wegens ziekte niet in staat om mee te helpen, de mannen deden alles, demonteren en inpakken grote spullen.
zeer vriendelijk, alle afspraken worden 100% nagekomen, niets is teveel.
Prima service , klantvriendelijkheid,
goede en correcte houding personeel
Wat meer info over hoe e.e.a. in te pakken ( een vraag van een van de verhuizers was of de spullen zodanig waren ingepakt dat ze niet konden schuiven, omdat ze dozen indien nodig omdraaien en omdat ze dingen die op wieltjes staan nooit op wieltjes vervoeren, maar op de zijkant :(
Professioneel, strak, maar ook interactie team-klant top
alles naar wens verlopen
alles oke
Vriendelijke hardwerkende verhuizers, die meedenken en oplossingen aandragen en uitvoeren. De taxateur straalde alle rust en deskundigheid uit. Wat hij beloofde werd door drie verhuizers uitgevoerd.
zou geen minpunten kunnen noemen, alles was zeer goed wat mij betreft geen verbeterpunten.
Helemaal top!!!
Goede communicatie voor actuele verhuizing.
Vriendelijke, behulpzame verhuizers. Niks teveel gevraagd. Zeer behulpzaam
Deskundigheid verhuizers Samemwerking verhuizers Inzicht verhuizers
Zeer rustig en professionele instelling.
Bedankt voor het meeleven en meedenken. Het was voor ons emotioneel maar jullie dingen hier heel goed mee om.
N.B. - [email protected] is mijn oude mailadres - mijn nieuwe emailadres is: [email protected]