Altijd bereikbaar,en houden zich aan de afspraken.
Fantastische service! Zeer deskundig en vriendelijk verhuisteam. Alle verwachtingen meer dan waar gemaakt.
Aardige mensen. Alle afspraken nagekomen en makkelijk bereikbaar.
2000 euro voor een verhuizing van Noorwegen naar NL is scherpe prijs ! Vriendelijke, snelle en professionele communicatie. Erg bereid mee te denken en flexibel met specifieke wensen.
Prima vaklui, goede sfeer, snel werken.
Good service and fast follow up.
alles
Netheid van medewerkers, professionaliteit, tonen ook slimmigheid in werk en reageren cordaat op situaties.
Fijn om iemand aan de telefoon te krijgen die je volledig ontzorgt. En je informeert over de mogelijkheden binnen het bedrijf.
Zeer vriendelijk hulpvaardig team
De rust die door de medewerkers wordt uitgestraald geeft je zekerheid tijdens drukke periode.
Super, zeer plezierige ervaring.
Ik ben zeer te spreken over Jacobs verhuizingen. Mijn gehele inboedel is verhuisd naar Trondheim. Het ophalen van mijn spullen gebeurde snel en vakkundig en ook het uitladen in Noorwegen was zo gedaan. Verder kreeg ik een zeer snelle reactie na het eerste contact met een goede offerte.
Wij hebben meerdere keren gebruik gemaakt van de verhuisdiensten van Jacobs B.V., zowel zakelijk als privé. Wat een geweldig team! Zeer snelle reactie altijd. Geen moeite teveel. Denken erg met de klant mee om de beste oplossing aan te bieden. Zeer betrokken verhuizers die erg bekwaam en behoedzaam met de goederen omgaan. Prijs/kwaliteitsverhouding uitstekend. Een groot, professioneel bedrijf met echte "mensen mensen" Bel Jacobs en het komt goed!
++++++
Markweg 19
6883JL Velp gld
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen. Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan