Vond de interactie met onze autistische schoonbroer (voor wie de verhuizing was) erg goed. Men bleef bij alles gewoon lekker kalm en rustig.
goede service, prima personeel
Een echte "aanpak-mentaliteit".
Tarief was nogal aan de hoge kant
alles was een dikke 10 totaal geen klachten vriendelijk deskundig etc etc.als ik een 11 kon geven zouden jullie een 11 krijgen.het was gewoon perfect.
Alles is goed geregeld, zeker omdat men in ons geval mooi gebruik heeft kunnen maken de lier. Van daaruit kon men direct door de schuifpdeur naar binnen.
Wat een super verhuisteam, ze waren heel vriendelijk en heel netjes de verhuizers. Ze gaven uitstekende service en werkte aan de verhuizing alsof het hun eigen was. Ook voor de mensen op kantoor die uitstekend hun best hebben gedaan een dikke pluim. Wij waren nog al gespannen voor de verhuizing maar deze werd mede door de mensen van de Kievit helemaal bij ons weg gehaald. Wij beleefden de verhuizing als zeer prettig en gezellig,en alles liep heel soepel. Mensen van de Kievit hartstikke bedankt voor jullie zorgen met deze grote stap.
Bij regen met uitpakken is nettere omgang met een nieuw aangekleed huis (vloeren) zeer wenselijk. nu maakten we afspraken maar hielden de mannen zich er niet aan en liepen met natte schoenen over niet afgedekte vloeren en vloerbedekking die net nieuw was...
traag met dozen ophalen
nvt
betrouwbare kwaliteit
De klant die in mijn huis komt heb ik het aanbevolen.