Een zeer ervaren team! Echte aanrader.
nette jongens, ze pakken alles eenvoudig op zonder gezeur ook als ze zwaar moeten tillen over 8 verdiepingen.....
ophalen en plaatsen van de meubelen ging in gezamelijk overleg prima
Als De Kievit Verhuizingen doen wij er alles aan om uw verhuizing zo prettig mogelijk te laten verlopen. Als het aankomt op het inruimen van keukenkastjes, dan is onze primaire taak te zorgen dat alles netjes in de kastjes komt te staan. Iedereen heeft zijn eigen systematiek, waardoor wij dit nooit voor iedereen goed kunnen doen. Natuurlijk danken wij u voor uw tips.
Deskundig, professioneel, klantgericht en flexibel.
Een top team wat goed samenwerkt en op elkaar inspeelt. Sterke jongens, pakken alles aan. Niks is teveel gevraagd. Heel aardig en ook in voor een praatje. Alles werd netjes ingepakt en alles werd voorzichtig aangepakt. Ik zou jullie zo weer inhuren voor een verhuizing! Echt een aarader! Bedankt!
Top geregeld. Neemt de verhuisstress uit handen.
Verhuizing en opslag prima verlopen. Vriendelijke en behulpzame verhuizers.
materiaal en dozen zoals kledingdozen.
Heel rustig fijn en deskundig gewerkt toch vlot
Gekozen vanwege 100 jaar ervaring met verhuizingen,en dat hebben jullie met zijn allen waar gemaakt! ,
Vriendelijk, behulpzaam en gezellige en tevens harde werkers.
Wij zeer tevreden over verhuis bedrijf Rene Kievit!!
Wij hebben geen verbeterpunten, we zijn rondom tevreden !
correct verhuizing , vriendelijk en duidelijk, ook naar medebewoners i.v.m. liftgebruik.
Zeer vriendelijk, deskundig en voorzichtig personeel. Absluut geen 9-5 mentaliteit, harde werkers