Super hard werkende verhuizers. Alles wordt zorgvuldig behandeld en overal gaat een deken over, matrassen worden in plastic verpakt, tv wordt in een speciale doos verhuis.
Verliep vlot en goed
Prijs kwaliteit is top Vriendelijkheid en bereidwilligheid super, ze zeuren niet over een paar extra dozen
Mooi zo door gaan 👍🏻
Zorg voor collega verhuizers. Tegelijkertijd waren er 3 verhuizingen in de straat van Koops. Bij 2 huizen was er geen koffie, dus vroegen de verhuizers van ons of de collega’s bij ons koffiekonden krijgen. Natuurlijk!!
Zowel het intake gesprek als de verhuizing waren goed. Het verhuisteam was echt prettig. Vriendelijk, professioneel en vooral humor.
Vooral de montage ging erg goed. Kasten uit en in elkaar etc Leuke groep mannen. Eerlijk naar elkaar toe. Keurig op afgesproken tijd. Fijn ook dat de lege dozen zo snel.opgehaald konden worden.
Prima service mijn hartelijke dank
Communicatie. Wij hebben geen inzage gehad in de ferrykosten (3100 euro). Ook is er noagal wat schade aan meubels (geschuurd, beschadigde lak), kleding (op een hoop in een kledingdoos en vochtvlekken/schimmel)
Zeer bekwaam en zeer vrendelijk personeel. Ze hebben een pluim verdient
Vriendelijkheid, inlevingsvermogen, deskundigheid, dienstbaarheid.
Men mag nog wel beter opletten bij beschadiging van paketvloeren
prima chauffeur
Alles werd vlot afgehandeld.
gewoon zo door gaan jullie krijgen een dikke pluim van ons
Zeer vriendelijke verhuizers die mee dachten over oplossen van kleine problemen. B.V. het plaatsen van de meubels.
Zeer goed geholpen door koops groep. Een dikke pluim
Correct verhuisd
A H G Fokkerstraat 26 A