Check of de spanningsverdeler bij de verhuislift zit: nu niet dus, trappen lopen, helaas voor t verhuisteam. Er is door t ontbreken van die spanningsverdeler een stop kapot gegaan. De vergoeding moet ik nog ontvangen.
Beste heer Hagen Coerts, Hartelijk bedankt voor de nuttige feedback. Wij gaan dat zeker als verbeterpunt meenemen. Hartelijke groet, Yvonne van het Sales-team.
Gehele proces van taxatie t/m verhuizing zeer professioneel uitgevoerd door team van uiterst betrokken en vriendelijke medewerkers. Ondanks dat het op de verhuisdag sneeuwde geen wanklank gehoord van de verhuizers.
Beste mevrouw Huisman, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij willen u hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld! Hartelijke groeten, Yvonne van het sales-team Pot verhuizingen
Beste mevrouw Duijst, Bij deze willen wij u van harte danken voor het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld! Wij zien u graag weer terug bij uw volgende verhuizing. Hartelijke groeten, Yvonne van het sales-team Pot verhuizingen
De verhuizing ging veel voorspoediger dan verwacht. Het team handelde snel en doelgericht, zij maakten onze verwachtingen meer dan waar.
Beste mevrouw Nus, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij willen u hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld! Hartelijke groeten, Yvonne van het sales-team Pot verhuizingen
coordinatie tussen verhuisteam en planning verloopt zeer goed. Verhuizer (Willem uit Nunspeet) was een zeer prettig en deskundig persoon als coordinator.
Beste heer Seijkens, Bedankt voor uw positieve reactie. Goed om te horen. Wij gaan uw positieve feedback aan ons verhuisteam doorgeven. Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld! Hartelijke groeten, Yvonne van het sales-team Pot verhuizingen
Goed duidelijk. Ook het autovrije hof geen enkel probleem. Aan ons kind werd gedacht tijdens het verhuis proces. Ging allemaal gestroomlijnd.
Top bedrijf ontzorgt de klant
Beste heer en mevrouw Halfman, Bij deze willen wij u van harte danken voor het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld! Wij zien u graag weer terug bij uw volgende verhuizing. Hartelijke groeten, Yvonne van het salesteam Pot verhuizingen
Top verhuizers, behulpzaam, geduldig en vriendelijk.
Wij zijn super goed geholpen. Verhuizers zijn zeer zorgvuldig te werk gegaan.
Vakmensen
Het hele proces van de verhuizing is correct en volgens afspraak verlopen.
Geen
Beste meneer van der Pluijm, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft van uw bevindingen ook een melding gedaan bij ons. Wij hebben dit direct met u opgepakt zoals bij u bekend is. Mocht u nog aanvullende vragen/ opmerkingen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, POT verhuizingen/ Logistiek.
Het was een ontzettende fijne, relaxte verhuisdag! Erg aardig personeel en het verliep allemaal heel snel.
Ik heb duidelijk een andere ervaring dan de meesten, maar des te meer reden om deze te delen: het pluspunt van deze partij is dat ze uiteindelijk alle schade vergoed hebben, maar deze was ook door henzelf veroorzaakt. De verhuizers die onze spullen terugbrachten na opslag waren erg vriendelijk en kundig. Dat kan ik over de andere medewerkers niet zeggen.
Deze mannen weten het precies wat verhuizing inhoud. Keurig, vriendelijkheid, deskundigheid, en vooral rekening houden met wensen van de klant. We hebben nooit zo'n relax verhuizing mee gemaakt en dat allemaal dankzij deze mannen. Top Verhuisbedrijf .
vriendelijkheid, behulpzaamheid, sfeer onder het team medewerkers
Beste Joyce, We zijn blij met deze beoordeling, dank je wel! We geven aan het verhuisteam door dat je ze een 10 hebt gegeven. Met vriendelijke groeten, klantenservice POT Verhuizingen
Beste Xandra, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Goed om te horen dat de verhuizing naar tevredenheid verlopen is en dat je ons bij anderen aanbeveelt. Vriendelijke groeten, klantservice POT Verhuizingen
Er zijn geen betere!!!! Top team. Ben zo goed geholpen in alles. Onbetaalbaar.
Beste Pura, Wow, allemaal tienen! Daar zijn we blij mee. We geven jouw beoordeling ook door aan de verhuisploeg die jouw verhuizing uitgevoerd heeft. Bedankt voor deze beoordeling. Met vriendelijke groeten, klantenservice POT Verhuizingen
Beste Stephan, Bedankt voor deze mooie beoordeling. We hebben het ook aan onze verhuisploeg doorgegeven. Vriendelijke groeten, klantenservice POT Verhuizingen
Databankweg 18
3821 AL Amersfoort
Reviews van één van de Erkende Verhuizers van onderneming Pot Verhuizingen/Logistiek, Greeven Verhuizingen/Logistiek of A tot Z Verhuizingen.