• Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers N.v.t.
  • Oplossen van klachten

Vertrouwd, kwalitatief goed bedrijf

• Ik ben: vaker klant geweest
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing|De- en montage meubelstukken
  • Verbeterpunten: ?

voldoende, een redelijke ervaring

vriendelijke mannen

• Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Verbeterpunten: ik kreeg 1 uur eerder dan was afgesproken de verhuizers. 3 stuks. 1 liep met me mee om te kijken wat mee ging en de twee anderen begonnen gelijk met de koelkast weg te halen, daarin stonden nog alle artikelen die ik eigenlijk vlak voordat ze weggingen eruit had willen halen en zelf met de auto meenemen. er waren ingemaakte kersen en appelmoes met een losse deksels dat dus door de hele koelkast ging en het sap was drie dagen later nog op de vloer, door de suiker niet weg te dweilen. verder was hun advies om een zelfgemaakte kast maar niet mee te verhuizen want die overleefde het niet op transport. ze stonden er niet voor in en het kon alleen mee als het niet verzekerd was. hun advies was koop een Billie Board bij Ikea. ik heb dus een week later alleen de kast uit elkaar geschroefd en zelf verhuisd zonder problemen. ik wil dan ook dat u die van de rekening afhaalt net zoals de wasdroger die niet mee verhuist is omdat ik een condensdroger moest kopen. wegens geen uitlaat naar buiten. ik heb lang gewacht eer ik een beoordeling schreef, en dat is maar goed ook want we waren nog een plankje met wieletjes eronder kwijt, en dachten dat het misschien met jullie mee was gegaan. gelukkig vonden we dit achteraf en heb ik jullie dus niet vals beschuldigd. verder vroeg ik of ze de brandkast op zolder wilden zetten. maar om drie uur was in een keer hun tijd op en met de deur naar de gang dicht hebben ze vlug een handtekening gevraagd en hadden ze haast. toen ze weg waren zag ik dat debrandkast nog precies daar stond waar ze vroegen op welke plek ik hem hebben wilde. nee ik heb geen positieve ervaring bij de verhuizing. ik vraag dan ook met klem om de kosten van de verhuizing van de wasdroger en de verhuizing van het zelfgemaakte kastje van de rekening af te voeren. PS een zelfde kastje heb ik in zijn geheel zonder sealen naar beneden gehaald en ook zelf verhuisd. zo'n hels werk was het dus niet. en geen Billie Board nodig. ik wacht uw reactie af, maar betaal niet voordat de rekening is herzien.

voldoende, een redelijke ervaring

Vriendelijkheid medewerkers

• Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade
  • Ik ben: eerste keer klant
  • Verbeterpunten: Zorgvuldigheid. Er is geschoven met meubels, hierdoor ontstonden krassen op de vloer. De wasmachine is kapot gegaan omdat de trommel niet is vastgezet. De verhuizers vonden dit niet nodig; achteraf bleek dit wel te moeten. De schade wordt vergoed, gelukkig, maar ik zit nu al een week met een kapotte machine en dat is niet handig met 3 kinderen. Al met al vond ik het een vervelende gang van zaken. Ik weet zeker dat als de medewerkers hun eigen huisraad verplaatsen, ze dan zorgvuldiger zijn. Dit zouden ze ook voor de klant moeten doen!

• Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Opslag

goede service, goed behandeld

Vriendelijk en vakkundig personeel. Altijd bereid om te helpen.

• Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Ik ben: vaker klant geweest
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing|Opslag|De- en montage meubelstukken|Handymanservice

• Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers N.v.t.

Snelle afhandeling Vriendelijk Hulpvaardig

• Ik ben: eerste keer klant
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing|Opslag|In- uitpakservice
  • Verbeterpunten: Nvt

Van Coehoornstraat 11