Gewoon geweldig. Alles gegaan zoals tevoren afgesproken, aardige medewerkers, vlot, en netjes. Prijs prima, en geen verrassingen achteraf. Ik heb heel wat verhuizingen meegemaakt in mijn leven, maar dit was echt de beste. Dank jullie wel.
Ja nogmaals heel erg bedankt voor de fantastische verhuizing van mijn moeder. Jullie waren geweldig, TOPPERS.
Uitstekende service en zonder zorgen verhuisd.
Gewoon een no nonsens bedrijf, goede communicatie en contact, perfecte uitvoering van de werkzaamheden, hebben inzicht en overzicht, beleefde en netjes werkend personeel, prijs kwaliteit absoluut in balans. Vanaf het eerste contact met de aanvraag van de offerte tot en met de verhuizing zijn wij super tevreden.
De jongens van koning zijn harde werkers en hebben ons prima verhuisd. Zelfs aan lhet einde van een lange dag nog een hele grote kast naar boven zonder klagen. Bedankt mannen!
Vriendelijk, zorgvuldig en zeer snel verhuisd.
Wij hebben Koning nu voor de derde keer gevraagd om een verhuizing te doen.Elke keer weer: geweldig gedaan. Professioneel goed opgeleide collega’s.
Voor de tweede keer gebruik gemaakt van de diensten van Koning Verhuizingen. Wederom verliep de verhuizing prima en erg vlot. Onze nieuwe woning was niet makkelijk toegankelijk, maar daar werd flexibel mee omgegaan. Top gedaan!
Koning en al zijn mensen hebben me uitstekend geholpen. Waren bereid om alles 1 dag eerder te verhuizen en ons zo te helpen een uitvaartdienst rustig bij te wonennormaals dank
Deskundige verhuizers
Goed contact mee te krijgen, soepel afspraken maken, kundig personeel dat je verhuizing (voor zover dat mogelijk is ) aangenaam maakt.
Wat een service!. Ik ben ontzettend goed geholpen van A totZ. Ik zou zeggen, moet je verhuizen kies dan Koning Veendam. Echt top!!
De verhuizing van onze zus (syndroomdown in combinatie met dementie) verliep zeer goed. Mede door de hulp van deze zeer bedreven mensen die samen met ons de verhuizing hebben geregeld. Chapeau en zeker aan te bevelen ook onder bijzondere omstandigheden. Nogmaals onze dank als familie.
Een zeer deskundig team, waardoor je precies weet waar je aan toe bent en wat er gebeurt.
Zeer vriendelijke correcte verhuizers. Goede sfeer en vakkundig de spulletjes van het oude naar het nieuwe adres. Dankzij de jongens van Koning wederom een stressloze verhuizing!
Zeer correct en vriendelijk
De jongens van Koning hebben ons snel, netjes en accuraat verhuisd. Alles in een ontspannen en aangename sfeer.
Alex, Daan, Bert en Lars hebben ervoor gezorgd dat we moeitloos en zorgeloos zijn verhuisd. Alles goed verpakt, zorg voor de spullen en alles netjes gedemonteerd en gemonteerd.
Nvt
Verhuizing op zich verliep voorspoedig, snel en er werd zeer zorgvuldig gewerkt. In de aanloop er naartoe werd er op het laatste moment nog getwijfeld over bereikbaarheid van de woning met groot vervoer. Dit had mijns inziens al veel eerder uitgezocht kunnen worden en heeft voor onrust gezorgd wat niet nodig was geweest.
Met zorg, voorzichtig en professionele verhuizers bij Koning.
Sterke verhuizers die alles netjes op zijn plek hebben gezet. Correcte afhandeling.
De mannen weten van aanpakken, en wat ze doen is goed en netjes
Er werd snel en netjes gewerkt door kundige mensen, geheel.volgend afspraak. Verhuisdozen e.d. was allemaal geen probleem.