Goede ervaringen met dit verhuisbedrijf, 100% inzet en werken langer door indien nodig. Vriendelijk personeel
3 x prima verhuisploeg gehad. Prettige kerels met humor. Verhuizingen snel en zorgvuldig uitgevoerd. We zijn zeer tevreden!
Werken netjes en snel. Zijn zeer professioneel. Ik was zeer blij met ze.
Het was een fijne samenwerking. Horst Totaal zorgt er voor dat je alles in huis hebt om aan de slag te gaan en op de dag zelf communiceren ze over wat ze gaan doen en wat je kunt verwachten. Ze zijn laagdrempelig, waardoor het een prettige omgang is. Daarnaast zijn ze zorgvuldig met de spullen en melden ze bijzonderheden.
Afgelopen woensdag werden onze opgeslagen spullen weer teruggebracht. Na een grote renovatie in ons huis waren we er weer klaar voor. Ook nu was er weer sprake van prima communicatie en exact op tijd kwam de grote verhuiswagen voorrijden. Het waren weer bekende gezichten en dat gaf een goed gevoel. Ook nu weer werd er met 4 man hard gewerkt om de drie houten containers leeg te halen. Alles verliep weer even vlot. Ook het verzoek om een inmiddels aangeschafte grote bibliotheek kast in elkaar te zetten werd zonder morren aanvaard. Het verliep allemaal weer heel vlot en rond de middag was de klus al geklaard. Nu konden wij rustig aan de slag om alles weer een plek te geven en men had geen haast met de vele dozen. Als het klaar was werden die prompt weer bij je thuis opgehaald. Dus hulde aan de mensen van Horst Totaal. Zoek niet verder, hier moet je zijn. Ook voor een compleet woningadvies kun je hier terecht.
Persoonlijk contact met degene die ook bij de verhuizing is. Alles netjes afgekoppeld, ingeseald of in dekens/covers. Kledingkasten vakkundig uit en weer in elkaar. Geen schade, alles werd uiterst voorzichtig behandeld.
Bij het bezoek aan de showroom, nadat ik informatie had gekregen van de verhuizer, werd ik uitstekend geholpen bij het uitzoeken van dingen voor mijn nieuwe huis. Zo veel keus, voor elk wat wils! De organisatie en planning kon ik helemaal uit handen geven en werd uitstekend op de hoogte gehouden over de voortgang en eventuele noodzakelijke aanpassingen. Ik zou het zeker aanraden aan andere movers.
Fijne mensen, hardwerkend, secuur, meedenkend en met humor! Aanrader!
goede ervaring met dit bedrijf. Zij hebben ons en mij voor de 2e maal verhuisd en ook deze keer is alles prima verlopen. Geen schade gemaakt,, Alles goed ingepakt, Alles via auto-lift buitenom in appartement geplaatst. Vriendelijk en vakundig personeel. En bovenal een prima prijs voor geleverde goeie service en extra hulp.
Persoonlijke behandeling, korte lijnen, goede kwaliteit diensten/produkten.
Klantvriendelijk en meelevend
Verhuizen op een ontspannen manier. Zeer vriendelijke mensen, zowel het verhuisteam als de mensen aan de telefoon. De lijnen zijn kort, wat de communicatie erg prettig maakt. Er wordt netjes en professioneel met alle spullen omgegaan. Wederom een fijne verhuizing!
Ons nieuwe adres was moeilijk toegankelijk. Hier is uitstekend op geanticipeerd
Accuraat, betrouwbaar en adviserend, en flexibel (in verhuiszaken, opslag tot afvoer grofvuil).
Zeer tevreden over de service van Horst Totaal. Verhuizing ging vlot en medewerkers dachten mee.
Wij hebben met veel gemak gebruik gemaakt van de service van Horst Totaal. Door de tijd te nemen en met ons alle kamers langs te lopen is er een passende offerte gemaakt. Wij waren verrast met de snelheid waarop alles werd ingeladen. Ook met het uitladen en het plaatsen van alle dozen en spullen op de juiste plek stonden we versteld van de snelheid en accuratesse waarop dit werd uitgevoerd. We hebben geen beschadigingen geconstateerd en werden vantevoren geïnformeerd over bijzonderheden mbt grote spullen en hoe dit te (de)monteren. Dozen waren tijdig aanwezig als ook de andere benodigdheden zoals stickers en rollen tape. Hoewel we niet verwachten snel weer te hoeven verhuizen, raden we Horst Totaal zeker aan aan anderen wie nog twijfelen welke verhuizers te contacteren. 10/10
We hadden de tijd. Hierop kon, in de toch al hectische tijd, goed worden ingespeeld. Prettig voor ons was er snel een wederzijds vertrouwen. Onze specifieke wensen werden goed opgepakt en waar nodig bijgesteld. De verhuizing werd door een goed op elkaar ingespeeld team vlot uitgevoerd,
Wij hebben een zeer prettige ervaring gehad met verhuisbedrijf Horst. Alles was vlot over, de jongens denken mee en je kunt echt merken dat het ervaren professionals zijn. Een aanrader!
Gisteren hebben de verhuizers onze bovenverdieping leeg gehaald voor de opslag. Maar voordat dat gebeurd kregen wij zeer tijdig de vele noodzakelijke verhuisdozen. Ook werden de vloeren opgemeten voor de nieuwe vloerbedekking die wij hadden uitgezocht bij Horst Totaal want ook de hele aankleding van je huis kun je gerust aan ze overlaten. Het heet niet voor niets Horst Totaal! Alles gaat in een zeer prettig en deskundige sfeer. Maar goed, de verhuisdag zelf. Keurig op tijd werden wij ingelicht dat men onderweg was. Ondanks het zeer slechte weer op deze dag verliep alles zoals je hoopt dat een goede verhuizer doet. Zeer voorzichtig met alle spullen, tijdig overleg als er even iets te bespreken valt. Ook de zeer grote linnenkasten en andere kasten werden deskundig gedemonteerd. Men is zeer prettig in de omgang. En na afloop werd alle oude vloerbedekking meegenomen wat ook al een aardig klusje was. Beste mensen zoek niet verder hier ben je aan het goede (verhuis)adres.
Wederom gebruik gemaakt van de diensten van dit bedrijf, na een eerdere positieve ervaring. Denken met je mee en komen met slimme ideeën.
Onze verhuizing was gecompliceerd doordat mijn man in het ziekenhuis lag en juist de verhuisdag een extra complicatie kreeg. Deze 'erkende' verhuizers hebben alles doortastend en snel opgepakt en ondanks de tegenwerking in ons appartement over het gebruik van de liften voor de verhuizing hielden ze het hoofd koel. Super gedaan mannen! Zonder jullie was dit niet zo goed verkopen.
Zie samenvatting.
de verhuizing liep als een geoliede machine. De mannen waren heel goed op elkaar ingespeeld en gingen zeer zorgvuldig met de spullen om
Wij zijn zeer tevreden over de geleverde arbeid. De meubels zijn goed ingepakt. Zowel het ophalen als het terugbrengen van de meubels was mooi op tijd.
Wij, mijn man Henk en ik, Janne van der Wedden zijn méér dan tevreden over de verhuizing die de, zéér ervaren, mannen hebben uitgevoerd!!! Ze waren keurig in taal en antwoord, maar grapjes konden we SAMEN ook maken, hoor. We stonden versteld van het tempo van de mannen, want ze waren 's middags om 15.30 alweer op weg naar Zwolle. Het KLAPSTUK van de verhuizing hier in Hardenberg was het gebruik van de speciale verhuislift!!! Daarbij kregen ze ook véél belangstelling van passerende mensen en dat was op zich al en goede reclame voor Horst Totaal!!! Heel fijn was ook dat we meteen na de verhuizing konden pinnen en zo was alles in NO TIME achter de rug. Wij zullen Horst Totaal van harte bij andere mensen aanbevelen!!!