Aandachtspunt is omgang met antieke/oude meubels. Transport van piano ging professioneel.
fijne mensen die voor je werken. alles kan en niks is er te veel. nog maals bedankt voor de fijne verhuizing. fam van asch. opheusden
Flexibel en meedenkend in het plannen van de opdracht. Verhuizing verliep heel soepel en was klaar in precies de geplande tijd. Zeer vriendelijke verhuizers.
Er kwamen 3 verhuizers (waarvan 1 stagiair). De ervaren verhuizer had de leiding en stuurde de andere 2 goed aan. Ik ben tevreden.
vakwerk geleverd met jongens die van aanpakken weten en in goede harmonie met elkaar de klus klaren
Betrouwbaar, zorgvuldig, snel
Prima verlopen verhuizing. We ontvingen voldoende dozen en inpakpapier. De verhuizers arriveerden op de afgesproken tijd. En ondanks een lift die tijdelijk buiten werking was verliep alles voorspoedig.
erg goed
Dit is in 3 jaar dat wij voor de 3 e keer dit bedrijf hebben ingehuurd. Eerst heette het flo-rent en Floris heeft nu Jacobs verhuizingen overgenomen. Denken goed mee en hij heeft aardig professioneel personeel. Ik zeg niet nadenken over een ander bedrijf Jacobs verhuizingen bellen.
Duidelijk mensen met ervaring. Mensen die mee denken en de verhuizing op een professionele wijze uitvoerde.
Voor onze verhuizing van een appartement naar een gezinswoning hebben wij gebruik gemaakt van Jacobs Verhuizingen uit Heteren. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. De verhuisdozen zijn in overleg een maand voor de verhuizing bij ons thuis afgeleverd. Hierbij hebben we instructies gekregen over het inpakken van de dozen etc. Wij waren zelf licht gespannen voor de verhuizing, maar achteraf was dit zeker niet nodig. De verhuizers nemen alle zorgen weg! De verhuizers zijn super vriendelijk en enorm beleefd. Men gaat enorm voorzichtig met je spullen om en als er iets is, dan wordt dit tijdig gemeld. Al met al: echt een aanrader, laat Jacobs uit Heteren je verhuisstress wegnemen! En zorg voor een goede lunch voor de verhuizers, want ze werken enorm hard :-).
Dit was mijn eerste ervaring met een verhuisbedrijf.
De verhuizing is vlot en deskundig verlopen. Het verhuisteam had plezier met elkaar en men was goed op elkaar ingespeeld.
De inhoud van mijn huis moest niet alleen verhuisd worden, maar het moest ook ruim 4 weken opgeslagen worden. Daar heeft Jacobs op een uitstekende manier zorg voor gedragen. De dag waarop ik mijn nieuwe woning kon betrekken, was uw bedrijf op de afgesproken tijd aanwezig en heeft alles tot in de puntjes verzorgd, ook de montage van kasten en ledikanten werd perfect uitgevoerd. Ik heb geen enkele schade geconstateerd.
Aardige mensen
Na 40 jaar verhuizen was toch wel een ‘dingetje’, maar mede dankzij de enthousiaste verhuizers viel het toch wel wat mee. Met een grapje en een kwinkslag zorgden ze voor een ontspannen sfeer. We kijken terug op een geslaagde dag waarbij we gezien hebben dat de verhuizers zorg hadden voor onze spullen die vervolgens vakkundig verhuisd werden.
Bedankt voor dit mooie cijfer! Wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning! Met vriendelijke groet, Jacobs Heteren
Na zelf mijn katten vast verhuisd te hebben liet ik de heren verhuizers gewoon hun gang gaan. Een paar uur later kwam het bericht dat de boel was ingepakt. In het nieuwe huis parkeerden ze mij op een strategisch punt om bij het uitladen aan te geven waar alles moest. En binnen een mum van tijd was de wagen leeg en de boel verhuisd. Wat scheelt dit een stress en gedoe zeg!
Vanaf het eerste contact t/m de verhuizing an sich geeft dit bedrijf het gevoel dat je je niet druk hoeft te maken. Informatie wordt genoeg gegeven, dozen zijn er op tijd, ze zijn er op de afgesproken tijd, het inladen gaat gestructureerd en voorzichtig evenals het uitladen.
Klantgericht
zie boven
Alles verliep prima. Vlot en "gemoedelijk".
Vriendelijke professionele snelle nette meedenkende mannen die onze verhuisdag heel prettig hebben laten verlopen.
Snel gehandeld,
Dorpsstraat 20