Heel vlot leuk en aardig team.
communicatie van kantoor-verhuisteam-opdrachtgever ivm uitvoering kan beter.
geen beperking vwb vrachtwagen; als wagen vol is wordt aanhanger ingezet
Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen
Van begin tot eind perfect geregeld. We wisten vooraf waar we aan toe waren en de uitvoering verliep zoals gepland. Het was een grote verhuizing en we waren behoorlijk onrustig, maar het verhuisteam wist dat prima op te vangen en bracht rust in de tent.
Jullie voorman is erg deskundig en zet zijn team steeds hard aan het werk. Onze compliment hiervoor. Erg vriendelijke mensen!
goede pianoverhuizer
We waren zo verhuist met jullie hulp, goed en vriendelijk personeel. Vakmensen!
Vriendelijke verhuizers, tijdig bijgeschakeld
prima werk
Alles betreffende verhuizing is perfect verlopen!
Erg flexibel en zorgvuldig!!! Aardig en met humor.
uitstekend geholpen
Vlotte werkers
zeer gemotiveerde en harde werkers Alles prima verlopen.
Vermelden dat de etaling meteen bij de verhuizing moet plaatsvinden, door slechte ervaringen met particulieren. Hetgeen volledig te begrijpen is, maar dan had ik het geld op mijn betaalrekening gezet.
Erg vriendelijk en prettige mensen
A H G Fokkerstraat 26 A
9403AP Assen