Ik ben heel erg tevreden met het team verhuizers, dat kundig en goed heeft gewerkt, dat meer deed dan ingeschat, dat heel hard werkte en vriendelijk bleef. Ik dank het team voor het verhuizen op deze wijze! Mijn complimenten!
zeer vriendelijk vakbekwame en zeer beleefde verhuizers
Super vriendelijke, beleefde en ervaren verhuizers, aandacht en voorzichtigheid voor je spullen, meedenken, netjes vragen waar alles moet staan, servicevraag kunnen wij nog iets voor u betekenen. Echt top, ik heb jullie al bij een andere particulier aanbevolen!
Prima dienstverlening, verhuizing liep heel soepel. Was ook zeer tevreden over het team dat alles verhuisd heeft. Hele aardige mannen, zodat het ook nog gezellig was. Ze waren ook zeer behulpzaam.
Vriendelijke medewerkers. Ze doenhun werk uitstekend.
Deskundige verhuizers, voorzichtig met de spullen. Vriendelijk.
Erg aardige verhuizers , Pieter was een uitstekend leiding gevende . Prettige sfeer , niets is hun teveel .
planning is te kort , eerder plannen en een vaste tijd.
Erg tevreden met de verhuizers!
Alles vanaf het begin tot het eind volgens afspraak.
snelheid van aangeboden diensten en vriendelijkheid van het hele team.
Fantastische mensen, die je zorgen wegnemen, Mw het komt in orde, wij lossen alles op. Zeeer zorgvuldig met de spullen. Geen onvertogen woord, als iets ergens niet door kon en terug moest via een andere ingang
prima behandeld door alle medewerkers firma.POT/ Overigens is dit bedrijf al meer dan een eeuw een begrip ik de regio.
Heb mij eerder, op advies van, laten verhuizen door student verhuizers! Dat gebeurde erg onprofessioneel, en was duurder dan Pot. De service bij het monteren van de bedlampjes was geweldig en een loszittend stukje hout van de tafellamp werd als servico ook zo gerepareerd. Alles werd juist geplaatst, wasmachine en droger geïnstalleerd. Het huishouden draaide de volgende dag als vanouds,. Prima, deskundig en vriendelijk team!
De verhuizing ging naar een veel kleinere woning,waardoor passen en meten ter plekke opgelost moesten worden,dit is zeer soepel verlopen.
Offerte was duidelijk, net en goed verhuisteam, goed ingepakt en keurig op tijd. Jongens hebben zich te pleuris gewerkt echt goede kerels! Al met al dik tevreden op een paar kleine puntjes na (zie hieronder).
Misschien toch even telefonisch evalueren. U kunt me bellen op 06-54202826
Databankweg 18
3821 AL Amersfoort
Reviews van één van de Erkende Verhuizers van onderneming Pot Verhuizingen/Logistiek, Greeven Verhuizingen/Logistiek of A tot Z Verhuizingen.