Onvoorziene problemen snel opgelost.
Goed en snel
snelheid
Wellicht is het mogelijk dat men aan het eind van de verhuizing net zo zorgvuldig blijft als bij de start van de verhuizing. Dit voorkomt het sjouwen van dozen(wij zijn 70+) die in verkeerde ruimtes zijn neergezet
Geweldige ploeg. Zeer goede ervaring.
Vriendelijke mensen, ook bij misverstanden uiteindelijk opgelost
De cijfers spreken reeds voor zich, het was een zeer soepele verhuizing met een prima samenwerkend team, die iedere hobbel prima oploste.
Afspraken nagekomen Snel gewerkt
Voor de paar meubels die verhuisd moesten worden, vond ik het wel prijzig!
In alle contacten ben ik goed en terzake kundig te woord gestaan en geholpen
Enorm fijn verhuisteam: goede sfeer. Oplossingen gezocht voor wat ingewikkeld was. Ook nog de afvoer van spullen op diezelfde dag geregeld; terwijl dat eigenlijk de dag daarna zou gebeuren.
Prima gedaan, leuk team
Leuk team, zij maken het leuk om te verhuizen.
We hebben een gezellige verhuizing gehad die perfect is verlopen. Prettige, vriendelijke en deskundige medewerkers. We hebben jullie al bij vrienden aanbevolen en mochten wij ooit weer verhuizen dan weer met jullie!
Top service. Denken mee. Zeer vlot!