snel gewerkt
Deskundigheid, ervaren medewerkers, goede samenwerking, friendelij.
Je hoeft zelf niets te doen alles wordt uit handen genomen, en alles wodt opgeslagen
Top team. Het werd later door een eerdere klus, maar er woerd niet gemopperd. Bleven professioneel
Zeer tevreden over diensten. Ook een compliment voor de verhuizers die erg attent en meedenkend waren.
kwaliteit verhuizers, vriendelijk,
alles prima
Vakbekwame verhuizers, goede coördinatie, zeer netjes 👍
Geweldige verhuis mannen! Top prestatie van een rot locatie midden in het centrum naar ons prachtig huis in Velden. De 3 mannen hebben geweldig werk geleverd. Wij hebben het al meerdere mensen aangeraden die ook zeker gebruik van jullie gaan maken in de toekomst.
Werknemers doen hun werk met veel plezier, dat is te zien.
Het viel ons op dat alle medewerkers van onze verhuizing zich netjes voorstelden en vriendelijk en zeer behulpzaam waren. Deze mensen verdienen een compliment want ze hebben hard gewerkt. Ook het contact met de medewerkers aan de telefoon was erg prettig en behulpzaam.
Beleefde, vrolijke, hard werkende medewerkers, waarvoor complimenten!
Heel plezierig team van verhuizers, altijd open voor een grapje en een mentaliteit van ""niet lullen maar poetsen"" Bedankt voor jullie enthousiaste inzet!!!!