Alles is als heel deskundig, accuraat en prettig ervaren
Na wat onduidelijkheid van mijn kant is alles op zijn pootjes gekomen. Maar een telefoontje was genoeg om duidelijkheid te verschaffen. De service en vriendelijkheid is top. De flexibiliteit om alles te regelen is keurig. Het verhuizen naar de opslag evenals het inpakken werd zeer professioneel gedaan.
De heren van AA verhuizers waren volgens afspraak prima op tijd. Na een korte installatie van de verhuislift werd het appartement in een rap tempo leeggehaald. Ook in het nieuwe huis stond alles vlot weer op zn plek. Totale verhuizing heeft nog geen 6 uur geduurd inclusief een rit van ongeveer een uur. Zonder problemen alles overgebracht, zonder schade. Aanrader!
Verhuizen staat in de top 3 van meest stressvolle situaties, maar de verhuizers van AA Verhuizers hebben die stress helemaal weg kunnen nemen. Ik heb een heel goed gevoel over gehouden van die dag. Het samen werken verliep ook geweldig! Jullie hebben mij supergoed geholpen! Jullie zijn Toppers!!
Ik had twee offertes aangevraagd; eentje bij AA verhuizers en eentje bij een concurrent. De concurrent was de helft goedkoper, en schatte het werk in op 70 dozen. AA verhuizers kwam langs en schatte 150 dozen. Ik ben blij dat ik voor de zekerheid voor AA verhuizers heb gekozen. Ik kreeg de 150 dozen vele weken voor de verhuisdatum al in huis, en heb ze allemaal nodig gehad. De verhuizers hebben keihard doorgewerkt, en alles wat niet in dozen paste, werd met zorg verpakt. Wat ben ik blij dat ik niet voor de concurrent heb gekozen. AA verhuizers is iedere cent waard!
Meer dan tevreden , snel, deskundig , heel vriendelijk en beschaafd ! Nadat ze bij mijn ouders de verhuizing hebben gedaan, na volle tevredenheid, heb ik ze mijn showroom laten leeghalen , met lampen , kroonluchters , railsysteem ect. nu 2 maanden later laten brengen op afgesproken tijd op nieuwe vestiging en alles weer keurig neer gezet ! Hele duidelijke afspraken , fijne mensen om mee te werken
de ervaring met AA verhuizers was heel erg goed. Vriendelijk personeel maar ook echt heel voorzichtig met spullen en altijd even overleg.
Ze kwamen op de afgesproken tijd en maakten op een snelle manier het hele huis leeg Pakten in wat er nog niet ingepakt was zodat het op een veilige manier vervoerd kon worden Alles werd netjes op het nieuwe adres gebracht zonder dat er iets beschadigd of kapot was Hele vriendelijke mensen wat niks te veel was om te doen.
Super!
Deze voldeed aan de verwachtingen
Van begin tot het einde goed verzorgt. Vriendelijke en keurige medewerkers. Wat ons betreft zeer zeker aan te bevelen.
De verhuizing is van aankomst op het oude adres tot vertrek bij het nieuwe adres weer helemaal top geregeld. Super vriendelijke mensen, gaan keurig en met beleid om met de spullen. Zijn heel rustig, nemen zeker wat stress weg en werken super snel. Alle dozen in het nieuwe huis worden netjes en overzichtelijk neer gezet, keurig op stapel met de etiketten allemaal naar 1 kant dus heel overzichtelijk wat waar in zit. Er stond geen doos in de verkeerde ruimte ! En de kasten/meubels die voor ons gedemonteerd werden en ook weer gemonteerd waren snel, schadevrij en netjes weer neer gezet. In 1 woord super, prijs kwaliteit verhouding is ook prima! En als er wat tekort was konden we het zo bij halen ! Aanrader voor iedereen als je je laat verhuizen om voor AA verhuizers te kiezen, was voor ons de 2e keer en beide keren super tevreden!
Prettig en ontspannen verhuisd met de vakkundige mensen van AA Verhuizers. Aan de telefoon, per mail en in persoon verloopt de communicatie helder en prettig. De verhuisdag zelf is goed en in een prima sfeer verlopen. Dit was mijn tweede verhuizing met AA Verhuizers en ik kan ze van harte aanbevelen.
Professionele, plezierige verhuizers Kasten werden netjes gedemonteerd en gemonteerd Het bedrijf is telefonisch steeds goed bereikbaar voor overleg en medewerkers weten meteen waar het over gaat
Prettige ervaring, vriendelijk personeel.
Ik had problemen omdat de vloer niet conform planning werd opgeleverd, tevens functioneerde de lift van het nieuwe appartement niet. Vanuit AAverhuizers werd meegedacht en meegeleefd. De oplossing was een week in opslag, hier was ik mee gered, en zo kon ik alsnog toch snel verhuizen. Heel blij met deze oplossing en tevreden ook over de uitvoering van de werkzaamheden. Verhuizen is toch een hele klus dus daarom zijn de houding, klantvriendelijkheid en geduld ook belangrijk. Kortom een aanrader!
Duidelijke communicatie, hardwerkende en aardige verhuizers. Helemaal prima!
Goede teamspirit. Enthousiast en de teamleden kunnen ook nog communiceren. Ze hebben overal een oplossing voor. Ik ben dik tevreden. Groet. Harm
Hele fijne verhuizing gehad met AA verhuizers. Fijne communicatie vooraf en op de dag zelf. Behulpzaam, vriendelijk en full service!
Geweldige medewerkers, stellen je op je gemak en leveren prima werk. Alles heel over, geen ongemakken, op tijd, kortom een optimale verhuizing. Echt een aanrader en daar waar nodig zullen wij jullie promoten.
Superaardige mannen, gaan zorgvuldig met je spullen om. Vrolijk, gezellig en dat bleven ze de hele dag!
Heel goed verhuisbedrijf. Vriendelijke en behulpzaam personeel.
Goede service fijn personeel
De verhuizers waren vriendelijk, behulpzaam, aanpakkers en voorzichtig met mijn spullen, echt een top verhuizing gehad