Erg vriendelijk personeel !! Harde werkers en bleven de hele dag positief en vriendelijk.
Super geregeld. Een tevreden klant.
Vriendelijkheid, nakomen van afspraken, goede informatie.
Goede inschatting van de hoeveelheid, vakmanschap
ze waren vriendelijk en netjes zou het een ander aanbevelen
Een betrouwbaar verhuisbedrijf een aanrader voor iedereen die wil gaan verhuizen
Tijdens telefonisch contact met de fa. Horst was er echt belangstelling voor mij als klant. De medewerkers waren zeer bereidwillig en vakkundig.
Zeer prettig meedenkend en advuesgevend team
Bedankt voor een snelle, vlekkenloze en vriendelijke overgang. De mannen gingen snel, overzichtelijk en deskundig aan de slag. Het was meer dan de moeite waard!
Zeer prettig, in goed overleg en wederzijd begrip de verhuizing verlopen.
Wij zijn op een zeer prettige manier verhuisd door deskundige mensen zonder stress
Keurig verhuis team alles keurig verlopen echt top geen zorgen gehad
Zorgvuldige taxatie en verhuizing. Gezellige medewerkers die niet te moeilijk doen. Weten wat ze doen. Goed bereikbaar.
Alles naar wens verlopen.
uitstekend op elkaar ingespeeld team. Stipt op tijd en vriendelijk in de omgang.
Netjes uitgevoerd, zonder problemen verlopen
Hartelijk bedankt voor uw referentie! Wat betreft de pin automaat, deze is inmiddels vervangen voor een nieuwe. We wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning. met vriendelijke groeten, Team Horst Totaal