Super fijne jongens, doen wat er is afgesproken plus wat erbij komt geen probleem. Geeft vertrouwen om je privé spullen in hun handen te leggen van deze verhuizers.
De hoeveelheid werk viel wat tegen, de mannen bleven onverstoorbaar doorgaan en deden hun werk op een heel plezierige en professionele wijze.
Voor het eerst gebruik gemaakt van een verhuisbedrijf in dit geval Koops. Alles wordt voor een jaar opgeslagen. Voor ons was dat erg spannend omdat wij veel spullen hebben die speciaal behandeld moet worden. Bij Koops verhuisbedrijf hebben ze ons overtuigd dat het geen probleem is en met bijzonder kundig en gespecialiseerd personeel hebben voor alles een oplossing. Als bedrijf mag je trots zijn op uitstekend personeel. Onze ervaring zullen we delen op verjaardagen. KOOPS VERHUISGROEP IS AAN TE BEVELEN als je verhuisklus hebt.
Zoals hierboven vermeld. Ook prettig contact met het kantoor i.v.m. ophalen van verhuisdozen.
De verhuizers van Koops waren vroeg op locatie en maakten eerst een ronde door het huis om een idee te krijgen wat er allemaal verhuisd moet worden. Ze verhuisden eerst de spullen op de begane grond. Daarna verzamelden ze met 4 personen de spullen van de verdieping door ze eerst in de woonkamer te plaatsen. Vanuit de woonkamer werden alle spullen in de verhuiswagen geladen. Er werd goed doorgewerkt en zorgvuldig ingepakt. Het was niet zeker of alle spullen in hun grootste verhuiswagen zou passen en hadden daarom ook een aanhanger meegenomen. Uiteindelijk was de aanhanger niet niet nodig en pasten alle spullen in de verhuiswagen. Een verhuizer heeft ook kasten gedemonteerd en in de nieuwe woning weer opgebouwd. Zo snel als hij dat deed had ik nooit kunnen doen. We hadden zelf zoveel mogelijk spullen in verhuisdozen ingepakt. We hadden ca 150 dozen nodig. Wat niet in verhuisdozen paste hebben de verhuizers los ingeladen. Alles is meegenomen. De volgende ochtend zijn alle spullen in de nieuwe woning geplaats zoals op stikkers op dozen en spullen was aangegeven. Alles is onbeschadigd overgekomen. Er is hard gewerkt en alle verhuizers waren zeer vriendelijk en flexibel. We zijn zeer tevreden.
Een noodzakelijke verhuizing op zeer korte termijn werd zeer adequaat opgepakt. Verhuizers waren relaxed, maar efficiënt in hun aanpak en hebben het binnen korte tijd geklaard.
Voor een tweede maal gebruik gemaakt van de verhuisservice van Koops. Kundige verhuizers. Aanrader.
Ik had een prima verhuizing heel goed Wel prijzig: dacht dat offerte op regie was ipv vast tarief. Maar dat geeft niet. Alles gied geregeld
Vriendelijke mensen, praktisch ingesteld, denken mee en doen een stapje extra. En tegen een kop koffie zeggen ze geen nee ;)
De verhuisbedrijf de extern er bij is geared voor spanje was zeer goed
De mannen waren vriendelijk, ervaren, behulpzaam en professioneel. De verhuizing zelf ging lekker vlot.
Keurig afgeleverd
Een verhuizing kan spannend zijn, vooral als het nieuw begin is na een moeilijke periode. De verhuizers van Koops hebben er alles aan gedaan om mijn moeder op een ontspannen wijze te verhuizen van de 2-onder-1-kap naar een nieuw appartement. Vooraf zijn we goed geïnformeerd en dag vooraf al even gebeld voor de laatste vragen. Ook tijdens de verhuizing werd steeds goed op de klant gelet en zo nodig wat aangepast. Prima gedaan door de ervaren mannen van Koops. Bedankt voor de goede service.
Uitstekende service en kwaliteit.
De verhuizing en opslag was na de volledige tevredenheid. Alles is keurig verlopen. De medewerkers zijn vriendelijk en spontaan .
Voor de 3e keer met Koops verhuist, omdat het de 1e keer zo goed bevallen is!
Van offertegesprek t/m het plaatsen van de laatste inboedel/dozen in de nieuwe woning was voor ons één positieve ervaring. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en je kon zoveel verhuisdozen halen als je dacht nodig te hebben. Voorafgaand aan de daadwerkelijke verhuizing, met vijf vriendelijke en je geruststellende verhuizers (voor u is verhuizen een unieke ervaring, voor ons dagelijkse bezigheid) werd eerst de woning doorlopen om aan te geven wat wel en niet mee moest naar het nieuwe adres. Daarna werd in een snel tempo, maar zeer vakkundig en zorgvuldig het oude huis leeggehaald en daarna even zo snel, zorgvuldig en vakkundig het nieuwe huis weer gevuld. Kortom, wat ons betreft een topverhuizer!
Wij zijn onder de indruk van de snelheid in werken en professionaliteit van de mensen. De verhuizers werkten geolied samen en hadden onderling en met ons veel plezier. De verhuisdag was achteraf bezien een heel gezellige dag. Er is helemaal niets kapot gegaan of beschadigd….petje af!!!
De verhuizing ging echt gesmeerd. De mannen zijn goed op elkaar ingespeeld en voor je het weet is het huis leeg en staat de auto vol. In het nieuwe huis wordt alles netjes op de plek gezet en waar nodig in elkaar gezet, echt vakwerk!
De verhuizing is snel en netjes verlopen. De mannen van Koops waren goed op elkaar ingespeeld en hebben in no time alles veilig ingeladen, vervoerd en weer in het nieuwe huis geplaatst. Het kost wat maar je krijgt er een ontzorgde verhuizing voor terug.
Het verhuisteam ging zeer professioneel te werk. De avond van tevoren werden we nog gebeld om de oude en nieuwe (woon)situatie nader toe te lichten en allerlei (praktische) zaken door te nemen. De hele verhuizing, verspreid over 2 dagen, is zeer soepel en vakkundig uitgevoerd door een betrokken team.
Onze verhuizing vond in twee etappes plaats. In beide gevallen hadden we te maken met ervaren vakmensen. Meedenkend en met humor hun werk doen.
Verhuizing verliep zoals gepland!
Kasten inelkaar zetten, slecht ,lampen ophangen slecht ,verder goed verhuist
A H G Fokkerstraat 26 A