Altijd vriendelijk en correct geholpen.
zeer professioneel, rustig en aardig
Zeer net en professioneel personeel..
Wij hebben de mannen van Koops als vrolijk, behulpzaam en probleem oplossend ervaren. Klant staat centraal. Bovendien wordt er hard gewerkt! Zonder hen was het een week klus geworden. Als we ooit weer verhuizen, zou ik hen zeker weer inschakelen.
Offerte werd op mijn verzoek via foto's Funda gemaakt. De planning was in 1 telefoontje gemaakt. Verhuizing werd uitgevoerd zoals afgesproken door aardige medewerkers.
Prima service en correct aan de afspraken gehouden. Vooral dat laatste vinden wij belangrijk.
Goede verhuizers, op tijd, voorzichtig, doorpakkers en afspraken nakomen.
een korte (1 uur) goede ervaring
Het verhuisteam was keurig op tijd, pakte alle spullen snel in en uit de verhuiswagen waardoor alles weer vlot op zijn plek stond. Vriendelijk en behulpzaam team.
Prima verhuisbedrijf en top verhuisteam. Meesterlijk. En ook nog gezellig.
Geolied team, perfecte service en kloppende voorlichting
Aardige hardwerkende en meedenken mensen
Alhoewel verhuizen niet mijn hobby is, de jongens van Koops maken echt dat je er niet tegenop hoeft te zien! Ze hellen waar ze maar kunnen, werken snel, hard en netjes! Ook Complimenten namens mijn medebewoners in dit complex in een woord Klasse!
Hardwerkende vakmannen, vooral Dion, die bovendien creatieve oplossingen had voor elk probleem.
Zeer goed kan niet beter
De mannen van Koops hebben ons vakkundig verhuisd van Baflo naar Annen met een tussenstop (2mnd opslag in Assen). Onze conclusie: Verhuizen is een vak en zij beheersen dat!
Heb slechte ervaringen met Koops. Men vertelde mij dat alle zaken goed verzekerd zouden zijn tijdens de verhuizing. Toen bleek dat er een dure design lamp kapot was, vertelde men mij dat deze schade niet gedekt was, het viel onder 'elektronika' Dat is dus kennelijk NIET verzekerd! Werd niet tevoren verteld. Het duurde vervolgens 6 weken voordat hierover duidelijkheid was, een zeer slechte service! Heb zelf de kosten betaald en niets gehoord van Koops, moest er wel vele malen achteraan bellen. Niet doen, zoek een andere verhuizer!!
Beste Marianne, We vinden het altijd vervelend als een klant ontevreden is en vanuit uw punt bezien snap ik uw onvrede en uw reactie. Toch zit er wel een nuance in deze situatie die ik graag toelicht. De werking van elektronische apparaten is inderdaad niet verzekerd. Immers, anders moeten we van te voren van alle lampen, wasmachines, televisies, scheerapparaten en citruspersen etc nagaan of ze het al dan niet doen. U snapt, dat is niet werkbaar. Het kan zijn dat dat niet expliciet vermeld is tijdens het taxatiebezoek met een van onze adviseurs, maar we overhandigen u altijd een exemplaar van de Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen (AVVV), zoals opgesteld door de Erkende Verhuizers en deze AVVV zijn goedgekeurd door de Consumentenbond. Bovendien verwijzen wij in de Opdrachtbevestiging altijd nogmaals naar de AVVV en heeft u ondertekend voor ontvangst hiervan en dus ook kennisneming ervan. In deze AVVV is het volgende artikel opgenomen: Artikel 15, lid 3, laatste sub, geeft het volgende aan: De Erkende Verhuizer die de op hem rustende verplichtingen niet nakomt is voor de daardoor ontstane schade aansprakelijk TENZIJ dit niet-nakomen het gevolg is van bijzondere risico’s verbonden aan één of meer van de volgende omstandigheden: - het niet of niet goed meer functioneren van elektrische, elektronische en mechanische apparatuur. De AVVV bestaat uit 24 artikelen en u zult het met me eens zijn dat het te ver doorvoert om deze allemaal afzonderlijk met u te bespreken en daarom overhandigen wij u een exemplaar tezamen met de offerte, zodat u voordat u akkoord gaat precies kunt weten hoe alles geregeld en verzekerd is. Uw lamp heeft geen fysieke schade, maar betreft het niet meer functioneren van de lamp en dat is dus niet verzekerd, hoe spijtig dat ook mag zijn. Nogmaals, we betreuren uw reactie en uw ontevredenheid, maar we volgen de AVVV en daarin staat deze uitsluiting nadrukkelijk vermeld, dus u had het kunnen weten als u de (door de consumentenbond goedgekeurde) AVVV had gelezen. Hartelijke groet Koops Verhuisgroep >JW<
Ik emailde u al: "Ik maak heel graag nog even een diepe buiging voor u, uw bedrijf en met name ook uw twee medewerkers die ons bij een verhuizing hebben bijgestaan. Ik belde u immers dinsdag 1 september, in wanhoop, beseffend dat de verhuizing van degene voor wie ik mantelzorger ben, huizenhoog vastliep. Of u die middag nog twee sterke kerels en een verhuiswagen beschikbaar had. Een idiote vraag waar u toch als antwoord op had: op donderdag 3 september, stonden twee man met een verhuiswagen om 12:15 uur voor de deur, en om 15:30 uur was de klus geklaard. De verhuizers waren fantastisch, vriendelijk, gestaag doorwerkend, en ons steeds informerend over het wat en waarom bij zo’n verhuizing. Wat een nekbreker dreigde te worden, werd zo bijna een feestje. Voorbij de alleszins redelijke kosten van deze verhuizing zijn we u veel dank verschuldigd voor uw kundige en snelle hulp. Dat wil ik toch graag nog gezegd hebben.
er zijn goede afspraken vooraf te maken. Deze worden nagekomen. Verhuizers zelf werken netjes en hebben oog voor de klant.
Vriendelijke medewerkers, die enthousiast en snel hun werk verrichtten.
Vanaf begin tot eind verzorgt Koops verhuisgroep je verhuizing, zonder dat je je daar zorgen over hoeft te maken. Je kunt zelf aangeven wat je door hun wilt laten doen en zelf wil of nog kan doen en als dat in kaart is gebracht, komt er een offerte en wordt daarna alles tot in de puntjes geregeld. Contacten verlopen goed en vlot en de verhuizers zijn zeer klantvriendelijk en niet te beroerd om ook maar iets voor je te doen. Nu binnen korte tijd 2 ervaringen met hun gehad in mijn naaste omgeving en 1 keer zelf en kan er niets negatiefs over zeggen. Kortom, hoop ze voorlopig niet nodig te hebben, maar anders zou ik meteen weer kiezen voor Koops verhuisgroep.
Ik ben met mijn verhuizing met Koops volop tevreden en zal ook mijn volgende verhuizing doen met Koops. Flexibel en oplossingsgericht hebben zij uiteindelijk ervoor gezorgd dat mijn plotselinge verhuizing op termijn werd geregeld. Mijn dank hiervoor. Oliver Wrede
Goede informatie vooraf door vertegenwoordiger die thuis de opdracht doorneemt. Na akkoord afspraken via email bevestigd. Kantoor goed bereikbaar en snelle reactie op vraag. Dozen en inpakpapier van te voren aan huis afgeleverd. De verhuisdag zelf verliep rustig en zoals gepland. Indien gewenst werd wasmachine aangesloten en alles op zijn plaats gezet. Prettige ploeg en goed materiaal.
Goede gezellige service
Dion, Tim, Hans, Christiaan, Jack en Igor zijn er in geslaagd om onze inboedel vlekkeloos te verhuizen naar een 100 jaar oude woning met veel nauwe gangetjes en trappen. Compliment!
A H G Fokkerstraat 26 A
9403AP Assen