Vriendelijke, directe communicatie. Niet te zakelijk. Scherpe prijs. Communicatie en afhandeling schade was snel en duidelijk.
Veel complimenten, ook van derden, over de bescherming van de route van vrachtwagen tot voordeur, met name van de lift, tijdens de verhuizing.
't was gewoon goed
Om 11 uur gebeld en om 14 uur stonden er 2 mannen en een grote verhuiswagen voor. Een plus punt voor de flexibele en super snelle inzet. En wat waren die 2 mannen snel.
de mensen van Jacobs werken snel en accuraat, ze zijn attent en alert en heel voorzichtig. Alsof ze hun eigen spullen verhuizen!
op de verhuisdag hoef je je geen zorgen te maken want de verhuizers hebben alles onder controle en gaan zeer zorgvuldig om met je spullen.De meubels worden weer in elkaar gezet, kortom, je hoeft alleen maar voor de koffie tezorgen en dat is nog gezellig ook!
Op de verhuisdag van mijn ouders ging de lift in het gebouw kapot en werd ook de gehele dag niet gerepareerd. Het verhuisteam heeft zich uitermate ingespannen om alles via de trap naar beneden te brengen en daarvoor spreken wij onze grootste waardering uit! Echt een super inzet! De volgende dag was de lift gerepareerd en kwam de auto om de laatste twee grote stukken over te brengen. Tot onze grote verbijstering deed de lift het toen wéér niet en moesten de jongens onverrichte zaken weer naar Velp. Na overleg met de planner en ter plaatse de lift persoonlijk te hebben gecontroleerd is de auto de derde dag nogmaals geweest en toen zijn de laatste stukken uiteindelijk overgebracht naar het nieuwe adres van mijn ouders. Dit gebeurde (net zoals alle andere spullen) met de uiterste pressie en zorgvuldigheid!!! Al met al een verhuizing waar het een en ander tegen zat maar waar het flexibele verhuisbedrijf Jacobs echt het beste uit heeft gehaald dat er in zat! Ik wil mede namens mijn ouders onze hartelijke waardering en dank uitspreken voor het hele team. Met vriendelijke groet Pieter Hendriks.
Het was mijn moeders verhuizing; zij is inmiddels 86 jaar geworden. De medewerkers hebben alles rustig en met respect uit het huis verwijderd, zonder enig onvertogen woord. Het waren hele fijne en prettige verhuizers, die zich vriendelijk en zeer bescheiden opstelden.
Verhuizing zeer voorspoedig en snel verlopen
Hééé Pieter, Engelen bestaan!!! En die werken ook zondags.... Al zijn jullie gegroeid.... het meedenken met de klant, is nog steeds jullie sterkste kant!! Mooie slogan trouwens.
Duidelijke offerte Vakkundig Zeer vriendelijk Stiptheid
Prijs-kwaliteit verhouding kan ik niet beoordelen. Dit ligt bij ons centraal kantoor.
Jacobs verhuizingen staat voor een goede snelle en profesionele afhandeling. Wij zijn zeer tevreden en zullen in de toekomst zeker nog gebruik maken van hun diensten.
Verhuisteam ging goed om met onze bewoners. Verhuisteam werkte snel en dachten goed mee.
Fijn verhuisbedrijf om mee samen te werken. Zowel met de medewerkers in de aanloop naar de verhuizing, als met de medewerkers tijdens de verhuizing. Je weet dat het altijd goed in orde komt met Jacobs Verhuizingen.
Markweg 19
6883JL Velp gld
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen. Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan