Het was een heel plezierige dag met gezellige hard werkende mannen en alles liep als een trein.
De medewerking en dienstverlening was prima. Alle lof dat ons hulpmiddelen voor tijdelijke periode zijn verstrekt.
Vlot en vakkundig verhuisd door mannen die de handen uit de mouwen weten te steken. Vriendelijk en behulpzaam ook. Tijdstip waarop de verhuiswagen voorreed (07.15 uur) was wel wat vroeg. Maar dat zegt meer over mij dan over de verhuizer.
Meedenken, dag eerder al de eerste spullen opgehaald. Alles top verhuisd. Zou het iedereen aanraden.
Op basis van eerdere ervaringen met Koning verhuizers heb ik voor mijn schoonmoeder in Groningen hun hulp weer in geroepen. Ook nu weer hebben de jongens van Koning een puik stukje werk afgeleverd. Een jong en dynamisch team die nergens te beroerd voor is. Ze gingen snel en vakkundig te werk. Mocht ik ze weer nodig hebben dan roep ik zeker hun hulp weer in.
De verhuizers waren leuke mensen die in een relatief korte tijd onze inboedel hadden in- en weer uitgeladen. Toen ik een meubelstuk toch liever op een andere verdieping wilde hebben ze zonder discussie gedaan. Zeer goede ervaring!
Professionele verhuizers. Waren voorzichtig maar aan de andere kant zat het tempo er ook goed in. Was al een keer verhuisd via Koning, de volgende keer zou ik ze zeker opnieuw bellen.
Alles goed ervaren!
Goed, snel en voorzichtig. Soms voor ons iets te snel, wij konden het niet bijbenen.
Wat een ontzettend fijn verhuisbedrijf. Kundige vriendelijke verhuizers die vakwerk leveren op maat.
De jongens waren beleefd, keurig op tijd, waren netjes in hun handelen. Waren snel in alles in en uit pakken.
Ik heb mijn spullen een week in opslag gehad vanwege een nieuwe vloer in mijn woning. Mijn spullen zijn netjes opgehaald en teruggebracht. Alles verliep soepel en snel conform afspraak. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik voel me geholpen en volledig ontzorgd.
Wij zijn super tevreden over de hele gang van zaken. Als we ooit nog eens zouden moeten verhuizen, dan is Koning zeker ons verhuisbedrijf.
Onze verhuizing is super gedaan door jullie jongens !!!!!!
Ervaren personeel,wordt netjes gewerkt.
Snelle, professionele mannen die weten van wanten.
zeer ontspannen sfeer er leuke club verhuizers. alles vlekkeloos verlopen
Mooi op tijd aanwezig met een strak ingesteld team zonder poespas. Stoere werkers en prima stapelaar.
De mannen die mijn huis in Groningen hebben leeggehaald en in Houten weer hebben neer gezet. Mijn komplimenten voor deze kanjers. Ik zou jullie zo aan vrienden en kennissen aanbevelen.
We zijn zeer tevreden over de jongens van Koning. We zijn goed voorgelicht bij de start, dozen en papier werden op tijd gebracht en de verhuizing zelf verliep soepel. Het verhuisteam is vriendelijk, goed op elkaar ingespeeld en heeft ervoor gezorgd dat onze spullen veilig en vrij van de grond in het nieuwe huis zijn gekomen. Het was een fijne ontzorging na een periode van verbouwen en inpakken en wat ons betreft het geld meer dan waard.
Heel wat kopzorgen minder...
Goede spullen, goed ingepakt. Geen beschadigingen en alles was snel over...
Fijn team en ons zorgvuldig verhuist !