Supersnel in en uitgeladen. Sterke mannen. Dankjewel
Vakbekwaam, goed in verhuizen en met name in demontage en montage van zaken
Professionele organisatie en makkelijk contact mee te krijgen. Fijn in de omgang en goed meedenkende mensen. Aanrader!
Verliep snel en makkelijk
optijd, vriendelijk,kundig
Alles verliep vlekkeloos
Koning heeft ons in korte tijd 2 keer verhuisd. Beide keren zijn de afspraken goed nagekomen en is de verhuizing vlot en netjes verlopen tegen een, in onze ogen, redelijke prijs.
Verhuizers waren enthousiast, vakkundig, goede sfeer en alles is snel en vakkundig uitgevoerd
Onze ervaring is super: Vooraf duidelijkheid en achteraf geen verrassingen. Zoals het is beloofd wordt het ook uitgevoerd. Tussen door tijd om bepaalde huisraad stukken schoon te maken voordat het weer op zijn plaats wordt gezet. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Koning Verhuizers zeker aanraden!!
Alles perfect volgens plan/afspraak verlopen! Gaan zorgvuldig met je spullen om. Alles goed goed de/gemonteerd en keurig op plek van bestemming gezet. Rustig de tijd krijgen om dozen weer uit te pakken is zeker een pre.
Alles afgehaald en in container opgeslagen, in december de verhuizing naar ons uiteindelijke adres. We moeten dus nog ervaren hoe dat uitpakt maar als het zo gaat als verwacht dan komt dat ook prima in orde
Stipt op tijd. Planning, ondanks, onvoorziene toestand, snel tot stand gekomen. Aardige, kundige medewerkers.
X
Geen poespas maar duidelijk. Denken mee over de uitvoering van werkzaamheden. Erg tevreden!
Snelle reactie en goed geholpen.
Het was voor mij de eerste keer dat ik met hulp van verhuizers verhuizen ging. Ik zag er ook wat tegenop, maar het. Iel reuze mee. 4 jonge mannen kwamen en stelde zich netjes voor en pakten alles op een rustige respectvolle manier in. Alles werd met beleid gedaan. Ik zou het zeker weer zo doen en deze verhuizer vragen.
Maandag 6 augustus verhuisd , vanuit een verhuis box van All Safe. Op afgesproken tijd waren ze aanwezig. Verhuizing liep op rolletjes. Ik heb heel prettig met ze samengewerkt.
Hele aardige en vlotte jongens die flink hebben gewerkt.
Tijdige intake met inventarisatie en info, vervolgens snelle scherpe offerte, verhuisdozen + inpakpapier tijdig vooraf beschikbaar, inladen verliep vlot, mannen werkten zorgvuldig, in overleg en prima communicatie, uitladen in overleg 4 dagen later, ook prima gegaan, o.a. kasten weer netjes geplaatst, deurtjes weer correct gemonteerd, wasmachine en droger weer gebruiksklaar, alle dozen in beoogde ruimtes geplaatst. Verhuisdozen na bericht vlot weer opgehaald. Kortom prima ervaring, we kunnen die jongens van Koning van harte aanbevelen.
Te beginnen met de vertegenwoordiger, die de situatie opneemt, vragen stelt over de aard en bereikbaarheid van de toekomstige woning en de offerte opmaakt. Hij was plezierig en direct en beantwoordde ook eerlijk en duidelijk mijn vragen. Na acceptatie van de offerte kwam hij ook prompt de dozen en het verpakkingsmateriaal brengen. De verhuizing ging prima en snel. Er was genoeg personeel om het werk te doen. De verhuizers waren plezierige mensen. Alles werd keurig en zonder schade overgebracht en neergezet waar ik dat wenste. Tot slot: ik vind Koning Verhuizers een efficiënte organisatie met korte lijnen.
Goede ervaring, de verhuizers waren op tijd, werkte snel en vriendelijk. Hielpen desgevraagd nog wat dingen verplaatsen.
super bedrijf om mee samen te werken.
Niks op of om aan te merken.
In de basis is het allemaal prima. Niet flexibel. Het moet zoals Koning het wil en heeft bedacht. En dat is jammer. De flexibiliteit komt maar van 1 kant. Bij het terugbrengen van de meubels, willen ze zo snel mogelijk weer weg. En vergeten daarbij zelfs bijna een koffer met electrisch gereedschap.