Ze waren er op de afgesproken tijd, gingen gelijk aan de slag, gedisciplineerd en weten wat ze doen. Werken hard door en hebben oog voor detail en kwetsbare zaken. Kortom de perfecte verhuizers. Van harte aanbevolen
De verhuizers die ik zelf trof op de dag van verhuizing waren in één woord geweldig. Ze waren erg respectvol naar mij toe, dachten goed mee en waren inventief. Geweldig sterke mannen die je heel graag jouw spullen wilt toevertrouwen. Er is niets beschadigd, alles ging supervlot ondanks de warmte… Ter Haar het was TOP!!! Mijn dank is groot!
Mijn verhuizing ging supersnel en vakkundig met een vleugje humor! Door mij wordt dit bedrijf zeker AANBEVOLEN!
Goed contact met de binnendienst, verhuizing precies op tijd zoals afgesproken. Alles goed ingepakt, gedemonteerd en gemonteerd. Meubels direct op de goede plaats.
Verhuizing is volgens planning uitgevoerd.
Vanaf het eerste bezoek van de taxateur, tot de levering van de dozen, tot de verhuisdag zelf, alles liep soepel. 8 Uur stonden de verhuizers bij onze oude woning op de stoep, half 2 reden ze uitgeladen bij ons nieuwe huis weg. Alles keurig op z’n plek en in elkaar gezet. Gezellige gasten, in voor een geintje, wat weer helpt voor een ontspannen verhuizing. Echte vaklui, wat een tempo! Was gewoon top!!
Een goed op elkaar ingespeeld team.
Ter Haar Top Movers heeft onlangs onze verhuizing van de Randstad naar het oosten van het land uitgevoerd. De spullen zijn allemaal snel en vakkundig ingepakt en op een slimme manier ingeladen. Ook bij het uitpakken en plaatsen op 3 verschillende verdiepingen ging alles vlot en vakkundig. Geen enkel verhuisd onderdeel heeft schade opgelopen. Kortom top service van Ter Haar/Molthof!
Heel fijn dat je op de dag/dagen zelf niets hoeft te sjouwen en dat alles geregeld wordt voor een soepele verhuizing. Het was al mijn 4e verhuizing met Ter Haar, steeds heel tevreden geweest.
iedereen deet wat hij moest doen daardoor verliep alles goed.
Vriendelijke en relaxte medewerkers. Problemen werden ter plekke opgelost. Een aanrader!
Prettige samenwerking bij inpakken en uitpakken.
Voor de tweede keer een goede ervaring. Team van 6 mensen ingezet, allen zeer vriendelijk en behulpzaam! Bereid om mee te denken en flexibel om de juiste setting te krijgen.
Vanaf het intakegesprek tot en met de verhuizing verliep alles top. Complimenten voor de 2 verhuizers die meedachten en alles tot op de puntjes hebben verzorgd
De medewerkers denken met je mee.
Prettige en gezellige verhuisteam. De jongens waren netjes en respectvol in de omgang en werkten hard. De verhuisadviseur was deskundig en gaf goede adviezen.
De verhuizers waren 0p de afgesproken tijd aanwezig Er werd gestructureerd gewerkt Alles goed ingepakt en vervoerd naar de andere woning Na Alles in de nieuwe woning te hebben neergezet hebben ze in de Oude woning de spullen die weg konden in de auto geladen en meegenomen naar de recycling
Vriendelijke en behulpzame medewerkers
Zeer vriendelijke en positieve medewerkers. Ze denken mee gedurende het hele proces en blijven positief ook al moet inboedel toch weer op een andere plek. Heel prettig in de omgang en professioneel in hun werk.
Prettige en accurate medewerkers.
De taken werden goed verdeeld waardoor de verhuiswagen snel klaar was. Ook goed meegedacht door de heren. Verhuiswagen vervolgens legen ging als een trein en alles werd netjes op de bestemming geplaatst.
Zeer vriendelijk personeel,gaan respectvol met U spullen om.Alles wordt netjes neergezet waar U het wil.Ben zéér tevreden.
Alles is volgens afspraak uitgevoerd. De verhuizers waren op tijd aanwezig en ze werkten snel en efficiënt. Alle spullen zijn zonder schade verhuisd. We zijn erg tevreden en kunnen iedereen aanraden om te kiezen voor Ter Haar verhuizingen.
vriendelijk, ervaren, geen moeite teveel
Allies volgens afspraak correct uitgevoerd
Nikolaus Ottostraat 4
8013NG Zwolle
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen.