Al bij het eerste belcontact werd ik vriendelijk te woord gestaan. Er werd goed meegedacht. Ook erg flexibel: vanwege wegwerkzaamheden werd eraan meegewerkt om al om 6 uur te beginnen met de verhuizing. De vier verhuizers gingen professioneel te werk, met zorg en aandacht voor het meubilair. Er werd niet gestrest en toch flink doorgewerkt.
Voorzaf een net intake gesprek gehad. Hierin doorgenomen wat mee moest en wat moest blijven. Netjes op afroep dozen etc. geleverd. Tijdens de verhuizing alles wat gedemonteerd moest worden gedemonteerd en op de nieuwe lokatie weer gemonteerd en alles op de plek gezet.
Zou het een ieder aanraden om zich te laten verhuizen door U bedrijf.
Mijn verhuizing van Noorwegen naar Nederland is zeer goed verlopen. Zelfs in tijden van corona was alles erg snel en makkelijk geregeld.
Een hele prettige samenwerking, netjes omgegaan met de spullen en supersnelle reacties op telefoon of email!
Jacobs Verhuizingen B.V. heeft mij perfect geholpen bij de verhuizing van Zweden naar Nederland. Ze waren flexibel in ophaal/aflevering en zeer helder en snel in de communicatie. Ik kan gebaseerd op mijn ervaring Jacobs Verhuizingen van harte aanraden.
Helemaal tevreden, prima service
Onze verhuizing ging van een opslag unit die wij hadden gehuurd naar Zweden. Alles werd netjes opgehaald uit de opslag. Alles gestickerd en ingeladen. 2 weken later werd alles netjes en vlot geleverd.
Zie hierboven. Erg goed daarnaast vond ik dat ik werd gebeld met de vraag of alles naar wens was verlopen. Top!
Quick to respond, good information and communication. Effective job.
Zeer tevreden met geleverde diensten voor onze verhuizing naar het buitenland. Zowel in Nederland als in het buitenland goed geholpen door een fijn team, met alle zorg voor onze spullen.
Zeer vriendelijk en goed georganiseerd team. Handelen professioneel en vakkundig. Gaan zorgvuldig om met de inboedel en de boedel. Werken snel en effectief een plezier om mee samen te werken.
Voor de derde maal hebben we Jacobs Verhuizingen ingeschakeld. Er moest op zeer korte termijn - binnen 1 week - verhuisd worden. Jacob heeft alle moeite gedaan om dit mogelijk te maken, niet alleen op de gewenste dag maar ook nog eens 's ochtends om 8.00 uur wat ons de gelegenheid gaf het zorgappartement, dat de volgende dag betrokken moest worden, geheel in te richten en vrij van verhuisdozen te maken. Ook de vorige twee verhuizingen waren uitstekend verzorgd, vandaar dat wij Jacobs voor de derde keer hebben ingezet. Het management en de medewerkers doen alle eer aan het credo "de klant is koning" en dat op een hele vriendelijke manier. We hebben heel veel waardering hiervoor.
De heren verhuizers waren prima op tijd. Na overleg waar alles staat was de inboedel snel in de auto. snel weg en ook snel weer uitgepakt. En weer snel naar de volgende klus, er was n.l nog meer te doen. Maar prima werk, daar is het om te doen.
Deskundige medewerkers. Alles werd goed ingepakt. Bij aflevering wederom deskundig en er werd zeer zorgvuldig met onze spullen om gegaan. De prijs is scherp. Wij zijn zeer tevreden!
Prettig communiceren. De verhuizers werken hard en zijn betrouwbaar.
De verhuizing ging volgens plan, en er werd professioneel en zorgvuldig omgegaan met alle meubels en andere spullen die werden verhuisd.
zowel het ophalen voor opslag als het weer bezorgen van de spullen verliep prima. Vakbekwame mensen die weten waar ze mee bezig zijn.
Vanaf het eerste contact voor een prijsopgave tot aan de levering van onze meubels hier in Zweden zijn we uiterst professioneel en vriendelijk behandeld. We kregen snel antwoord op alle vragen en er werd gedaan wat ons was beloofd. Varm aan te bevelen dus!
Meedenkend en actief met de verhuizing bezig
Vriendelijke mannen die voorzichtig met onze spullen zijn omgegaan...
Vanaf het begin goede communicatie en prettig contact. Alles is uitstekend verlopen.
Mannen kwamen op tijd en waren snel. Gaan netjes met de spullen om en hebben voor ieder probleem een oplossing (in ons geval een kast door het slaapkamerraam).
Move from Netherlands to Norway went well without any issues. Cheaper than other companies, they always respond to e-mail within an hour, and were flexible.
We schakelde Jacobs verhuizingen in voor een gecombineerde verhuizing van inboedel uit Denemarken en een binnenlandse verhuizing. We werden prettig geholpen en de voorbereiding van deze verhuizing liep op rolletjes. Er wordt goed meegedacht zodat voor obstakels snel een oplossing is gevonden. De verhuizers zelf waren allen professioneel, behulpzaam en erg vriendelijk. Kortom precies wat je zoekt als je een (internationale) verhuizing plant.
Markweg 19
6883JL Velp gld
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen. Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan