We were very happy with the move.... they guys were really friendly and professional with a great sense of humour. I will definitely recommend them to friends and family.
De rekening klopte niet. Ik wilde fooi geven, afgesproken met verhuisteam dat zij het 40 euro verschil (teveel berekend) mochten hebben en het met het kantoor moesten oplossen.
Prima team van verhuizers! Schade op de vloer (krassen) in oude huis door verhuizer genoteerd en gewezen op mogelijkheid handyman van bedrijf om de vloer te herstellen. Dit wordt ingeschakeld als nieuwe eigenaar van de woning ons hierop wijst.
Verhuisbedrijf ZAAT was mij als klein kind, opgegroeid in Voorburg, al goed bekend!!! Had altijd een goede naam!!! Piano, antieke kasten zijn met zoveel zorg behandeld!!! Ik heb erg goede foto's gemaakt, waarvan ik er spoedig enkele zal opsturen naar U voor de website?!!!
Was gewoon goed team
Taxateur snel en bekwaam. Zeer vriendelijk verhuisteam, wat snel en bekwaam werkt.
Correctheid
Vooral de flexibiliteit en doorzettingsvermogen van de verhuizers vond ik zeer positief. Niet alles kon ik van te voren bedenken en bij verandering van gedachten dacht het team prima mee en werden problemen goed opgelost. Verder was eht slecht weer en de omstandigheden lastig om te verhuizen, maar alles is goed op tijd en keurig overgebracht.
- zeer vriendelijk en deskundig personeel. Waren niet te beroerd een lamp van het plafond af te schroeven die niet mee hoefde maar wel opeens na het weghalen van de tafel enorm in de weg hing. - voor het ophalen van de dozen is het personeel heel behulpzaam geweest om dat nog voor het weekend voor elkaar te krijgen.
Zeer vriendelijke verhuizers, alles is prima aangekomen
ook moeilijk spullen zonder probleem ingepakt door de team, snelheid, precisie, vriendelijkheid
Zeer goede service en hardwerkend team tijdens de verhuizing!
Wat een geweldig team!!!!! Jullie mogen trots zijn op de jongens.Alles was super,heb het al overal rond gebazuind,heel heel hartelijk dank,doe de groeten aan mijn jongens.Mevr.Maj van kuijen-schreur
snel en vakkundig
Zeer cliëntvriendelijk. Heel beleefd personeel!
Het ophalen van de lege verhuisdozen duurde 1 week, een beetje te lang, 285 lege dozen in de woonkamer. Het ophalen van de lege dozen had wel iets eerder kunnen gebeuren.