Het op elkaar ingespeeld zijn van het verhuisteam.
Er waren wat beschadigingen op ons leren bankstsel. Wat meer zorgvuldigheid is vereist.
Alles was perfect inorde Verhuizers zeer vriendelijk en hielden van een grapje Werken hard Komen niet hectisch over en stellen je op je gemak als jij het even niet meer ziet zitten.ze krijgen van mij een DIKKE vette 10
Vriendelijke verhuizers. En de begroting van de verhuizing en inschatting van aantal dozen was erg goed.
Super gedaan door de verhuizers. Heel vriendelijk en netjes gewerkt! Ze verdienen een pluim.
wij zijn zeer tevreden. Alles is naar wens gegaan. zelfs beter dan verwacht.
Goed ingespeeld verhuisteam !
Snel vakkundig en professioneel
bereikbaarheid in Oldenzaal kan beter
Kundige mensen, goed gehumeurd en harde werkers. Dat ik niet alles een 10 geef is omdat, ja waarom eigenlijk? Mijn volgende verhuizing mogen ze ook weer doen.
Niet het pand van waaruit verhuisdwordt verlaten zonder dit aan de achterblijvers te vermelden. Nu was ik nog in Ommen aan het wachten terwijl de verhuizers al onderweg waren naar Ede.
Heel erg vriendelijk en snelwerkende mensen. Precies gegaan zoals het moest gaan en afgesproken was.
Klantvriendelijkheid. Prettig taxatiegesprek. Positief ingesteld verhuisteam: direct aanpakken, direct inspelen op vragen, humor, correct in de omgang, ruimhartig wat betreft kleine dingetjes extra.
bij ontzettend slecht weer (regen), toch alles droog gebleven
Nikolaus Ottostraat 4
8013NG Zwolle
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen.