sticker voorzijkant van de doos. Bij stapelen na verhuizing is voor klant makkelijker te zien wat in de doos zit.
Vriendelijkheid verhuisteam* vriendelijkeheid , info
Goede service, uitvoering en bereidwilligheid in vriendelijke sfeer.
Very professional team. Response to requests (both phone and email) is timely. Removal personnel are friendly and easy to communicate. In general, the overall service is of high quality.
An excellent service, friendly staff and expert problem solving!
Geen verbeterpunten - super service
Alles correct uitgevoerd.
Personeel erg prettig in de omgang, behulpzaam, vakkundig en goede sfeer onderling
Voor mij de website meer klantvriendelijk maken, verouderde werkwijze.
Geweldig hoe het team zonder één schrammetje aan mijn pas gelakte, kanariegele trap, al mijn huisraad naar beneden droeg! Er zaten zware, grote dingen bij met uitsteeksels. Ik vind dit echt heel knap aangepakt! Bovendien heeft men mijn electrische piano perfect gedemonteerd voor vervoer en even perfect weer in elkaar gezet, ik was even bang dat dat mis kon gaan want het is een zeer professioneel ding, met delicate electronica in gebouwd. Zelf wist ik niet goed hoe hem uit elkaar te halen maar het is perfect aangepakt! Na de verhuizing werd ik ook nog gebeld hoe het er nu voor stond in mijn nieuwe woning. Dat vind ik echt meelevend, ik was er blij mee!
Perfecte en snelle verhuizing. Leuk contact met de verhuizers, heb deze verhuizing als zeer prettig ervaren.
Ga zo door
De verhuizers waren deskundig, inventief, zorgvuldig, betrokken, discreet en gezellig.
Vriendelijke service, meedenken en uitvoering 9in 2 etappes) geheel zonder schade
Ongelooflijk vriendelijke en terzake kundige medewerkers in kantoor. Tevens meer dan uitstekend,vriendelijk,snel,effectief en terzake kundig verhuispersoneel.
Markweg 19
6883JL Velp gld
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen. Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan