Bij elke verhuizing waar ik bij betrokken ben geweest. Zijn de jongens van Koning onlosmakelijk positief betrokken geweest.
Super verhuizer met geweldig personeel!
Vriendelijk personeel keurig en vakkundig zijn wij verhuisd zeker aan te raden.
Volledig ontzorgd en de verhuizing verliep spoedig en zonder noemenswaardigheden. Geen schade en alles netjes op plek gezet
Het enige wat ik iets minder vond dat er geen goed gereedschap in de verhuiswagen was omdat het druk was en die vrachtwagen niet altijd gebruikt werd dat was wat jammer verder ging alles prima
Gewoon uitstekende dienstverlening. Had alleen persoonlijk graag een bevestiging willen ontvangen van verhuisdatum dan dag voorafgaand.
Het verhuisteam heeft de verhuizing netjes en correct uitgevoerd
Doen wat ze zeggen
zeer goed personeel, bijzonder klantvriendelijk, aanpakkers, denken mee, vakkundige verhuizers. Kortom een 10+
Goed ingewerkt team. Foute inschatting van ruimtes van ons werd direct opgelost.
Communiceren met korte lijnen, snel schakelen, werken volgens afspraak en prettig in de omgang.
Punctueel, vakkundig, klantvriendelijk
Het team heeft de klus snel en vakkundig geklaard. We zijn zeer tevreden.
Na slechte ervaring bij vorige verhuizing verliep het nu prime
Ook de derde keer dat we van jullie service gebruik hebben gemaakt, was erg prettig. Geen moeite teveel voor de jongens van Koning. De verhuizing is nog niet compleet. Het gedeelte naar Oss moet nog plaatsvinden. Dan kan ik eerlijk gezegd alles pas beoordelen.
Kan het iedereen aanraden
vriendelijk,en snel zou jullie aanraden bij iedereen
Hebben gebeld wanneer ze zouden komen en zijn inderdaad op de aangegeven tijd aangekomen. Aardige en hulpvaardige medewerkers. Zijn begonnen en binnen 2 uur alles in de verhuiswagen. En op het nieuwe adres alles in 1 uur uitgeladen en op zijn plek. Echt uitstekende service
Ik heb een zeer goede ervaring met Koning gehad. Ze waren zeer vriendelijk en niets was hun teveel.
meerdere keren verhuisd en eenmaal gebruik opslagdiensten.
In vergelijking met andere verhuizers vond ik jullie qua uitvoering niet goed. De prijs was wel lager, maar door de vele beschadigingen aan mijn spullen ben ik er niet echt happy mee.
Zeer positieve ervaring gehad met Koning Veendam. Vanaf de offerte tot de verhuizing zelf zeer vriendelijk en behulpzaam. Alles netjes en zeer snel geregeld. Ook op de dag zelf alles netjes afgehandeld. Niet over twijfelen, dit bedrijf weet wat ze doen.
Prima verhuisbedrijf. Goede communicatie en zeer vriendelijk en kunsigbpersoneel!
Goede service! Fijne communicatie en sociale mannen die ons kwamen helpen. Erg blij mee en zou jullie zeker aanraden!