Zeer vriendelijk en aardige verhuizers, goede service en juiste mentaliteit
Zelfde mensen die de spullen na de opslag hadden gebracht kwamen de spullen ook weer in mijn nieuwe woning zetten. Erg fijn
Goed overleg mogelijk en afspraken maken
bijna alles volgens afspraak
Opbouw lift neemt nogal tijd in beslag. Zeker als er per uur afgerekend wordt.
Klantgericht
vriendelijk ervaren goed voorbereid
Wanneer wordt mijn schade gerepareerd c.q. vervangen?
Snelle service en betrouwbaar adres.
Wij zijn zeer tevreden. Verhuizen tijdens de ergste ijzel van Assen naar Beverwijk. Gelukkig kwam de verhuizer en de verhuiswagen zonder ongelukken aan. Wij hadden er alle begrip voor gehad als de aankomst later was geweest. De verhuiswagen reed klokslag 8 uur voor zoals afgesproken. De verhuizer verdient een enorme pluim en wat ons betreft een bonus !!!
Vriendelijkheid, rust en deskundigheid. Starten met goede momentopname en bepaling van verhuisvolgorde.
Wij hebben zeer veel waardering voor het verhuisteam dat ondanks de gladheid tijdens de verhuizing zijn uiterste best heeft gedaan om ons tijdig te verhuizen. Chapeau voor Hans, Gert-Jan, Harrie en de medewerkers uit Amsterdam !
Snel en accuraat Geen gedoe
taxatie van extra uren beetje uit de losse pols
Gewoon een prima team het was een mooie dag en er is hard gewerkt.👍
A H G Fokkerstraat 26 A
9403AP Assen