Geweldig goede voorman! Ik ben echt ontzorgd deze verhuizing.
Geen suggesties . Zeer tevreden !
Vriendelijk Professioneel Hulpzaam
Zeer behulpzame medewerkers. Normaal vriendelijke, echter niet overdreven of "plakkerig". Het zelfde geldt voor de telefonisten van uw bedrijf. Toen ik onderweg een wagen van Pot zag staan, kon ik lege dozen in mijn auto bij hen inleveren. Kortom een verademing om met Pot te werken.
Alles ging volgens afspraak. Keurige, humoristische verhuizers. Heel relaxt.
snel en acuuraat gewoon "simple" geregeld
Vriendelijke houding ten opzichte van klant. Snel en goed werkend team. Ook de lege dozen werden na afloop vlot opgehaald.
bij verhuizen hoort altijd wat stress maar daar is nu totaal geen sprake van geweest dankzij het geweldige team verhuizers. Was een grote verhuizing met alles erop en eraan maar niets was hun te veel.
Ondanks ik erg tegen de verhuizing opzag, hebben de verhuizers van Pot mij zo goed geholpen. Alles wat van te voren is besproken is nagekomen. Mocht ik ooit weer gaan verhuizen schakel ik pot gelijk weer in.
Vlotte verhuizing zonder schade
Super tevreden
Vriendelijke mannen, en ze werkten erg netjes.
Uitstekende medewerkers. Uitstekende spullen om mee te werken. Wij zijn zeer tevreden.
Alleen maar pluspunten TOP
Databankweg 18
3821 AL Amersfoort
Reviews van één van de Erkende Verhuizers van onderneming Pot Verhuizingen/Logistiek, Greeven Verhuizingen/Logistiek of A tot Z Verhuizingen.