prima verhuizing, prettige sfeer
Deskundig, nauwkeurig, vriendelijk,betrouwbaar.We hebben vele malen gebruik gemaakt van de diensten van HorstTotaal
Prettige sfeer door vriendelijke werknemers tijdens de verhuis.
Super service dat twee weken na de verhuizing onze nieuw afgeleverde zitbank, die niet door de voordeur kon, zonder afspraak door het raam naar de eerste verdieping werd getakeld
Hartelijk bedankt voor uw reactie en mooi cijfer! Wij wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groeten, Team Horst Totaal
Ik vind de insteek va het hergebruiken van de verhuisdozen erg goed, maar enkele verhuisdozen waren eigenlijk in te slechte staat om nog weer te gebruiken.
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling en uw feedback betreffende de verhuisdozen. Wij controleren altijd of verhuisdozen nog inzetbaar zijn, hier zullen we nog scherper op zijn. Heel veel woonplezier in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groeten, Team Horst Totaal
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Wij hopen dat u nog lang mag genieten van uw (vernieuwde) vloer. Met vriendelijke groeten, Team Horst Totaal
Erg prettig en professioneel verhuisbedrijf met vriendelijke, zeer hardwerkende verhuizers. De verhuizing van mijn bedrijf en privébezittingen werd deskundig uitgevoerd, zonder dat er ook maar iets is stuk gegaan. Alles verliep gladjes. Ik ben 100% tevreden.
Al meerdere keren gebruik gemaakt van Horst verhuizingen en iedere keer tot volle tevredenheid. Prettig en kundig team, er werd hard gewerkt met oog voor detail.
Verhuizen is stressvol. Horst ontzorgd en maakt dat je goed terugkijkt op de verhuizing en de verhuisdag zelf. Super goed meedenken, fijne sfeer en uitstekend overleg. Tevens hebben we een kast laten maken door Horst, perfect ingemeten en afgemonteerd. Dit gaf zoveel vertrouwen dat we zelfs de horren bij dit bedrijf hebben besteld. Alle vertrouwen dat dit ook supernetjes in gemonteerd wordt. Al met al een bedrijf om van harte aan te bevelen. We hebben van twee vriendenstellen dit bedrijf aanbevolen gekregen en zeggen het voort!
Hartelijk bedankt voor de beoordeling en veel woonplezier toegewenst in uw nieuwe woning! Met vriendelijke groeten, Team Horst Totaal
Wij zijn in 2016 verhuisd door Horst Totaal. We hebben het als zeer prettig ervaren. Een absolute aanrader.
Hartelijk bedankt voor het mooie cijfer. Dit maakt ons trots! Met vriendelijke groeten, Team Horst Totaal
Bedankt voor het invullen van de enquête. Veel woonplezier toegewenst in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groeten, Team Horst Totaal
ondanks het slechte weer, alles prima verlopen
bedankt voor de beoordeling. Hopelijk mag de bouw van uw woning voorspoedig verlopen. Met vriendelijke groeten, Team Horst Totaal
Jongens waren vriendelijk en spontaan. Er was een gezellige sfeer tijdens het verhuizen.
Leuke jongens. Ondanks het slechte weer hebben de verhuizers ervoor gezorgd dat mijn vloeren schoon bleef.
en 10! wat een mooi cijfer! Hartelijk bedankt en veel woonplezier toegewenst in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groeten, Team Horst Totaal
Het team was geweldig
ontzorgen
betrouwbaar, vriendelijk, netjes, niet duur
Geachte mevrouw Hamelink, Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie en we wensen u nogmaals veel woonplezier in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groeten, Team Horst Totaal