Hele fijne, ervaren medewerkers, ik ben erg tevreden! Goede afspraken, deskundige en vriendelijke medewerkers die met je meedenken! Ik kan iedereen Horst Totaal aanbevelen!!
uitermate top verhuizer
Zeer secuur, vriendelijk en betrouwbaar! In anderhalf uur zaten onze spullen in de verhuiswagen!
bedankt voor uw mooie beoordeling. In verband met vakantie van de kantoormedewerker bent u niet vooraf gebeld, dit gebeurt normaal gesproken wel. Veel woonplezier in uw nieuwe woning gewenst.
Zeer vriendelijk en professioneel
Door Haan tot alles klaar is, Lok al is het al na 19:00 u
Ze weten precies wat ze doen, voorbereiding en inschatting vooraf waren duidelijk en correct. Ook creatief, er moest een trampoline naar een afgesloten tuin en dat is onverwacht gelukt zonder dat de trampoline gedemonteerd hoefde te worden.
Fijn dat u tevreden bent. Wat betreft het tijdstip van het lossen: in verband met de reisafstand en mogelijke files starten wij op deze afstanden altijd om 7 uur 's morgens. Risico is dat we anders in de file komen te staan en geen vaste starttijd kunnen afspreken. Wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woonplaats. Team Horst Totaal
vakbekwaam, vriendelijk, snel en met humor
Snelle, vriendelijke, enthousiaste en deskundige begeleiding! Een mooi familie bedrijf!
Zeer net team met hart voor hun werk. Verhuizing ging heel voorspoedig en snel.
Geen! was perfect geregeld!
Zeer net team. Verhuizing ging heel voorspoedig en snel. Voldeed precies aan onze verwachtingen.
Werken netjes en vlot. Zonder problemen verhuisd.