Harde werkers, deskundig en netjes. De kunst-inpakker was uit de kunst in het meedenken.
Vriendelijk en correct
in 3,5 uur zit 41 jaar van je leven in 2 vrachtwagens en in 3,5 uur staat alles in het nieuwe huis Super!
Wij mochten deze mooie beoordeling ontvangen. Daarbij viel ons toch ook iets op, namelijk de opmerking over onze medewerkers. Onze medewerkers zijn voor ons belangrijk en wij staan er altijd open voor om zaken - samen met onze medewerkers - anders of beter te doen. Voor ons is dat niet gekoppeld aan opleiding, maar passie voor het vak verhuizen.
Wij doen er alles aan om tijdens een verhuizing uitermate zuinig en voorzichtig met de spullen van onze klanten om te gaan. In een enkel geval overkomt het ons toch dat er tijdens de verhuizing schade ontstaat. Het spreekt voor zich dat wij dan samen met de klant naar een gepaste oplossing zoeken om de klant schadeloos te stellen. Met deze klant hebben wij al contact gehad en zijn we gezamenlijk tot een oplossing gekomen en hebben wij de schade naar tevredenheid opgelost.
alles zeer goed verlopen zeer leuk team en behulpzaam op alle vlakke
Zonder stress verhuizen, alleen maar gelachen.
Vooraf een deskundig advies waarna het verhuisteam werkelijk puik werk heeft geleverd, ze deden eerder méér dan minder, al was het maar dat ze Perzisch tapijt recht neerlegden. Afbreken of opbouwen niets was teveel.
Duidelijke afspraken die worden na gekomen.