Vriendelijk, deskundig personeel. Oplossingsgericht en snel handelen, er was een schade aan een schilderij (baklijst) en die werdmeteen meegenomen om te laten repareren.
De verhuizers waren heel prettig in de omgang en het liep zo goed. Ik ben heel tevreden. Het was gewoon super. Heel erg bedankt daarvoor.
was erg prettig om verhuisd te worden. er werd hard gewerkt en goed meegedacht. onzorgen is het goede woord.
Beste mevrouw Soeteman, Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wij willen u hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld! Wij gaan uiteraard uw feedback aan ons verhuisteam communiceren. Hartelijke groeten, Yvonne van het Sales-team Pot verhuizingen
Beste heer de Mink, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij willen u hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld! Hartelijke groeten, Yvonne van het Sales-team Pot verhuizingen
Helemaal TOP. Wat een fijne jongens!!!!!
Beste mevrouw van der Velde, Hartelijk bedankt voor uw positieve feedback. Wij gaan de feedback doorgeven aan ons verhuisteam. Hartelijke groet, Yvonne van het Sales-team.
het efficiente werken, de snelheid, de vriendelijkheid en de nauwkeurigheid van het gehele verhuisteam. De sfeer onder het team was ook erg goed.
Beste mevrouw Visser-Koster, Hartelijk bedankt voor uw positieve feedback. Wij gaan de feedback doorgeven aan ons verhuisteam. Hartelijke groet, Yvonne van het Sales-team.
Vriendelijk en deskundig personeel. Rustig en geduldig
Beste heer Nobels, Hartelijk bedankt voor uw positieve feedback. Wij gaan de feedback doorgeven aan ons verhuisteam. Hartelijke groet, Yvonne van het Sales-team.
Beste mevrouw/de heer Oliehoek, Bedankt voor uw positieve feedback. Wij willen u hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld! Hartelijke groeten, Yvonne van het Sales-team Pot verhuizingen
Prima bedrijf met op alle diensten klantgerichte mensen die prettig contact maken en vertrouwen geven
Beste heer Pap, Hartelijk bedankt voor uw positieve feedback. Wij gaan de feedback doorgeven aan het verhuisteam. Hartelijke groet, Yvonne van het Sales-team.
Zeer vriendelijke geholpen wederom. Zeer tevreden.
Beste heer Nijssen, Wij willen u heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat u weer in ons heeft gesteld bij uw verhuizing. Wij gaan de verbeterpunten doorgeven aan de betreffende afdeling. Hartelijke groeten, Yvonne van het Sales-team Pot verhuizingen.
Vlotte verhuismensen. Geven goede indruk
Beste mevrouw Mayer-Hirsch, Hartelijk bedankt voor uw positieve feedback. Wij gaan de verbeterpunten doorgeven aan het verhuisteam. Hartelijke groet, Yvonne van het Sales-team.
Top...Pot ! Zeer aardig verhuisteam.
Beste mevrouw Fokkema, Hartelijk bedankt voor uw positieve feedback. De gegevens op de factuur zijn vast en ook verplicht. Ik zal de feedback in ieder geval voor u doorgeven aan de administratie. Wij willen u hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld! Hartelijke groeten, Yvonne van het Sales-team Pot verhuizingen
Beste mevrouw van de Kolk-Berkhout, Hartelijk bedankt voor uw positieve feedback. Hartelijke groet, Yvonne van het Sales-team.
Beste heer van Staalduinen, Hartelijk bedankt voor uw positieve feedback. Hartelijke groet, Yvonne van het Sales-team.
Vriendelijke, hardwerkende medewerkers, die snel en goed de verhuizing en de- en montage verzorgden.
Beste mevrouw Ten Broeke, Hartelijk bedankt voor uw positieve feedback. Wij gaan de verbeterpunten doorgeven aan onze binnendienst. Hartelijke groet, Yvonne van het Sales-team.
Vriendelijke en relaxte verhuismannen.
Beste mevrouw Bovenkamp, Hartelijk bedankt voor uw positieve feedback. Hartelijke groet, Yvonne van het Sales-team.
Beste mevrouw Vos-van Keulen, Wij willen u heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat u weer in ons heeft gesteld bij uw verhuizing. Hartelijke groeten, Yvonne van het Sales-team Pot verhuizingen.
Beste mevrouw de Boer-Berkhof, Hartelijk bedankt voor uw positieve feedback. Hartelijke groet, Yvonne van het Sales-team.
correcte uitvoering afspraken
Beste mevrouw Matos, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij willen u hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld! Hartelijke groeten, Yvonne van het Sales-team Pot verhuizingen
Beste heer Sloof, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij willen u hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld! Hartelijke groeten, Yvonne van het Sales-team Pot verhuizingen
Vriendelijk team, doet wat je vraagt, niet allemaal zo erg handig
Vriendelijk meedenkend verhuisteam, prima
Beste heer Vente, Hartelijk voor uw positieve feedback. Jammer dat u de ervaring heeft niet teruggebeld te worden. Dat is niet onze policy. Wij bellen de klant altijd een dag van tevoren met het tijdblok hoe laat we er zijn. Ik zal het doorgeven aan de betreffende afdeling. Wij hopen u weer terug te zien bij uw volgende verhuizing. Hartelijke groet, Yvonne van het Sales-team
Intakegesprek heel plezierig. Verhuizing zelf verliep snel en deskundig, ook al kwam de tweede wagen anderhalf uur later dan afgesproken. De dozen konden twee dagen na de verhuizing al worden opgehaald. Ook dat verliep prima.
Beste mevrouw de Gans-Leliveld, Hartelijk bedankt voor uw positieve feedback. Wij gaan de verbeterpunten doorgeven aan de administratie en aan het verhuisteam. Hartelijke groet, Yvonne van het Sales-team.
Databankweg 18
3821 AL Amersfoort
Reviews van één van de Erkende Verhuizers van onderneming Pot Verhuizingen/Logistiek, Greeven Verhuizingen/Logistiek of A tot Z Verhuizingen.