Super gemotiveerde verhuizers, ze weten wat ze doen. Goed inpakken, nergens een kras of schade.
geweldige communicatie en super kundige mensen! Zeker een aanrader.
Eerste contact was gelijk al goed, afspraak gemaakt en de eigenaar kwam zelf langs om mijn situatie op te nemen. Alle kamers even door gelopen voor het opnemen van m'n spullen en het volume en aparte aandacht voor wat kunstwerken die ik heb. Met een week had ik een mooie prijs binnen. De verhuizing ging heel soepel met eigen personeel die alles hebben ingepakt en waar nodig gedemonteerd. Op mijn nieuwe adres hebben ze alle dozen in de bijbehorende kamers gezet, m'n bed en kast weer gemonteerd. En dat alles binnen een dag, TOP
Het team was zeer klantvriendelijk met een goede dosis humor die van aanpakken wisten
Goede inschatting vooraf van alle materialen die ze nodig hadden (lift, rijplaten etc) Matrassen werden netjes in hoezen gedaan of ingepakt als dat niet paste. Spullen werden snel en netjes overgebracht en in nieuwe huis op z'n plek gezet. Kortom erg tevreden
Perfect,
Correct komt afspraken goed na
Leehove 20
2678 MC De Lier