Filters

10

Geweldige verhuizers!

Wij hadden drie dagen 5, soms 6, mannen over de vloer. Zij verdelen de taken goed, komen met nuttige tips en werken heel zorgvuldig. Alles wordt met grote zorg ingepakt. Er is maar een keer iets misgegaan: een tafeltje voor Arnhem was bijna in de opslag beland. Nog net gered! Als je zelf goed voorbereid bent maak je het werk ook voor hen gemakkelijker. Daar geven de mannen dan ook een compliment voor. Tevens was het prettig een paar vertrouwde gezichten te zien.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies N.v.t.
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 15, 17 en 18 november
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Eerdere ervaring
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
3

2 maanden bezorgtijd, matige communicatie

Acceptatie van de opdracht was bijzonder snel, maar zodra het geld binnen is gaat de kwaliteit van de communicatie en de service onderuit... Ophalen iets vertraagd ten opzichte van de afspraak, maar goed dan. De verwachte 2-3 weken levertijd (die al niet al te snel was) om de spullen 600km ver te brengen werden uiteindelijk ingepland op meer dan 7 weken(!) later, zonder enige indicatie van te voren dat het zo lang zou kunnen duren. Zelfs deze afspraak werd niet gehaald, en op het laatste moment werd de datum eenzijdig veranderd. Schijnbaar was het een verassing voor het verhuisbedrijf hoe groot hun vrachtauto was en wat erin pastte. Door de breuk van het contract dus de nodige gevolgen voor onnodig vrij nemen en moeten afzeggen van afspraken. De vraag of hier nog iets tegenover staat word genegeerd. De reden hiervoor werd gegeven als "drukte door corona" - maar het is duidelijk gewoon slecht inplannen en opdrachten aannemen waar geen capaciteit voor is. De voorwaarden van de "erkende verhuizer" zijn schijnbaar ook niks waard. Op een afgeknapt stukje plastic na geen schade, en de jongens die laden en lossen waren aardig en behulpzaam, hiervoor nog een score boven de 0.

  • Aanbevelen? Nee
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies N.v.t.
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten September-November 2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Website
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien
10

Van begin tot eind uitstekende service

Voor mij was Jacobs op alle vlakken de beste keuze. Ik beveel ze ten sterkste aan.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten N.v.t.
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) N.v.t.
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Verhuizing zonder problemen

Moest op korte termijn verhuist worden, dit was ging probleem. Alle meubels keurig verpakt in plastic. Vriendelijke verhuizers die van aanpakken weten.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 10 november
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Vakkundig

Ook verhuizen is een vak. Jacobs maakt zijn beloften waar. Met vijf vakmensen werden onze spulletjes op één dag verhuisd. Mooi is om te zien hoe bij elk groot enof zwaar object er overleg is hoe deze op de juiste wijze, en zonder schade te veroorzaken, in de verhuiswagen te zetten. Al met al zeer tevreden. Monique en Klaas Dijkstra-Cramwinckel

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 12-11-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Eerdere ervaring
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
9

Vriendelijke, betaalbare verhuisservice die je veel moeite bespaart

Verhuizen is geen pretje; zeker tussen twee landen is het een waar drama. Gelukkig heeft Jacobs Verhuizingen mij geholpen bij de verhuizing van Noorwegen terug naar Nederland. Ten opzichte van andere aanbieders verreweg het goedkoopst, en de service is uitstekend. Medewerkers zijn vriendelijk, per email, telefoon als in persoon. Ik hoop dat ik niet nogmaals zo'n verhuizing hoef door te maken, maar anders zou ik weer bij Jacobs Verhuizingen aankloppen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 04/11/2021 - 16/11/2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Nee
9

very professionnel

Good service, trustworthy, careful, fast and professionnel

  • Would you recommend us? Yes
  • Expectation fulfilled
  • Information provision
  • Expert advice
  • Agreement as agreed
  • Friendliness appraiser
  • Relocation team friendliness
  • Friendliness of other employees
  • Expertise removal team
  • Expertise other employees
  • Keeping agreements made
  • Responding to unforeseen events
  • Resolution of complaints
  • Fix damage N/A
  • Quality - price ratio
  • Date services performed November 2021
  • I would like to rate as Private
  • I am First time customer
  • How do you know Erkende Verhuizers? Search engine
  • Which service (s) did you purchase? (multiple answers possible) Moving
  • Which services are you familiar with? (multiple answers possible) Moving
  • Do you plan to use these services in the future? Yes
10

Vriendelijk, flexibel en snel

Voor een dringende verhuizing naar een verpleegtehuis kon Jacobs binnen 2 werkdagen een team vrijmaken om mijn schoonvader te verhuizen!

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening N.v.t.
  • Deskundig advies N.v.t.
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 2 November 2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Eerdere ervaring
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Heel goed

Geweldig personeel!9

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten N.v.t.
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien
10

Geweldige service!

De verhuizing naar Noorwegen was gecompliceerd. Meerdere verhuisbureaus geprobeerd die geen volledige oplossing konden aanbieden en zelfs twee weken voor de geplande verhuisdag het volledig lieten afweten. Kreeg toen Jacobs Verhuizingen aanbevolen. Daar werd plotseling alles geregeld, de geplande verhuisdag ging door, en kreeg de boedel veilig en zonder problemen in Noorwegen geleverd.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 26.10.2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.
10

Highly effective and highly efficient

A effortless experience to communicate and deal with Jacobs Verhuizingen B.V. Timings are sometimes critical for international removals, and we were very lucky to find Jacob's.

  • Would you recommend us? Yes
  • Expectation fulfilled
  • Information provision
  • Expert advice
  • Agreement as agreed
  • Friendliness appraiser
  • Relocation team friendliness
  • Friendliness of other employees
  • Expertise removal team
  • Expertise other employees N/A
  • Keeping agreements made
  • Responding to unforeseen events N/A
  • Resolution of complaints N/A
  • Fix damage N/A
  • Quality - price ratio
  • Date services performed 15-10-21
  • I would like to rate as Private
  • I am First time customer
  • How do you know Erkende Verhuizers? Website
  • Which service (s) did you purchase? (multiple answers possible) Moving
  • Which services are you familiar with? (multiple answers possible) Moving
  • Do you plan to use these services in the future? N/A
9

Meedenken is het sleutelwoord

Heel blij met dit altijd vriendelijk en meedenkend bedrijf. Ondanks logistieke problemen op de afleverdag zelf, probeert men toch het maximale te doen wat kan. We hebben het erg gewaardeerd en konden het oplossen!

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 30/09/21
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Website
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.
8

Twee keer met Jacobs verhuisd.

Verhuizen met deze organisatie is top. Gaat vlot en netjes.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten N.v.t.
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Eerdere ervaring
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.
10

Een zorg uit handen nemen

Verhuizen naar een ander land is vaak stressvol en hectisch. Zeker in deze tijden. Collega's hadden ons Jacobs aanbevolen en ik kan niets anders zeggen dat we heel erg tevreden zijn. We hebben onze verhuizing een paar keer moeten uitstellen vanwege Covid en daar is altijd goed op geanticipeerd. Bijzonder prettig en snel schakelen over de telefoon en per mail. De bezorging van onze spullen verliep vlekkeloos en binnen no time stonden alle dozen netjes in ons nieuwe huis.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 14 september
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Geweldige ervaring, aardige verhuizers die echt ‘the extra mile’ gingen

Geweldige ervaring weer!

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 2 September 2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Eerdere ervaring
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, In- uitpakservice
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Perfecte service

Bijzonder prettige mensen die meedenken en adviseren wat te doen. Uiterst voorzichtig. Houden zich san hun woord qua afspraken; timing/ terugbellen etc. Snelle service en after service. Bijzonder aan te bevelen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 12 en 16 augustus
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Geweldig!

Het is een fijn verhuisbedrijf met fijn personeel. Vrolijk, behulpzaam, geen gezeur en net even dat tandje extra. Waardoor onze dag toch nog van een zware dag een stuk lichter is gemaakt.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 6 augustus
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken, Handymanservice, In- uitpakservice
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken, Handymanservice, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
9

Aangename verhuizing

De verhuizing was goed geregeld en de verhuizers waren zeer vriendelijk. Het verliep vlot en was voor mij een zeer aangename verhuizing.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 21-07-2021 en 03-08-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Professioneel, meedenkend, prettig in omgang

Wij zijn twee keer binnen 20 maanden verhuisd door Jacobs verhuizingen; een keer van twee-onder-een-kap naar hoekwoning en nog een keer naar appartement op 11 hoog. De afspraken werden perfect nagekomen. Schilderijen en leren banken en stoelen werden zeer zorgvuldig ingepakt. Er werd efficiënt gebruik gemaakt van doorgeven van dozen via ramen. Omdat we een deel van de huisraad thuis in een huurwoning wilden bewaren was het lenen van de verhuisdozen geen probleem en kregen we een pak stickers om de dozen om te plakken. Zodra we een deel van de dozen hadden uitgepakt was het geen probleem en werden deze opgehaald. Ook hadden we meer dan een week geen kledingkasten; geen probleem: we mochten de verhuis-kledingkasten langer gebruiken.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 22-7-2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Website
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Great service

We have moved with Jacobs Verhuizingen twice. Both times the service has been excellent and delivered on time without any problems. Their office is very responsive on any enquiries and usually answers within minutes.

  • Would you recommend us? Yes
  • Expectation fulfilled
  • Information provision
  • Expert advice N/A
  • Agreement as agreed
  • Friendliness appraiser
  • Relocation team friendliness
  • Friendliness of other employees
  • N/A
  • Expertise removal team
  • Expertise other employees
  • Keeping agreements made
  • Responding to unforeseen events
  • Resolution of complaints N/A
  • Fix damage N/A
  • Quality - price ratio N/A
  • Date services performed 3/8/2021
  • I would like to rate as Private
  • I am Been a customer more often
  • How do you know Erkende Verhuizers? Previous experience
  • Which service (s) did you purchase? (multiple answers possible) Moving
  • Which services are you familiar with? (multiple answers possible) Moving, Storage
  • Do you plan to use these services in the future? Yes
10

Excellent and Absolutely Smooth Removal - Highly Recommended

I am a first time customer and Jacobs exceeded my expectations. I had an excellent experience of moving my household stuff from Netherlands to Stockholm. Timely response, excellent quality of packing material provided, timely pick up and before time delivery. Boxes were exactly how I had packed them. No damage. The team took care of everything.

  • Would you recommend us? Yes
  • Expectation fulfilled
  • Information provision
  • Expert advice
  • Agreement as agreed
  • Friendliness appraiser
  • Relocation team friendliness
  • Friendliness of other employees
  • Expertise removal team
  • Expertise other employees
  • Keeping agreements made
  • Responding to unforeseen events
  • Resolution of complaints
  • Fix damage N/A
  • Quality - price ratio
  • Date services performed 12-07-2021
  • I would like to rate as Private
  • I am First time customer
  • How do you know Erkende Verhuizers? Search engine
  • Which service (s) did you purchase? (multiple answers possible) Moving
  • Which services are you familiar with? (multiple answers possible) Moving, Storage
  • Do you plan to use these services in the future? Yes
10

Very smooth experience with great customer service

All went very smooth, great communication, very considerate with the furniture, can highly recommend.

  • Would you recommend us? Yes
  • Expectation fulfilled
  • Information provision
  • Expert advice
  • Agreement as agreed
  • Friendliness appraiser N/A
  • Relocation team friendliness
  • Friendliness of other employees N/A
  • N/A
  • Expertise removal team
  • Expertise other employees
  • Keeping agreements made
  • Responding to unforeseen events N/A
  • Resolution of complaints N/A
  • Fix damage N/A
  • Quality - price ratio
  • Date services performed July 2021
  • I would like to rate as Private
  • I am First time customer
  • How do you know Erkende Verhuizers? Other,
  • Which service (s) did you purchase? (multiple answers possible) Moving
  • Which services are you familiar with? (multiple answers possible) Moving, Disassembly and assembly of furniture
  • Do you plan to use these services in the future? Yes
10

Na 24 jaar weer verhuizen.....

Toen we door omstandigheden gedwongen werden te verhuizen, zagen wij daar enorm tegenop. Maar met een bedrijf als Jacobs waren we in de beste handen. Zij hebben ons in juli 2021 verhuisd met zoveel zorg en aandacht dat we al onze zorgen opzij konden schuiven. Zelfs onze precaire heiligenbeelden zijn onbeschadigd op de plaats van bestemming aangekomen. Kortom: dit bedrijf heeft onze verhuizing voorbeeldig uitgevoerd. Waarvoor dank

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 21-22 juli 2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Anders
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) N.v.t.
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien
10

Uiterst klantvriendelijk, flexibel en efficiënt

Vanaf eerste contact zeer correct en meedenkend. Later flexibel in de verhuis data en vervolgens keurig ingepakt en verhuisd op prettige manier met vriendelijk en beleefde medewerkers.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 20 en 21 juli 2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Anders
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Zeer tevreden

Fijn bedrijf dat klant gericht werkt, van de offerte tot aan de afhandeling is alles perfect gedaan, geregeld en opgelost.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 21 juli 2021
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Anders
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien

Over Jacobs Verhuizingen B.V.

Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen. Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan

Over Erkende Verhuizers

Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen. Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd