Snel en veilig en zeker
Ben op een prettige wijze geholpen, en het verhuisteam verdient een dikke pluim!
Lekker snel alles over. Verhuizen zonder stress
Zeer vriendelijk en deskundig verhuisteam
Al jullie medewerkers hebben enorm hun best voor ons gedaan, petje af!
kundige medewerkers, het liep gesmeerd!
prijs/kwaliteit
cijfers spreken voor zich
op tijd uw eigen verhuizing op briefpapier en website te plaatsen
Verhuisteam zeer vriendelijk en behulpzaam.
Een paar dagen na de verhuizing maakte ons bed heel veel herrie. We moesten het uit elkaar halen. Toen bleken twee schroeven die een steun in het midden van het bed moesten dragen, zodanig vastgeschroefd te zijn dat we eerst maar een bouwmarkt moesten om daar een speciale schroefverwijderaar te kopen. Daarmee is het gelukt om de schroeven los te krijgen en het bed weer in elkaar te zetten. Heel vervelend als je, juist om lichamelijke reden, met de-en montage hebt geregeld en dan het (zware)bed zelf moet de- en monteren. We hebben door alle drukte geen klacht ingediend, maar prettig was het niet.
Ga zo door, echt topservice
Super team, erg vriendelijk en hulpvaardig!
correct, vriendelijk, hardwerkend, netjes. Kortom prima!
Goed op elkaar ingespeeld verhuisteam.
Ik vond het een goed en vriendelijk verhuisteam