We verhuisden van Utrecht naar Friesland en lieten dit verzorgen door De Jong. Gezien de afstand werd er in 2 dagen verhuisd; dag 1 alles inladen op het oude adres, dag 2 alles uitladen op het nieuwe adres. Alles prima geregeld, fijn personeel, voorzichtig omgegaan met alle spullen, en alles geplaatst waar aangegeven. Geen enkele schade door de verhuizing. Verhuizen is stressvol, maar met de Jong was het toch een prettige ervaring. Toppers!
Wij zin goed verhuisd door de Jong naar Frankfurt. Het inpakken ging top, bij het uitladen waren er maar 2 man, mijn man heeft anderhalve dag keihard meegetild en gewerkt, zonder zijn hulp had het zeker nog een dag langer geduurd
Super bedankt
Perfect team bij ket inpakken. Alles vlot en zonder problemen in de auto. Volgende ochtend om 8:00 uur voor de deur en het uitladen ging net zo vlot met een heerlijk tempo. Kunnen niet anders dan zeer tevreden zijn.
Het team kwam meteen binnen met goede zin en na een kort praatje begonnen ze met een plan te maken om mijn spullen te verhuizen. Ik voelde meteen dat mijn spullen in goede handen waren en ben erg blij met de verhuisservice. Dank jullie wel!
Snelle werkwijze:vriendelijke en bereidwillige werknemers
Geweldige ervaring, er wordt heel goed geluisterd en alle spullen zijn met zoveel zorg en aandacht weer bij ons in Zweden gebracht Het personeel is super en zijn stuk voor stuk geweldige kerels Een dikke vette aanrader!!
Professioneel, vriendelijk, alles op tijd!
Heel fijn verhuis bedrijf !! Bedankt voor goede service Marten Mulder
We zijn heel blij met de verhuizing, alles ging soepel en snel, en onze spullen zijn goed en veilig aangekomen! Iedereen was heel aardig en behulpzaam. We zijn heel blij dat we gebruik hebben gemaakt van deze service en zouden het zeker aanraden!
Van Zoetermeer naar Ameland! Onze Waddenverhuizing is top geregeld dankzij dit professionele bedrijf. Aardige klantenservice, reageren snel en netjes. Echte verhuizers (geen studenten), allemaal een eigen taakverdeling en geen enkele schade of gedoe! Heerlijk! Leuke mannen met humor en in voor een praatje; maar niet te lang want er wordt zeker doorgepakt! Echte aanrader dit bedrijf.
Heel snel gewerkt. En de dozen op de goede plaats gezet
Zeer professionnel.
Hele goede service
Op de dag van verhuizing was iedereen op tijd , vrachtwagen stond klaar en de verhuizers gingen direct aan de gang , professioneel , snel en vriendelijk
Het viel niet mee om truck & trailer onze oprit op te krijgen, maar na wat wurmen is het toch gelukt. Petje af voor Jan de chauffeur. Inladen gebeurde door 3 personen en was na 5 uur helemaal rond, inclusief demontage van ons 2-persoons IKEA-bed. 100% OK. De volgende dag uitladen door 4 personen (twee daarvan dezelfde als gisteren) en het bed werd ook weer in elkaar gezet. We hadden een enorme stapel plastic opbergdozen die ze fantastisch in het schuurtje wisten weg te werken, met nog plek voor de fietsen en ander spul. Ook binnen 5 uur geklaard. 100 % OK. Toen we de dozen weer leeg hadden hebben we gebeld en de volgende dag waren ze weer weg. 100% OK. Vriendelijke, vrolijke, kundige en nauwkeurige mensen, zowel op kantoor als ter plekke. Warm aanbevolen. En niet duur...
Zowel in nederland als in zweden zijn we enorm tevreden,ook met het personeel uit zweden, punctueel met de tijden zelfs als er sneeuw ligt
Goede service, behulpzame en vriendelijke mensen
Super fijn bedrijf. Voorman Jan en zijn team waren echt fantastisch. Er werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan en er werd meerdere keren gevraagd of alles verloopt zoals gewenst. Het kwam met bakken uit de hemel maar de mannen bleven vriendelijk. Onderling was er ook een leuke gezellige sfeer. Toppers!
Ze hebben netjes ingepakt mebeul weer netjes weer neer gezet volgende keer maak weer gebruik van hele goede service met vriendelijke groet sabrina faber
Er wordt door de Jong verhuisbedrijf duidelijk gecommuniceerd over hoe het hele verhuisproces verloopt. We hadden van begin af aan een goed gevoel dat het verhuizen bij de Jong in goede handen zou zijn. De mensen die op de dag van verhuizen onze spullen moesten inladen waren vriendelijk en hebben met zorg en heel kundig de spullen versjouwd en inde container gepakt, onze complimenten daarvoor!
Mijn verhuizing van Friesland naar Zeeland werd door het team onder aanvoering van Bram en Gerrit op zeer snelle en efficiënte manier gedaan! Ik zag er tegen de verhuizing op maar deze mannen weten hoe je verhuizen moet! Kortom, super tevreden!!
Dit zijn vakmensen die weten wat ze moeten doen. In een fijne sfeer
Ik heb al meerdere verhuizingen via De Jong gedaan en het was altijd heel goed. Vriendelijke verhuizers en alles altijd tip top voor elkaar!
Nije Buorren 2
8551PN Woudsend