Wij hebben nog nooit met een verhuizer te maken gehad (altijd alles zelf gedaan) maar aangezien onze leeftijd , hebben we gekozen voor een erkende verhuizer. Top geregeld dus zeker een aanrader.
Een verademing op welke wijze de dag van de verhuizing, waar je toch tegenop ziet, verliep dankzij de deskundigheid en zorgvuldigheid van de mannen van De Kievit. Chapeau!!!
De verhuizing is prettig en soepel verlopen. men heeft ons al het werk uit handen genomen. Prijs volgens afspraak en geholpen door deskundige en vriendelijke verhuizers.
Verhuizing is snel en nauwkeurig uitgevoerd. Een kleine schade werd direct vergoed. Alles volgens afspraak verlopen.
Wij keken erg tegen deze verhuizing op maar door de fijne en ontspannen manier van werken door de medewerkers is het ons meer dan 100% meegevallen. Ze waren niet alleen gezellig maar ook deskundig en hadden deze klus in onze ogen binnen een zeer korte tijd geklaard. Veel respect en dank gaan uit naar de medewerkers van Kievit verhuizingen. Het bosje bloemen na afloop van de verhuizing was echt het toefje slagroom op de taart. Met vriendelijke groet, Mariette en Fred Peek
Gekregen wat ik heb gevraagd.
In 3 uur alles ingeladen en daar waar nodig gedemonteerd en vervolgens in 2 uur alles geplaatst en daar waar nodig gemonteerd in de nieuwe woning . Dat alles zonder beschadiging van het interieur . Top . Wil slechts attenderen op de kwetsbaarheid van een wasmachine slang .als die verouderd is kan bij transport een beschadiging ontstaan. Dat is op zichzelf niet erg maar als je de eerste keer was draait en de machine geeft aan storing dan heb je geen idee waar je moet zoeken . Dat gebeurde helaas bij ons . Voor de goede orde niet te wijten aan de verhuizers .
Niets op aan te merken. Alles zoals afgesproken uitgevoerd . Aanbevelenswaardig.
Compliment voor jullie vakmanschap!!! Prima voorbereiding, duidelijke informatie, prettig in contact. Uitstekend verhuisteam: vriendelijk, meedenkend, deskundig, hardwerkend. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Aanrader!
Super tevreden over onze verhuizing. Vriendelijke mannen en er werd heel goed mee gedacht.
Vanaf het eerste tot aan het laatste contact moment meer dan tevreden, alles was tot in de puntjes geregeld. Ik heb meerdere malen het aantal te verhuizen meubels moeten laten aanpassen, dit was geen enkel probleem. Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend personeel, al met al een top bedrijf! Mochten wij ooit weer gaan verhuizen dan maken wij wederom gebruik van de Kievit Verhuizingen! Bedankt voor de goede service!
Ontzettend tevreden
Netjes gewerkt. Ging vlot en zonder schade. Petje af voor de mannen. Zaten toch zware meubelstukken bij.
vriendelijke en hardwerkende mensen bij het verhuizen
Wij zijn zeer tevreden over de door jullie uitgevoerde activiteiten, zullen jullie ook aan anderen aanraden
alles netjes, vriendelijk en goed afgehandeld
Naambadges voor de verhuizers op de dag zelf
Zeer professioneel vriendelijk
alles perfect uitgevoerd, bloemtje op het einde werd erg gewaardeerd
Komen afspraken na
Professioneel, Snel, voldoende personeel om verhuizing te doen, kundig, efficient, vriendelijk
Alles is uitstekend verlopen
Vakkundigheid