De drie verhuizers maakten de verhuizing gezellig. Ze werkten snel en uit alles blijkt hun deskundigheid. Wij hebben hun gecomplimenteerd. Het zijn TopMovers.!
Prima voorbereiding en offerte. Prettig contact. De uitvoering ging razend snel en accuraat.
Wij moesten snel verhuizen. Ter Haar heeft snel geschakeld, gezorgd dat we op tijd de verhuisdozen hadden en ook de verhuizing op de dag zelf was echt goed geregeld. Prettige samenwerking met de verhuizers. Ze zijn flexibel, denken mee en niet te beroerd om wat extra aan te pakken als dat nodig is.
Zeer vriendelijke, behulpzame, meedenkende mannen die onze spullen op een snelle professionele manier hebben verhuisd,
Mensen zijn zeer kundig en werken heel netjes. echt een aanrader. Wij waren zeer tevreden hoe alles is gegaan
Snel netjes en vriendelijk
De heren hebben top werk afgeleverd. Geen beschadigingen.
Heel blij met de verhuizing van onze spullen. Wordt allemaal netjes en professioneel geregeld. Je wordt compleet ontlast!
De verhuizing van de inboedel verliep rustig, zorgvuldig en moeiteloos. We zijn heel goed geholpen. Aardige mensen die zeer kundig hun werk doen. En ze komen hun afspraken na. Een topteam, ook de samenwerking met de mensen op kantoor.
ik wacht alleen nog op het ophalen van de lege dozen , verder ben ik tevreden
De verhuizers hebben alles snel ingeladen met een beetje hulp van ons, maar alles verliep meer dan soepel en ook het uitladen waren wij heel blij mee. Alles stond zo op de plek en het fijne is dat alle meubels/bedden en wasmachines werden vast gezet. Het was ook nog eens super gezellig! Aardige mannen.
Een professionele verhuizing door zeer positief ingestelde harde werkers. Ter Haar was ons aanbevolen door onze makelaar. Naast de eigenlijke verhuizing hadden wij ook de in- en uitpakservice en de handyman service afgesproken en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Echt Top Movers!
Het hele proces van intake tot en met afhalen van de dozen klopte
alles goed binnen tijd en compleet gedaan
Het contact met Ter Haar verhuizers verliep vanaf het begin prima. Goed ingeschat hoeveel dozen er nodig waren. Goede taakverdeling tijdens de verhuizing zelf (demonteren meubels, dozen uit het huis, dozen opstapelen in de vrachtwagen), waardoor het uithuizen vlot verliep. Hetzelfde geldt voor het inhuizen. Vriendelijke mensen die ik heb ontmoet, zowel bij taxatie als bij verhuizing als bij dozen retourneren.
Dit is de tweede verhuizing die we via hun gedaan hebben. Ze komen met 4 a 5 man. Alles wordt netjes gedemonteerd en gemonteerd (keuze) en kwetsbare spullen netjes ingepakt en aangesloten. Wel zo handig omdat de laatste verhuizing die van mijn ouders betrof.
Very professional movers! They were always careful with the moving our furniture in & out! 100% recommended! They move fast! Within 4 hours everything was done.
Keurige professionele mensen met een nette houding en heldere communicatie naar mij als klant. Meedenkend en flexibel met nog een telefoontje op de dag voor de verhuizing als herinnering en de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Omdat ik tijdelijke opslag nodig heb zijn mijn spullen vakkundig ingepakt en geladen in een dichte afzetbak/container door vriendelijke verhuizers met duidelijke kennis van zaken. Ook voor het plannen van levering van mijn inboedel op mijn nieuwe adres zijn ze zeer flexibel. Alle lof voor Ter Haar verhuizingen! Groet, Erwin Roelofs
verhuizers hebben alles volgens afspraak uit elkaar gehaald en opgehaald. ook het terug brengen ging prima, was goed overleg mogelijk ivm nog een verhuizing in zelfde gebouw. 1 kast was niet helemaal goed in elkaar gezet en dit is de volgende dag meteen verholpen.
Aardige hardwerkende jongens die zorgvuldig met je spullen omgaan
Kundige vakmensen. Snel en heel prettig in de omgang! Kan hen meer dan van harte aanbevelen!
Vlotte werkers, gezellige mensen. Goed op elkaar ingespeeld team. Zeer tevreden om het geleverde werk.
Ik ben al vaker door ter Haar verhuisd en altijd even verzorgd! Een aanrader!
Reeds meerdere keren met Ter Haar verhuisd maar ook nu weer is alles goed verlopen, op tijd aanwezig, adequaat en behulpzaam, kortom perfecte verhuizers
Altijd bereid om mee te denken en nieuwe voorstellen te doen bij het maken van hernieuwde inrichting.
Nikolaus Ottostraat 4
8013NG Zwolle
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen.