De verhuizers Marcel en Niels waren heel behulpzaam, deskundig en vriendelijk. De verhuizing ging gestructureerd en snel! Echt een aanrader.
Prima personeel. Aardig, netjes en harde werkers.
Verhuisteam was zeer vriendelijk en meelevend
Het verhuisteam was super, aardig, gezellig, hebben goede tips en adviezen gegeven, ze werkten hard door. Dat de verhuisdozen nog even langer mogen blijven vanwege een verbouwing.
Een prima bedrijf die de verhuizing snel en deskundig hebben uitgevoerd, wat ons betreft geen verbeterpunten en werk lekker door op deze manier, wij zijn een zeer tevreden klant.
afspraken niet nakomen
Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam
Ervaren verhuizers, geeft weinig stress
Top verhuizing!
Vriendelijke verhuizers en goede zorg voor belangrijke spullen van de klant. De- en montage van meubelstukken is zeer snel, maar ook goed verlopen.
Het verhuisteam was vakkundig, goed samenwerkend, vriendelijk en behulpzaam. Ben zeer tevreden.
Vrolijk en positief ingesteld team. Erg flexibel en snel.
Wat een geweldig bedrijf! Het persoonlijk contact is zeer prettig! Ga zo door!
De mannen hebben super gewerkt, waren op elkaar ingespeeld en hadden duidelijk plan van aanpak. Top gedaan, petje af(het was een warme dag), we komen zeker terug!
Goed en betrouwbaar personeel.
vriendelijke mannen en zeer behulpzam
Goede verhuizers, kwaliteitswerk
A H G Fokkerstraat 26 A