuizen.
Al eerdere goede ervaring opgedaan met Van der Ent, daarom weer voor gekozen. Heel fijn persoonlijk contact, de dag is van a tot z goed verlopen met een gezellig en vriendelijk verhuisteam!
Goede communicatie. Flexibiliteit en vriendelijkheid.
We zijn helemaal ontzorgt Inladen ging uiterst precies en echt alles is meegenomen heel fijn De volgende dag met 6 man uitladen Je raakt wel een beetje de kluts kwijt als een ieder van je wilt weten wasr alles heen moet Maar dat is uiteindelijk helemaal goed gekomen Zelfs op zolder werd alles netjes aan de kant gezet
3 verhuizers bij ons bezig geweest. Doen goed hun werk en pakken door.
Er was door omstandigheden iets misgegaan, maar dit werd buitengewoon snel en naar volle tevredenheid opgelost. Chapeau !!!
Super fijne ploeg, vrolijk, behulpzaam, no nonsense
Gesprek vooraf was vriendelijk en duidelijk. Wij waren het in eerste instantie niet helemaal eens met de prijs, wat netjes werd opgelost. Op de dag van verhuizing 4 vriendelijke, hardwerkende mensen die onze meubelen, inclusief een joekel van een vriezer en 2 vrij complexe bedden, wisten te verhuizen. Erg blij dat we deze klus door Van der Ent hebben laten uitvoeren.
Drie man sterk met een grote verhuiswagen hebben ons snel en efficiënt verhuisd. Vriendelijk en service gericht. Heb ik zeker wel eens anders meegemaakt
Een goede ervaring, sfeer ook prima.