Onze spullen hebben ruim een jaar in opslag gestaan en kwamen er in perfecte staat weer uit. Wij wisten vooraf niet hoe lang wij van de dienst gebruik moesten maken er kon probleemloos worden verlengd per maand
Zeer correct afgehandeld
Vriendelijk, deskundig, ervaren
Deskundige, vriendelijke en meedenkende verhuizers. Uitstekende service.
prima geregeld, na verwachtingen, altijd bereikbaar , en snel inspelen bij aangekondigde wijzigingen
Zeer vriendelijke en vakkundige mensen. TOP
ZEER VRIENDELIJK EN ACCURAAT
+ heel professioneel + vriendelijk + altijd snelle antwoord + niet te duur
De verhuizing is heel goed verlopen, afspraken betreft tijden, wat wel en wat niet mee te nemen, verzorging van de verhuis materialen zijn keurig nagekomen. Van Hoek Verhuizingen heel hartelijk bedankt!
Ervaren mensen die weten wat ze moeten doen. Prettige ontspannen sfeer tijdens de verhuizing. Aandacht voor zo min mogelijk overlast voor omgeving. Handyman snel, kundig en inderdaad ontzettend handig!
Klantvriendelijk
We were glad the handyman came to talk to us the day before we needed him so he had all the tools and supplies he needed to do all the jobs. Everyone was very nice and worked well together. Thank you!
Voorzichtiger met de spullen omgaan. Ik bleek achteraf toch her en der wat krasjes en deukjes op de meubels te hebben. Dit zag ik pas een aantal dagen later.